Jump to content

amd vs intel

suboy

Recommended Posts

Βασικα τι καρτα γραφικων εχεις?

Θα κρατησεις την ιδια ή μαζι με το υπολοιπο συστημα θα αλλαχτει και αυτη?

αυτο τον καιρο ελεγα για msi 6800 agp. αλλα αναμονη. αν αξιζει το mobo παω σε PCI Express. ακομα δεν την αγορασα.

Οποτε αν πηγαινεις για νεα VGA, θα περιμενεις για NF4-Ultra με PCI-express. Για την ωρα δεν λεει να παρεις κατι αλλο. Απο εκει και περα οπως ειπαν τα παιδια, Α64 ή και Prescott κοντα στα 3.2GHz ή 3200+ με 1GB ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μνημη και 2 μικρους δισκους ρε raid για τα προγραμματα, και 1 μεγαλο για τα backup. Ενα ευρυχωρο κουτι (3 δισκοι ειναι αυτοι ) με καλο airflow, και ενα βαρβατο τροφοδοτικο. Τα υπολοιπα πιστευω ειναι δευτερευουσης σημασιας.

Γιατι θες να κάνεις αναβαθμιση?το pc σου κατα τη γνώμη μου είναι μια χαρα και νομίζω ότι η μόνη περίπτωση που αξίζει η αναβάθμιση είναι αν βάλεις ένα cpu κατα πολύ καλύτερο απ το δικό σου >3500+!Τωρα αν είναι να βάλεις τον 3000/3200+ αντί για το δικό σου ε....δε νομίζω ποια ότι οι διαφορές είναι τόσο τεράστιες που να δικαιολογούν την αλλαγή επεξεργαστή!

Αν ήταν για αγορά νέου μηχανήματος θα σου έλεγα να πάς σίγουρα σε amd(939-90nm) και nforce4...

Υ.Γ Δε καταλαβα γιατι το K8T800 pro δεν κάνει για o/c...Είναι πολύ καλό και σταθερό chipset και δεν του λείπει τπτ σε σχέση με τα nForce ultra...Εκτος αν ενοούσατε το K8T800(σα το δικό μου.... :wall: :wall: ) που δε μπορείς να κάνεις σχεδόν τπτ....(2250Μhz με κίνδυνο να παρεις τις pci στο χερι....)

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 03:45]

Οποτε αν πηγαινεις για νεα VGA, θα περιμενεις για NF4-Ultra με PCI-express. Για την ωρα δεν λεει να παρεις κατι αλλο. Απο εκει και περα οπως ειπαν τα παιδια, Α64 ή και Prescott κοντα στα 3.2GHz ή 3200+ με 1GB ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μνημη και 2 μικρους δισκους ρε raid για τα προγραμματα, και 1 μεγαλο για τα backup. Ενα ευρυχωρο κουτι (3 δισκοι ειναι αυτοι ) με καλο airflow, και ενα βαρβατο τροφοδοτικο. Τα υπολοιπα πιστευω ειναι δευτερευουσης σημασιας.

Τώρα περιγράφεις τον τέλειο Pc

Τι λες γι αυτον που σκέφτομαι εγω:

Α64 3500+

Dfi nforce4 sli dr

antec 1080amg

WD 120Gb

6600gt leadteak

enermax ψάχνω ένα με 24 pins γιατι νομίζω πως τέτοια Psu πέρνουνε :help:

και για ram είμαι σε απόγνωση. θέλω να είναι καλές για overclocking να μπορώ να τις βρώ σε μαγαζί και όχι online...

Συνολο θέλω να βγάλω το 1100 με 1200max

:help: :help: :help: :help:

Αρχική απάντηση από micron [Χθες, στις 15:52]

Υ.Γ Δε καταλαβα γιατι το K8T800 pro δεν κάνει για o/c...Είναι πολύ καλό και σταθερό chipset και δεν του λείπει τπτ σε σχέση με τα nForce ultra...Εκτος αν ενοούσατε το K8T800(σα το δικό μου.... :wall: :wall: ) που δε μπορείς να κάνεις σχεδόν τπτ....(2250Μhz με κίνδυνο να παρεις τις pci στο χερι....)

Micron, ο Chroma μου είχε πει(επειδή είχα κι εγώ Κ8Τ800) να βάλω το fsb στα 233, γιατί τότε μπαίνει από μόνος του διαιρέτης...Δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω, γιατί το άλλαξα, οπότε δεν κάνεις κι εσύ μια προσπάθεια;:...:

θα παρω εναv 386DX @40 να τελειωνω. αμα πια...... με dos, win3.11 χαλαρουιτα. ;)

μαλλον οχι...

αδερφε.....!!!! πιασε την amiga απ' το παταρι....

:rolleyes:

Αρχική απάντηση από micron

Εχμμμμ, σταθερό είναι αλλά του λείπει κάτι βασικό....PCI/AGP LOCK! Κατα συνέπεια ξεχνάς και το Υψηλό Overclocking, 10-20 FSB πάνω χαίρω πολύ μπορεί και να το κάνει....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.