firefox Δεκέμβριος 17, 2005 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 σήμερα αγόρασα και εγώ την asrock.προχωρώ σε πρώτες εντυπώσεις και απορίες. HTT 274 cpu τις ipografis@1.45V όσο δίνη δηλαδή bios 1.20. μνήμες 1:1@2.5-3-3-6 1T σε τάση high setting.(επίσης δεν έχω εγκαταστήσει τους AGP drivers από το cd) HT multi το είχα σε 5 και έπαιζε μια χαρά. τώρα το κατέβασα στο 4 αν θυμάμαι καλά (800bus) και πέρασε διπλα prime 6hrs. δεν πεζή όμως με τίποτα σε HTT 275. δεν κάνει post. φαντάζομαι πως ίσος να είναι θέμα τάσης. επειδή λοιπόν σκέφτομαι να το προχωρήσω το θέμα για αυτό την πήρα άλλωστε, έχουμε και λέμε. αν αλλάξω bios υπάρχει κάποιο από τα OCW beta που θα μου δόση παραπάνω τάση? η να κάνω το vcore mod? από που θα βρω soldering υλικό που πουλάνε? υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που πρέπει να γίνει η διαδικασία? πιο από τα παραπάνω να κάνω πρώτο? το Vcore mode η να αλλάξω βίος?? παραθέτω και ένα spi Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 18, 2005 #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Ποτέ μη βάλεις με επίσημο ΒΙΟΣ πάνω από 274 ΗΤΤ. Απλά δε θα μπουτάρει ούτε του Αγιού Κολντμπούτ. Μόνο με beta BIOS επιτρέπονται αυτά και πάλι θα μπουτάρεις (Ρετσίνα Μπουτάρης) μία στο τόσο αλλά από εκεί και πέρα θα δεις ότι το τσίπσετ πάει πολύ ψηλά και χωρίς ρεύμα. Οπότε δεν μπορείς να ξέρεις πού πάει ο επεξεργαστής σου.Το Vcore αν δεν έχεις ξανακάνει έχει λίγη προσπάθεια και δουλίτσα γιατί είναι σε υπερβολικά μικρές επιφάνειες. Αλλά προφανώς γίνεται.Κανένα ΒΙΟΣ δε θα σου δώσει παραπάνω ρεύματα αλλά για το τσίπσετ απλά δε χρειάζονται τουλάστιχον μέχρι 350. Πολύ μικρή αύξηση μπορείς να έχεις με το systool από παραθύρια πήγε σε εμένα μέχρι 279. Αν το χρησιμοποιήσεις έχε κατά νου τα εξής.άντα κλείνεις το systool πριν ανοίξεις cpu-z. Περιμένεις τουλάστιχον 30 δευτερόλεπτα και μετά ανοίγεις το cpu-z. Πάντα επιβεβαιώνεις το νέο σου HTT με το cpu-z Link to comment Share on other sites More sharing options...
SokoNik Δεκέμβριος 18, 2005 #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Παιδια ειμαι κι εγω στην φαση που την ψαχνω για αναβαθμιση και εχω και την 6600gt/agp που δεν την εχω και πολυ καιρο και θα με βολευε αυτη η μ/β τι λετε ειναι καλη επιλογη μα την βαλω με εναν χ2 η καποιον αλλον cpu?? πεστε μου να την παραγγειλω αν ειναι...αυτη ειναι??http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528339 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 18, 2005 #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Από την στιγμή που έχεις AGP κάρτα και υποθέτωντας ότι δεν θέλεις να μπεις σε διαδικασία αγοράς μητρικής με υποστήριξη για PCIe κάρτες γραφικών, είναι ίσως η καλύτερη επιλογή. Αυτό γενικά. Αν όμως π.χ μας πεις ότι θέλεις να τρέχεις παιχνίδια με τρελλά frame rates τότε χρειάζεσαι SLi και άρα μητρική με NForce4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SokoNik Δεκέμβριος 18, 2005 #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Παιχνιδια παιζω αλλα δεν θελω sli. απλα καποια στιγμη αργοτερα θα βαλω καμια 6800 η 7800, πιο πολυ counterstrike source paizο. για τα cpu που αναφερω ειναι μια χαρα ε? επισης θα βαλω raid0 το οποιο βλεπω υποστηριζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 18, 2005 #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Μάλλον η μόνη λύση είναι αυτή η μητρική. Και αυτό διότι δεν ξέρω άλλη που να υποστηρίζει πλήρως και AGP και PCIe.Ο Χ2 είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή και υποστηρίζεται μια χαρά από την μητρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Δεκέμβριος 18, 2005 #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Παιχνιδια παιζω αλλα δεν θελω sli. απλα καποια στιγμη αργοτερα θα βαλω καμια 6800 η 7800, πιο πολυ counterstrike source paizο. για τα cpu που αναφερω ειναι μια χαρα ε? επισης θα βαλω raid0 το οποιο βλεπω υποστηριζειπροσοχή γιατί κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι η asrock δεν bootare με μια 7800. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SokoNik Δεκέμβριος 18, 2005 #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 xmmm ξερει καποιος κατι επ'αυτου? αν βαλω καμια 7800 θα ειναι σε καμποσους μηνες και φανταζομαι οτι και να υπαρχει προβλημα τωρα θα εχει λυθει μεχρι τοτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 18, 2005 #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 ΛΟΛ η μητρική παίζει και με 2 διαφορετικές κάρτες agp και pcie ΑΤΙ και nVidia οπότε κάτι άλλο θα τρέχει. Έχουν ακουστεί πολλά για τον agpgart driver της asrock Link to comment Share on other sites More sharing options...
SokoNik Δεκέμβριος 19, 2005 #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 xmmm εγω παντως την παρηγγειλα (65ε με το φπα) μαζι με εναν 3800 χ2... και στο κατω κατω αν δεν ειναι καλη θα πουληθει μαζι με την 6600γτ οταν θα ερθει η ωρα. Τα λεφτα της θα τα βγαλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.