Jump to content

amd vs intel

suboy

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

intel p4 ή athlon 64 ? Συμμετείχα σε μια συζήτηση σχετικά με αυτούς τους επεξεργαστές και σε ποιον θα ήταν καλό να επενδύσει κάποιος. Εσείς τι γνώμη έχετε?

ΑΜD 64 με κλειστά μάτια......αν το θες για gaming περισσότερο είναι αρκετά καλοί....;)Οι περισσότεροι αυτό θα πουν.... :)

τωρα ειμαι με p4 @3.0 . ενας φιλος εβαλε amd64 (939) 3000+ και πηγαινε αρκετα καλα (να μην πω και καλυτερα σε μερικα σημεια). λες να κανω τραμπα με amd να τον εχω και για μελλον? (εσυ πώς και ΕΕ;). :unsure:

@kIlGoRi αστοχη η πρωτη ερωτηση, αν και βασικα ηθελα να ρωτησω αυτο απο πανω...

sorry....

Ιntel αλλά τώρα τελευταία σκέφτομαι να πάω κι εγώ με τους amd:)

Αρχική απάντηση από Snake

Ιntel αλλά τώρα τελευταία σκέφτομαι να πάω κι εγώ με τους amd:)

ρε φιλε snake παρασυρεσαι ευκολα...:D INTEL.... ρεε...:T:

@jax7480: Βασικά σε πρώτη φάση θα τρέχουν πολλές εφαρμογές. Όχι απαραίτητα βαριές. Πχ. Mozilla, getright, word, mediaplayer / winamp, nero, photoshop, limewire (και θα είναι οι περισσότερες από αυτές, να μην πω όλες, μαζί φορτωμένες). Θα υπάρχουν βέβαια και τα παιχνιδάκια μας (nfsu2,). Θα έρθουν και βαρβάτα ζόρια σε multimedia εφαρμογές (ήχος , εικόνα κτλ.). Υπολογιστής γενικών καθηκόντων αλλά τα πρώτα με ενδιαφέρουν περισσότερο. Τώρα αν χάσω και κάνα frame σε κάνα game, εντάξει δεν θα με χαλάσει τόσο.

Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο σε ένα υπολογιστή είναι η απόκριση του. Μπορεί να φανεί αστείο αλλά π.χ να μην κάνω κάνα δεξί κλικ και περιμένω κάνα 10 δεύτερα καταλαβαίνετε τι εννοώ περίπου.

'Οπως είπαν οι περισσότεροι...........Α64 με κλειστά μάτια, θα έχεις όλη την απόκριση που ζητάς, ειδικά αν τον βάλεις πάνω σε Κ8Τ800 Pro

Αρχική απάντηση από suboy

@jax7480: Βασικά σε πρώτη φάση θα τρέχουν πολλές εφαρμογές. Όχι απαραίτητα βαριές. Πχ. Mozilla, getright, word, mediaplayer / winamp, nero, photoshop, limewire (και θα είναι οι περισσότερες από αυτές, να μην πω όλες, μαζί φορτωμένες). Θα υπάρχουν βέβαια και τα παιχνιδάκια μας (nfsu2,…). Θα έρθουν και βαρβάτα ζόρια σε multimedia εφαρμογές (ήχος , εικόνα κτλ.). Υπολογιστής γενικών καθηκόντων αλλά τα πρώτα με ενδιαφέρουν περισσότερο. Τώρα αν χάσω και κάνα frame σε κάνα game, εντάξει δεν θα με χαλάσει τόσο.

Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο σε ένα υπολογιστή είναι η απόκριση του. Μπορεί να φανεί αστείο αλλά π.χ να μην κάνω κάνα δεξί κλικ και περιμένω κάνα 10 δεύτερα… καταλαβαίνετε τι εννοώ περίπου.

Βασικά περιέγραψες έναν Α64 με 1GB μνήμης και 1-2 γρήγορους δίσκους.

Αρχική απάντηση από yanni

Βασικά περιέγραψες έναν Α64 με 1GB μνήμης και 1-2 γρήγορους δίσκους.

οχι φιλε μου περιγραφει ενα κομπιουτερ με επεξεργαστη τελευταιας γενιας με 1gb ραμ και 1-2 γρηγορους σκληρους(λεγε με ραπτορ) ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.