Jump to content

Μητρική για Dothan;

DarthMoul

Recommended Posts

Α... να είσαι πιο συγκεκριμένος... οτι υπάρχει υπάρχει σαν μητρική υπάρχει...

H μητρική της Aopen -> http://aopen.jp/products/mb/i915gmm-hfs.html

και η MSI που βγήκε τώρα είναι οι μόνες μητρικές με 479 που έχω υπ'όψιν μου.

Υ.Γ. Ωπ, ωραίος Atari... :023:

Δεν μπορώ με άλλους x86 στο σπίτι. Αρκετούς έχω. Ο επόμενος θα είναι Cell ;)

Για έναν φίλο είναι. Το m/b είναι MicroATX. Θα μπει σε ATX case;

Ευχαριστώ για το link :)

Θα μπει , [κανε και ενα phone στο e-shop να επιβεβαιώσεις ] πιστευω απλα θα πιανει στις μισες βιδες του ΑΤΧ προφανώς

Ναι, θα μπει κανονικά σε ATX κουτί, απλά όπως είπει ο Atari, θα χρειαστεί πιο λίγες βίδες (τις 3 από την κάτω μεριά).

Θα πρέπει στανταρ να βάλεις ψύκτρα , τα λαπτοπ εχουν heatpipe για να δουλεψει τελειως παθητικο [ουτε ψυκτρα ουτε φαν] δεν υπάρχει περιπτωση , στο κουτι του dothan δεν πιστευω να βρήκες ψυκτρα , η μητρικη δεν αναφερει πουθενα για ψυκτρα [e-shop τηλ παλι] To σιγουρο ειναι οτι δεχεται 478 ψυκτρες οποτε απο celly & p4 μαμα ψυκτρα θα κανει την δουλεια. Με κανα παλια ψυκτρα η κανα 15ευρω για την πιο απλη 478 θα δουλέψει.

Darth...ρίξε μιά ματιά και στις αγγελίες.

Κάτι πήρε το μάτι μου για πακέτο cpu+μητρική+adaptor.

Ξέρεις το γνωστό πακέτο της ASUS με 875 chipset.

Μιλάμε για πολύ δύναμη.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι με τη σειρά μου: ένα τέτοιο συστηματάκι, με dothan @1,8 για παράδειγμα, με μια xp90 θα παίζει fanless?

η ακόμα καλύτερα με CeleronM???? (αλήθεια υπαρχει ULV PentiumM στην αγορά?)

αν και η μητρική είναι εξαιρετικά ακριβή για htpc...

Να ρωτήσω και εγώ κάτι με τη σειρά μου: ένα τέτοιο συστηματάκι, με dothan @1,8 για παράδειγμα, με μια xp90 θα παίζει fanless?

Πολύ πιθανό....μιάς και το δικό μου σύστημα κλοκαρισμένο @2.5GHZ με το φανάκι και την ψύκτρα της πλάκας (του αντάπτορα) αυτή την εποχή παίζει μεταξύ 25-30C

Χμμμ,τα μισά από τον prescott μου...Oπότε βάζεις και ένα fanάκι στυλ silentblade ψόφιο, έτσι για τον φόβο των ιουδαίων και είναι μια χαρά...Δίνει άλλη έννοια στο silent pc!

Aκριβή όμως πολύ μου φάινεται η μητρική της Msi...πώς κι έτσι; Η πλατφόρμα γενικά;;

• 3 weeks later...

Επειδή είναι κρίμα να ανοίξω καινούριο thread για παρόμοιο ερώτημα, θα ρωτήσω εδώ: ξέρει κανείς αν υπάρχει mobo για dothan αλλά σε microATX? Στην Ελλάδα κατά προτίμηση?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.