Jump to content

ΔΕν ανοιγει το pc!

Recommended Posts

στο εντελώς ξεκάρφωτο έγινε αυτό? χωρις να έχεις κάνει τίποτα πριν?

Βγαλε το jumper της μπαταριας για 20 δευτερολεπτα και ξαναβαλτο στην θεση και ξαναξεκινα τον Η/Υ (εννοειται ολα αυτα με κλειστο υπολογιστη ετσι?)

....huston we got a problem here......δεν εχεις τη παλιά να βάλεις???? προφανω΄ς παίζει ασυμβατότητα με τη καινούργια ίσως! για πες λεπτομέρειες και κανε δοκιμες!

καλί είναι να κάνεις edit τα post σου εάν δεν έχεις να προσθέσει κάτι και είσαι ο τελευταίος που postαρε.

χωρίς την κάρτα δεν έχει κανένα πρόβλημα???

δεν είσαι σαφής.

μη στα βγάζουμε με το τσιγκέλι!

Αν ηξερα και εγω ακριβως τι ηταν δεν θα ρωταγα!Γιαυτο μου φανηκε παραξενο!Ουτε oc δεν ειχα!Απλα ρωταω τι μπορει να κολαει την mobo ωστε να μην αλλαζει καμια εικονα!Παιζει να εχει καει ετσι ή δεν θα εδειχνει τιποτα??

Ok ,βγάλε την κάρτα μιας και ηταν η μόνη αλλαγή που έκανες. Επείδή μπορεί να έχει μπλοκαρει η μητρική , βγαλε και μια μνήμη να ακούσεις τα error beeps για να ξεκολλήσει . Μετά βάλε την μνήμη πίσω και δοκίμασε ξανα...

Καλή τύχη μορέ, αν δε πετυχένει τίποτα, μη το κουράζεις, απλά RMA αλλά πρώτα όταν το ξανασυνδέσεις άφησε μόνο τα απαραίτητα για να δουλέψει το pc, 1 ram stick, 1vga 1 cpu κτλπ.

μηπως και δεν παταει καλα το block, επαιξε κανας στατικος ηλεκτρισμος, βραχυκυκλωσες καταλαθος κατι? Μπας και το psu ηταν ωριακα και τωρα το ψοφησες?

(τελικα αρχιζω να αλλαζω γνωμη για το εργασιακο μου μελλον...)

Βρήκα τι φταίει... Ασυμβατότητα ποντικιού-μητρικής...

Συνιστάται η αλλαγή mobo με μια που κάνει 250 ευρώ

[πλαισιο-mode off :p]

y3k εφοπληστης δεν λεει... Περισσοτερο μου αρεσει το "a f*cking nerd with billions of dollars contoling a well known for it's sucky but popular software"... :p

(ενταξει, τερμα το spamming, το παιδι εχει προβλημα)

Ολο το κουτι ηταν αγορασμενο απο πλαισιο πριν 2 χρονια..Ειναι μεσα στην εγγυηση αλλα ειναι γεματο τρυπες απο την υδροψυξη..Το μονο δεν εχω δοκιμασει αλλο psu...εχω ενα chieftec 350W που παιζει να τα εφτυσε..Τι να πω?Τωρα τα εχω βγαλει ολα και ειναι με τα ανεμυστηρια τους..Αλλαξα ραμ , καρτα γραφικων , σκληρο ,τα cd δεν τα εχω συνδεση......... :105:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.