fanisk Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2005 Παιδες χθες πηρα το πανεμορφο αυτο κουτι...χαλαλι τα χρηματα που εδωσα γιατι απο χθες ειμαι μονιμως με ενα χαμογελο.. Ας αρχισουμε τις φωτο...
fanisk Ιανουάριος 16, 2005 Author #7 Ιανουάριος 16, 2005 Απο μεσα...στην αρχη ακομακαι συγγνωμη για τις δαχτυλιες
fanisk Ιανουάριος 16, 2005 Author #8 Ιανουάριος 16, 2005 Δαχτυλιες και εδω... Το ματζαφλαρι δνε ξερω γιατι αλλα μου αρεσει επειδη κρυβει μερικα καλωδια
fanisk Ιανουάριος 16, 2005 Author #9 Ιανουάριος 16, 2005 Με μπλε νεον...που συτνομα θα φυγει για UV:inlove:
fanisk Ιανουάριος 16, 2005 Author #10 Ιανουάριος 16, 2005 Δεξια στο βαθος φαινεται το Chieftec...ποσο μικρο φαινεται εεε????? :p
fanisk Ιανουάριος 16, 2005 Author #11 Ιανουάριος 16, 2005 Μια καλυτερη φωτο για να δειτε ποσο μεγαλο ειναι...το κουτι! :D
fanisk Ιανουάριος 16, 2005 Author #12 Ιανουάριος 16, 2005 Παιδες αυτες ειναι οι προσωρινες φωτο... Θελω την βοηθεια σας για να το κανω καλυτερο 1.Θα μπει το μαυρο LianLi cd/dvd καλυμμα μπροστα ωστε να παταω το κουμπακι, να ανοιγει και να βγαινει το πορτακι... Ακριβως απο παω απο το ασπρο Asus εχω ενα μαυρο Sony DRU510A το οποιο καλυπτεται απο το πορτακι που σας λεω... 2.Θα γινει sleeving στο Tagan 3.Θα μαζεψω τα καλωδια 4.Οι 2 μαμα 12αρηδες θα αλλαχτουν με 2 μπλε φωτιζομενους revoltec(διαφανοι) 5.Θα μπει παραθυρο καλυτερο απο του Trooper για να ζηλευει :p 6.Ψαχνω τροπο να βαλω την υδροψυξη μεσα...και επειδη το tansit δεν χωραει, ισως λεω ισως προτιμησω την λυση του Trooper... 7.Θα μπει τανκ σε στυλ cd rom αλλα δεν ξερω αν θα βαλω μονο ή διπλο? Οι προτασεις σας?????
GeorgeVasil Ιανουάριος 16, 2005 #13 Ιανουάριος 16, 2005 :drool: :drool: :drool: :drool: Μεγια Φανη ...καλοριζικο...... Οταν λες θα γινει sleeving στο Tagan τι ενοεις????? ?????
aristos87 Ιανουάριος 16, 2005 #15 Ιανουάριος 16, 2005 Μπράβο ρε Φάνη! Welcome στο club των κατόχων μεγάλων και αρκριβών κουτιών Περιμένω την ολοκλήρωση του project! Mπράβο για την καλή δουλειά
Nos-Dio Ιανουάριος 16, 2005 #16 Ιανουάριος 16, 2005 Με γεια! Σε αυτο που ρωτησες τον τροοπ! 1)Δεν μετρησε γιατι φαινονται εκτος και αν το ηθελε,στανταρ το εκανε μονος του 2)Εαν θες να μετρησεις το μηκος των drives για να μην φαινονται στο παραθυρο απλα τα μετρας...και το αφαιρεις απο το καπακι αφηνωντας παντα καποιο τζογο. 3)Εαν δεν μπορεις να το κοψεις καλα και εφοσον εδωσες 360 ευρω για αυτο πηγαινετο σε καποιον που ξερει..μην το χαλασεις κριμα ειναι!-Φιλικη συμβουλη
Trooper Ιανουάριος 16, 2005 #17 Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio Με γεια! Σε αυτο που ρωτησες τον τροοπ! 1)Δεν μετρησε γιατι φαινονται εκτος και αν το ηθελε,στανταρ το εκανε μονος του Μέτρησα, αλλα δε με πειραζε να φαίνεται λιγο το πίσω μέρος των drive γιατι έτσι κι αλλος ήθελα να φαίνεται το cdrom uv bay Αυτο που δεν ήθελα να φαίνεται ειναι το σίδερο εκει που βιδώνονται τα cdrom.
Trooper Ιανουάριος 16, 2005 #18 Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Παιδες αυτες ειναι οι προσωρινες φωτο... Θελω την βοηθεια σας για να το κανω καλυτερο 5.Θα μπει παραθυρο καλυτερο απο του Trooper για να ζηλευει :p 6.Ψαχνω τροπο να βαλω την υδροψυξη μεσα...και επειδη το tansit δεν χωραει, ισως λεω ισως προτιμησω την λυση του Trooper... 7.Θα μπει τανκ σε στυλ cd rom αλλα δεν ξερω αν θα βαλω μονο ή διπλο? Οι προτασεις σας????? Μεγειές Φάνη, μακάρι να το φτιάξεις ωστε να σου αρέσει εσένα πρώτον. Αφου δε χωράει το transit, ή θα το βάλεις έξω, ή θα παρεις άλλο ψυγείο... Ειτε 2χ120, είτε 2χ80 οπως το δικό μου. Εγω δε το μετάνοιωσα πάντως, με βόλεψε πολύ.
Nos-Dio Ιανουάριος 16, 2005 #19 Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper Μέτρησα, αλλα δε με πειραζε να φαίνεται λιγο το πίσω μέρος των drive γιατι έτσι κι αλλος ήθελα να φαίνεται το cdrom uv bay Αυτο που δεν ήθελα να φαίνεται ειναι το σίδερο εκει που βιδώνονται τα cdrom. i know...ειπα εκτος και αν το ηθελε
fanisk Ιανουάριος 16, 2005 Author #20 Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper Μέτρησα, αλλα δε με πειραζε να φαίνεται λιγο το πίσω μέρος των drive γιατι έτσι κι αλλος ήθελα να φαίνεται το cdrom uv bay Αυτο που δεν ήθελα να φαίνεται ειναι το σίδερο εκει που βιδώνονται τα cdrom. Ναι παραδειγμα ειπα...πχ πως μετρας ξερω γω ωστε να μη φαινονται τα HDD, το TAGAN κλπ...δλδ απο το χωρισμα και κατω...Πως θα ξερω το που?? Φοβαμαι να το κοψω μονος μου...απλα θελω να μετρησω που να το κοψω ωστε να το παω και να το παρω κομμενο εκει που θελω! Κωστα υπαρχει περιπτωση να μπει 2*120 μεσα στο κουτι και αν ναι που?? Το 2*80 που εχεις καθεται μια χαρα εκει κατω...ποιο ειναι και απο που το πηρες?? Οκ και να χασω βαθμους τι εγινε?Θελω πρωτα ησυχια και μετα o/c....δεν κυνηγαω τα ορια...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.