Εvo8-By-m-diox Οκτώβριος 4, 2005 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Δες δεν ξέρω άμα υπάρχει λύση εγώ και ο κολλητός μου δεν "μπρηκαμε" και καταλήξαμε να κάνουμε στο pc του κολλητού μου foramt!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
S0ldi3R Οκτώβριος 5, 2005 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 Αυτη η λύση είναι η μόνη σίγουρη : Format Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Οκτώβριος 5, 2005 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 Ναι ρε γιατί δεν κανεις ένα format άμα το χρειάζεται και το pc σου κιόλας εκτος άμα τα αρχεία που έχεις είναι τόσο σημαντικά και δεν έχεις και backup όπως προανέφερες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
S0ldi3R Οκτώβριος 5, 2005 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 Αμα έχεις αρχεία που είναι πολυ σημάντικα για σενα τότε πάρε τον σκληρό σου και πήγαινέτο στο PC ενός φίλου σου και βάλτο σαν Slave αντίγραψε ότι αρχεία θέλεις στον Σκληρό του και κάνε ένα ωραίο και πετυχημένο format και ξαναπέρνεις τα αρχεία σου πίσω μετα. νόμιζω ότι είναι πολύ καλή λύση αυτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Οκτώβριος 5, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 κατι αλλο,αμα δεν χτυπησει ο σκληρος ΔΕΝ τα χανεις τα αρχεια σουαπλα περνας παλι τα win στο ιδιο partition ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 6, 2005 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Ναι και τρέμει το φυλλοκάρδι για το πού θα πάνε να γράψουνε τα άχρηστα. Έχω καεί ρε φίλε .Γι' αυτό ό,τι χρήσιμο το έχω σε ξεχωριστό διαμέρισμα του σκληρού Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Οκτώβριος 6, 2005 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Λοιπον , αυτό που κάνω εγώ σε κάνα 2 τέτοιες περιπτώσεις είναι reinstall τα windows πάνω στα παλιά . Έτσι ξαναπερνάνε τα links των προγραμμάτων και ότι άλλο έχει αλοιωθεί από ιούς.Μπουτάρισε από το cd , κάνε εγκατάσταση και όταν σου πεί ότι βρήκε μια υπάρχουσα εγκατάσταση κάνε repair. To πιο πι8ανό είναι ότι 8α φτιάξουν όλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.