testcy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2005 Ποιά είναι η χωριτικότητα σε ml των μελανιών για epson CX3650? Από ότι έχω δει υπάρχει η σειρα Τ0441-Τ0444 και η σειρά Τ0451-Τ0454; Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Οκτώβριος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 χωράνε πολύ μικρή ποσότητα. Έχουν κ σφουγγαράκια μέσα... Κάπου 5 ml πρέπει να είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Οκτώβριος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 καλά ρε παιδιά, κανείς δεν απαντάει στο παιδί? Εγώ δεν γνωρίζω περισσότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 ΟΚ ψιλοκουράστηκα να ψάχνω οπότε ελπίζω η όποια εμπειρία μου να μη με βγάλει πολύ ψεύτη. Αν είναι τα πλακέ μελανοδοχεία τότε η απλή σειρά πρέπει να παίρνει κάπου στα 12-13 και η βαριά κάπου στα 16. Η διαφορά ως εκ τούτου των δύο σειρων είναι η χωρητικότητα εξ ού και οι διπλοί κωδικοί. Σε περίπτωση που γεμίζεις και γιαυτό ρωτάς μην κάνεις όρεξη εκτός και αν θα τα γεμίζεις με σκληροπυρηνικό τρόπο. Το 13άρι του R300 δε γεμίζει πάνω από 7 χωρίς να αλλαξοπιστήσω (και προτιμώ τη Χριστιανοσύνη ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.