Trooper Ιανουάριος 16, 2005 #21 Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Ναι παραδειγμα ειπα...πχ πως μετρας ξερω γω ωστε να μη φαινονται τα HDD, το TAGAN κλπ...δλδ απο το χωρισμα και κατω...Πως θα ξερω το που??Φοβαμαι να το κοψω μονος μου...απλα θελω να μετρησω που να το κοψω ωστε να το παω και να το παρω κομμενο εκει που θελω!Κωστα υπαρχει περιπτωση να μπει 2*120 μεσα στο κουτι και αν ναι που??Το 2*80 που εχεις καθεται μια χαρα εκει κατω...ποιο ειναι και απο που το πηρες??Οκ και να χασω βαθμους τι εγινε?Θελω πρωτα ησυχια και μετα o/c....δεν κυνηγαω τα ορια... Αχ βρε Φάνη, θα το μετρήσεις... Οι μετρήσεις του δικού μου ειναι: 16.5cm απο μπροστά, 4.5cm απο πάνω, 4.5 cm απο πίσω και 32cm απο πάνω πάλι (για το κάτω μέρος) . Το παράθυρο ειναι 38 χ 27.5.Για 2χ120 μονο στο πανω μέρος. Χωράει ανετα, αλλά θα φαίνεται αρκετά.Το 2χ80 ειναι το Black Ice Micro 2.
fanisk Ιανουάριος 16, 2005 Author #22 Ιανουάριος 16, 2005 Τι θερμοκρασιες εχεις με αυτο idle/full?????Ναι βρε θα το μετρησω αλλα φοβαμαι πως θα το μετρησω λαθος...Πριν λιγο ενω κοιτουσα το κουτι σου και επαιρνα ιδεες για τα καλωδια περασα ΟΛΑ τα καλωδια του τροφοδοτικου στο ΔΕΞΙ διαμερισμα των HDD...δλδ αυτο διπλα στο τροφοδοτικο..Ετσι εμεινε χωρος που πριν λογω προχειροτητας νομιζα πως δεν θα εχω που να βαλω τα καλωδια..και χωραει μια χαρα και η αντλια...Δυστυχως πρεπει να φορτισω τη ψηφιακη και να ανεβασω φωτο να δειτε...Αν δεν ειχες τους 3+3 σκληρους στα διαμερισματα ή ας τους ειχες πανω-πανω...ωστε να εβαζες κ ευσ τα καλωδια ετσι ωστε να "ελευθερωσεις" και λιγο το ψυγειο..
Tsunami Ιανουάριος 16, 2005 #24 Ιανουάριος 16, 2005 Με γειές και από μένα κολλήτέ.Να χαίρεσαι την κουτάρα σου!!!
sotiris Ιανουάριος 16, 2005 #26 Ιανουάριος 16, 2005 αν και δεν ασχολούμαι με κουτιά, πολύ κουτί! καλορίζικο μου αρέσει πολύ που παίρνει ένα κάρο δίσκους.
DsLmaNiaC Ιανουάριος 16, 2005 #27 Ιανουάριος 16, 2005 Το κουτί μαμεί, αλλά είναι πολλά τα λεφτά ’ρη... Πολύ καλή δουλειά Fanis_k και Trooper. Και τα δύο case είναι εντυπωσιακά.
fanisk Ιανουάριος 16, 2005 Author #28 Ιανουάριος 16, 2005 Ρε γμτ εχασα τον φορτιστη της ψηφιακης και δεν μπορω να τραβηξω φωτο!!Ακομα τον ψαχνω..Ευχαριστω παιδες!!
