Jump to content

Γνώμες και απόψεις για Υπολογιστή

tex439

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά έχω κάνει τις εξής επιλογές για ένα καινούργιο σύστημα και θα ήθελα τις δικές σας γνώμες και απόψεις.

Το Σύστημα αποτελείται από:

CPU: AMD athlon 64 X2 3800+

M/B: ASUS A8N - SLI Deluxe Retail

Karta Grafikon: Nvidia Geforce 6600GT 256MB

RAM: 2x512 Kingstone PC3200 400MHZ

Trofodotiko: ENERMAX EG4254X-VE 420W Νoise Taker

Kouti: Thermaltake VA8000 Armor black

HD: Maxtor 300 GB SATA 7200rpm

Περιμένω τις απόψεις σας και τις γνώμες σας αν σε κάτι πρέπει να αλλάξει. Ο Υπολογιστής θα χρησιμοποιείται για γενική χρήση.Ευχαριστω

Θα σου προτεινα να εβαζες ενα καπως μεγαλυτερο τροφοδοτικο για να εισαι και σιγουρος. Πχ το Enermax noisetaker με τα 485 βαττ

Ναι έχεις δίκαιο. Τα multirama πουλάνε ΕΝΕΡΜΑΧ? Βρήκα και ένα TAGAN 480W ή TAGAN 580W αλλά δεν ξέρω που να τα βρω για να τα πάρω, τα υπόλοιπα θα τα παρω από e-shop λογαριάζω. Αυτά τα τροφοδοτικά δεν τα έχει όμως

Οι επιλογές για το σύστημα σου....είναι μιά χαρά.

Καλύτερα να αποφύγεις το Tagan ....

Αν δέν βρείς κάτι μεγαλύτερο σε Enermax....ρίξε μιά ματιά επίσης σε Fortron αλλά και στα τελευταία μοντέλλα της AKASA τα οποία δείχνουν αρκετά καλά.

Gιατι να αποφύγω το Tagan ?? δεν ειναι καλα? βρήκα το TAGAN 580W στη τιμή των 150 euro. Και σε μένα τα ENERMAX μου φαίνονται πιο καλά. από που θα το βρω όμως?

Επίσης βρήκα αυτά τα 2 τροφοδοτικά:

1) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804403

2) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700136

to 1) μου άρεσε περισσότερο όμως με την λειτουργία τον 2 λεπτών άμα κλίση το PC και μετά, εσείς τι λέτε?

Καποιο από αυτά τα 2 ??τι λέτε εσείς ρε παιδιά?

Επίση να σας ρωτήσω και κάτι ακόμα. Οι μητρικές που λένε ότι κάνουν για Athlon 64/Athlon 64 FX με socket 939 κάνουν και για του dualcore? η πρέπει να βρω μια που να γραφή Athlon 64 X2 ??

EDIT1: ρε παιδιά κόλλησα εγώ τώρα στη μητρική , για προτείνεται μια μητρική ρε παιδιά για dualcore 3800+ X2

Η ASUS που διάλεξα στην αρχή δεν υπάρχει έτσι ανακαστικα πρέπει να επιλέξουμε μια άλλη εξίσου καλή. please βοηθήστε παιδιά

EDIT2: τι λετε για αυτην εδω: GIGABYTE K8N Ultra-SLI AMD Socket939

http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=43473&ext=pathfinder

κάνει για dualcore??

Mobo DFI lan party SLi-D ή αν σε περνει οικονομικά την SLi-DR

Επίσης αν παιζεις πολλά παιχνίδια καλύτερα να βαλεις καμια πιο δυνατη VGA[7800GT].Εν αναγκη κόψε απο τη cpu ή αν εχεις τα φραγκα βαλε τον 3800 με την 7800GT:)

Τροφοδοτικό enermax 485W .Αυτο μην το ψαχνεις πολύ...απλα παρτο:)

Αν η μητρική που σκέφτεσαι να πάρεις έχει chipset nforce τότε σίγουρα παίρνει και είνια πόλυτα συμβατό με nvidia. Από VIA είναι συμβατά το K8T800 και το Κ8Τ890 ver 2.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.