Εvo8-By-m-diox Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2005 Βασικά επειδή το dvd driver μου έχει αρχίσει και σαλεύει θέλω ότι καλύτερο dvd driver υπάρχει για να πήξει στο dvdshrink....Επίσης θέλω να ρωτήσω....άκουσα(δεν ξέρω άμα αληθεύει)ότι μπορείς να πάρεις ένα καλώδιο το οποιο μετατρέπει το 4pin του σκληρού και το κάνει usb οποτε μπορεί να γίνει σαν φορητός......!!Πολύ δύσκολο μου ακούγεται αλλα δεν ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Οκτώβριος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 Υπάρχει ανταπτορας και το πουλάει το Πλαισιο. Μπαίνει πάνω σε IDE συσκευές και δίνεις ρεύμα τροφοδοσίας και σου δίνει καλώδιο usb οπότε μπορείς οποιαδήποτε συσκευή ή δίσκο να τον έχεις εξωτερικό. Έχω ένα και σκέφτομαι να πάρω 2ο ώστε να κάνω έτσι backup τους δίσκους μου.... κόστος κάπου 30 με 40 ευρά......Όσο για dvd πάρε κάποιο που να παίρνει και άλλα bios /modded οπότε κόιτα καλύτερα στο ανάλογο τμήμα του φόρουμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Οκτώβριος 5, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 Για το dvd δε ξερω οπως σου ειπα αλλα για τον σκληρο κατι ξερω...http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Section_Id=1027&Catalog_Id=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Οκτώβριος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 Εγώ έλεγα αυτό....http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=6360407&Catalog_Id=1&Product_Id=251844&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=1014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Οκτώβριος 5, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 thanks ρε παιδιά μάλλον θα πάω να το πάρω γιατί θέλω να πάρω 80gb mp3 και ο μπαμπάς μου δεν μου δίνει τον 200 τον φορητό γιατί τον έχει αρχείο για backup στην δουλειά και φοβάται μήπως παιχτεί tpt....!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Οκτώβριος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 Greek το κουτακι δεν ειναι καλυτερο ομως?...Εχει λιγο μεγαλυτερη ασφαλεια για τον δισκο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 6, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Ασφάλεια από τι από πτώση ? Ναι όντως. Αλλά πετάς συχνά κάτω το εξωτερικό σου κουτί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Οκτώβριος 6, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Greek το κουτακι δεν ειναι καλυτερο ομως?...Εχει λιγο μεγαλυτερη ασφαλεια για τον δισκο..To κουτί είναι καλό άν έχεις ένα δίσκο 160άρι πχ και τα έχεις όλα μέσα. Αλλά έτσιο όπως αναβαθμίζουμε τα συστηματα μας έχουμε πολύ απόθεμα. Έχω 3-4 δίσκους διαφόρων μεγεθών και 3-4 dvd cd rom.... Αν λοιπόν έχω μια καλή τσάντα μεταφοράς να τους βαλω μέσα τότε η διαδικασία να επιλέξω όποιον θέλω και να τον βάλω στο αντάπτορα είναι πολύ γελοία . Αντίθετα με το κουτί θέλω χρόνο να ξεσυνδέσω και να συνδέσω βιδες κλπ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.