DoctorM Ιανουάριος 17, 2005 #29 Ιανουάριος 17, 2005 Καλοριζικο,εξαιρετικο κουτι.εγω μολις που το ειδα πριν 2 μηνες απο τον Trooper με μαυλωσε τοσο πολυ που πηγα και το πηρα αμεσως απο UK
georgeadams Ιανουάριος 17, 2005 #30 Ιανουάριος 17, 2005 Για 2χ120 μονο στο πανω μέρος. Χωράει ανετα, αλλά θα φαίνεται αρκετά. Προτείνω λύση αντίστοιχη με αυτή που έκανα εγώ στο δικό μου PC: Τρύπα παραλληλόγραμμη στο πάνω μέρος του κουτιού, με διαστάσεις ελάχιστα μικρότερες από το ψυγείο (και αφού θα γίνει με υδροκοπή δεν θα φαίνεται καθόλου άσχημα): (στο δικό μου έχω 2 ψυγεία, μην μπερδεύεσαι) Κάτω από το ψυγείο, αλουμινένιο shroud α'λα soki, με 2 ανεμιστήρες 12cm να φυσάνε το ψυγείο: (μπορείς να κάνεις κλικ στις φωτό για να τις δεις μεγαλύτερες)
fanisk Ιανουάριος 17, 2005 Author #31 Ιανουάριος 17, 2005 Παιδες ευχαριστω πολυ!!georgeadams ευχαριστω πολυ για τις φωτο και την ιδεα σου...Μολις βρω τον φορτιστη της ψηφιακης θα ανεβασω φωτο, αλλα δεν νομζω να χωραει εκει πανω το ψυγειο γιατι θα βρισκει στην μητρικη...
georgeadams Ιανουάριος 17, 2005 #32 Ιανουάριος 17, 2005 Αν το βάλεις μπροστά-μπροστά? Θα σου φάει τις 2 πάνω θέσεις 5.25" (αν και μπορείς να βάλεις εκεί κάποιον fan contoller) αλλά δεν θα βρίσκει στη Motherboard Το μειονέκτημα της λύσεις αυτής, είναι πως αν κάποτε θελήσεις να βγάλεις την υδρόψυξη, θα σου μείνει μια τεράστια τρύπα στο πάνω μέρος του pc...
fanisk Ιανουάριος 18, 2005 Author #33 Ιανουάριος 18, 2005 Επιτελους βρηκα τον φορτιστη:clap: Trooper αυτη η φωτο ειναι για σενα... Αν δεν ειχες σκληρους στο ΔΕΞΙ διαμερισμα θα μπορουσες να κανεις το παρακατω ωστε να ειναι πιο ανετο το νερο.. Εγω τα εβαλα εκει ωστε μολις ερθει το ψυγειο και η αντλια σου(ζηλεψα! ) να εχουν χωρο να μπουν ανετα...
fanisk Ιανουάριος 18, 2005 Author #34 Ιανουάριος 18, 2005 georgeadams αυτη η φωτο για σενα... Οπως βλεπεις το ψυγειο θα βρισκει στη μητρικη(βγαινει τοσο πανω γμτ...) και δεν χωραει στα 5.25 bays.. :( Οποτε θα ακολουθησω την λυση του Trooper και βλεπετε τις θερμοκρασιες και αποφασιζουμε ολοι μαζι αν θελετε τι να κανω
Κοπρίτης Ιανουάριος 18, 2005 #36 Ιανουάριος 18, 2005 Φανη καλοριζικο κι απο εμενα το νεο κουτακι(?)σου καλομονταριστο να'ναι και ειθε παντα να φιλοξενει οτι καλυτερο στο εσωτερικο του
chroma Ιανουάριος 18, 2005 #37 Ιανουάριος 18, 2005 Μεγειές και καλοδούλευτο. Αν και προσωπικά δε μου αρέσει.
fanisk Ιανουάριος 18, 2005 Author #38 Ιανουάριος 18, 2005 Κοπριτακο φτιαξε καφε, αναψε τσιγαρο(αν καπνιζεις..) και κατσε στη καρεκλα σου ηρεμος και ανετος και εμπνευσου απο τις φωτο μου!!Θελω να μου το κανεις κουκλι...Περιμενω ιδεες/προτασεις!!chroma ευχαριστω! Δεν το ειχα δει ποτε απο κοντα...το παραγγειλα για να το δω...Στις φωτο φαινεται πιο ασχημο..τι ακριβως δεν σου αρεσει??Το μονο που θα μου λειψει απο το chieftec ειναι η ευκολια στα cd rom που εμπαιναν συρταρωτα...τιποτα αλλο!!!
Spyrious Ιανουάριος 18, 2005 #39 Ιανουάριος 18, 2005 Mεγειές και καλοδούλευτο.Το πιο άνετο κουτί.Αξίζει τα λεφτά του.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.