emnezia Οκτώβριος 2, 2005 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Επειδή χάθηκα λίγο, δοκίμασες με άδεια τη μητρική να βάζεις ένα ένα cpu,memory κλπ και να το ανοίγεις αφού βάλεις κάτι πάνω; Beep ακούγονται από τη μητρική σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Οκτώβριος 2, 2005 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Δόκιμασε και ένα τροφοδοτικό δεν χάνεις τίποτα.... έτσι για να είσαι σίγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Οκτώβριος 2, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Ναι ενα ενα..Χωρις ραμ ακουγοταν μπιπ!ΔΕν δοκιμασα χωρις cpu..θελω να δοκιμασω με αλλο τροφ..Αλλα μου φενεται δυσκολο.(ποτε δεν ξερεις)!!Λιγο ασχετο: μπορω οταν στην εγγυση ειναι ολο το pc να παω μονο ενα κομματι??π.χ. μονο την mobo και τον cpu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Οκτώβριος 2, 2005 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Νομίζω πως όλα πάνε πακέτο αν το πάρεις έτοιμο κουτί και δεν μπορείς να πας μεμονωμένα κομάτια.Δοκίμασε να βάλεις mb/gfx/cpu/ram και κάνε μπόλικα cmos reset μπας και στρώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Οκτώβριος 2, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 τα εχω κανει και τιποτα!Αν εχει καει η mobo θα εβγαζε εστο το logo της?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Οκτώβριος 3, 2005 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Είπες οτι έκανε μπιπ χωρίς μνήμες... αν η μητρική καεί δεν ανοίγει τίποτα, μαύρη οθόνη. Δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.