Jump to content

Πρόβλημα με ati radeon 9200se

georapt

Recommended Posts

Αγόρασα μια ati radeon 9200 se.Την εβαλα λοιπον στο pc μου. Οταν παω να βαλω τους οδηγους μου βγαζει οτι δεν ειναι ειναι συμβατοι-με τον cd της εγκαταστασης. καταβασα απο το sait της εταιριας τους τελευταιους και παλι εχω το ιδιο προβλημα. Η μητρικη μου ειναι μια asus deluxe.εχει κανεις κατι υπ οψιν του;

μου βγαζει:

Η εγκατασταση δεν μπορει να ολοκληρωσει την εγκατασταση.

Προσπαθηστε να εγκαταστησετε τον προσαρμογεασ οθονης με κανονικο προγραμμα οδηγησης vga πριν εκτελεσετε την εγκατασταση.

:070: θα το πυροβολησω!!!!

• 2 months later...

για λίγο είμαι και go με ένα pc με μια ati 9200se. πολύ χαλια drivers. randomly μπουταρει έχοντας χάσει εντελώς προηγουμενη ανάλυση και εμφανίζεται και χωρίς drivers. δοκιμάζω πάντα uninstall και install αυτούς τους original cd αλλα έχει αλλόκοτη συμπεριφορά.μετά δοκίμασα να βάλω και τους drivers που λέει ο panoc παραπάνω αλλα δεν με άφησε.

τι σοι drivers ενδείκνυται για αυτή την κάρτα? δεν εχω πολυασχοληθει με ΑΤΙ αλλα οποτε εχουν πεσει ΑΤΙ στα χερια μου ολο κουλα ειναι.

δοκιμαζω τωρα με αναλυση 800χ600 να δω τι θα κανει γιατι πριν ημουν με ψηλες αναλυσεις, μηπως δεν τις σηκωνε η καρτα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.