Jump to content

LianLi V2000 {Final pics!!}

fanisk

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδες χθες πηρα το πανεμορφο αυτο κουτι...χαλαλι τα χρηματα που εδωσα γιατι απο χθες ειμαι μονιμως με ενα χαμογελο..

Ας αρχισουμε τις φωτο...

post-835-1416071550,8974_thumb.jpg

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Δαχτυλιες και εδω...:o Το ματζαφλαρι δνε ξερω γιατι αλλα μου αρεσει επειδη κρυβει μερικα καλωδια:p

post-835-1416071551,0165_thumb.jpg

Παιδες αυτες ειναι οι προσωρινες φωτο...

Θελω την βοηθεια σας για να το κανω καλυτερο:inlove:

1.Θα μπει το μαυρο LianLi cd/dvd καλυμμα μπροστα ωστε να παταω το κουμπακι, να ανοιγει και να βγαινει το πορτακι...

Ακριβως απο παω απο το ασπρο Asus εχω ενα μαυρο Sony DRU510A το οποιο καλυπτεται απο το πορτακι που σας λεω...

2.Θα γινει sleeving στο Tagan

3.Θα μαζεψω τα καλωδια

4.Οι 2 μαμα 12αρηδες θα αλλαχτουν με 2 μπλε φωτιζομενους revoltec(διαφανοι)

5.Θα μπει παραθυρο καλυτερο απο του Trooper για να ζηλευει:p :p :p

6.Ψαχνω τροπο να βαλω την υδροψυξη μεσα...και επειδη το tansit δεν χωραει, ισως λεω ισως προτιμησω την λυση του Trooper...

7.Θα μπει τανκ σε στυλ cd rom αλλα δεν ξερω αν θα βαλω μονο ή διπλο?

Οι προτασεις σας????? :T:

Μπράβο ρε Φάνη! Welcome στο club των κατόχων μεγάλων και αρκριβών κουτιών :p

Περιμένω την ολοκλήρωση του project! Mπράβο για την καλή δουλειά :T:

Με γεια!

Σε αυτο που ρωτησες τον τροοπ!

1)Δεν μετρησε γιατι φαινονται εκτος και αν το ηθελε,στανταρ το εκανε μονος του:p

2)Εαν θες να μετρησεις το μηκος των drives για να μην φαινονται στο παραθυρο απλα τα μετρας...και το αφαιρεις απο το καπακι αφηνωντας παντα καποιο τζογο.

3)Εαν δεν μπορεις να το κοψεις καλα και εφοσον εδωσες 360 ευρω για αυτο πηγαινετο σε καποιον που ξερει..μην το χαλασεις κριμα ειναι!-Φιλικη συμβουλη

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

Με γεια!

Σε αυτο που ρωτησες τον τροοπ!

1)Δεν μετρησε γιατι φαινονται εκτος και αν το ηθελε,στανταρ το εκανε μονος του:p

Μέτρησα, αλλα δε με πειραζε να φαίνεται λιγο το πίσω μέρος των drive γιατι έτσι κι αλλος ήθελα να φαίνεται το cdrom uv bay :p Αυτο που δεν ήθελα να φαίνεται ειναι το σίδερο εκει που βιδώνονται τα cdrom.

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Παιδες αυτες ειναι οι προσωρινες φωτο...

Θελω την βοηθεια σας για να το κανω καλυτερο:inlove:

5.Θα μπει παραθυρο καλυτερο απο του Trooper για να ζηλευει:p :p :p

6.Ψαχνω τροπο να βαλω την υδροψυξη μεσα...και επειδη το tansit δεν χωραει, ισως λεω ισως προτιμησω την λυση του Trooper...

7.Θα μπει τανκ σε στυλ cd rom αλλα δεν ξερω αν θα βαλω μονο ή διπλο?

Οι προτασεις σας????? :T:

Μεγειές Φάνη, μακάρι να το φτιάξεις ωστε να σου αρέσει εσένα πρώτον. :) Αφου δε χωράει το transit, ή θα το βάλεις έξω, ή θα παρεις άλλο ψυγείο... Ειτε 2χ120, είτε 2χ80 οπως το δικό μου. Εγω δε το μετάνοιωσα πάντως, με βόλεψε πολύ.

Αρχική απάντηση από Trooper

Μέτρησα, αλλα δε με πειραζε να φαίνεται λιγο το πίσω μέρος των drive γιατι έτσι κι αλλος ήθελα να φαίνεται το cdrom uv bay :p Αυτο που δεν ήθελα να φαίνεται ειναι το σίδερο εκει που βιδώνονται τα cdrom.

i know...ειπα εκτος και αν το ηθελε:D

Αρχική απάντηση από Trooper

Ναι παραδειγμα ειπα...πχ πως μετρας ξερω γω ωστε να μη φαινονται τα HDD, το TAGAN κλπ...δλδ απο το χωρισμα και κατω...Πως θα ξερω το που??

Φοβαμαι να το κοψω μονος μου...απλα θελω να μετρησω που να το κοψω ωστε να το παω και να το παρω κομμενο εκει που θελω!

Κωστα υπαρχει περιπτωση να μπει 2*120 μεσα στο κουτι και αν ναι που??

Το 2*80 που εχεις καθεται μια χαρα εκει κατω...ποιο ειναι και απο που το πηρες??

Οκ και να χασω βαθμους τι εγινε?Θελω πρωτα ησυχια και μετα o/c....δεν κυνηγαω τα ορια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.