Jump to content

Ati x1800....9700marks-->3dmark05?

GoriLLakos1442169075

Recommended Posts

Ρε αλέκο μην παρεξηγιέσαι δεν κρίνο την επιλογη σου, απλά δεν συμπαθώ την nvidia σαν εταιρία. Καλά έκανες και πήρες την 7800 έιναι η καλύτερη αυτή την στιγμή όμως η ΑΤι και κάθε άτι δεν είναι μλκισμενη να βγάλει μετά απο τόση καθυστέριση ένα κακό προιόν. Μηπως δεν σου κάνει εντύπωση οτι το r580 έιναι έτοιμο εδώ και καιρό και το R520 το έβγαλαν τώρα?

Και να ρίξει τις τιμές αυτός που θέλει το κοριφαίο θα τα σκάσει και θα τα ξανασκασει και θα τα σκάει πάντα για 1 παραπάνω fps.

Φιλούσκια. :116:

δεν παρεξηγήθηκα καθόλου, λεφτά δικά μου είναι εκεί τα έδωσα......

από τα benches που έχω δει δεν περνιέται εύκολα η 7800.....απλά

αυτά...συζήτηση κάνουμε

τσιου

@nodsl post #3....δεν υπαρχει λινκ...απο το τηλεφωνο μου το ειπαν....:)

@billpeppas post#4δεν ειναι ενθουσιασμος...απλα ολη την θαβανε και ξαφνικα βγαινει μπροστα για πλακα(αν ισχυουν αυτα που μου ειπαν στο τηλ).....και εχει ακομα με το 480 πολυ δρομο προς τα πανω....

Οσο για την nvidia....μαλλον μεχρι τα χριστουγεννα θα εχουμε και την 7800ultra....:)

Ανταγωνισμος να υπαρχει....

@GoriLLakos:

Συνονόματε, τα hypes & τις υποθέσεις απλά τις παραβλέπουμε...

Όλοι λένε και από κάτι.

Βεβαίως φέτος η μόδα προχώρησε...το κάθε site πέταγε στο forum του και από μια photo "από την υποτιθέμενη κάρτα που έτρεχε το 3D Mark05" σβήνανε την κάρτα και τα details @ 3D Mark και λέγανε να σου την.

20 site είχανε την ίδια κάρτα, και 20 site είχαν διαφορετικά εντελώς αποτελέσματα.

Όλοι θέλουν ένα πράγμα:

Να πάρουν τα hits & τα visits.

Για τον Saucy Sanders δεν αξίζει κουβέντα...

Αυτά περί R580 σε ένα δίμηνο, κλπ κλπ...και μια Ultra από την nVIDIA με 32και *****λοιπά pipes είναι όνειρα θερινής νυκτός...

ακόμα και όλα έτοιμα να ήταν τώρα, απλά ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ έτσι στο εμπόριο...

εκτός και αν θέλει η εταιρία να πατώσει οικονομικά...

Στις 5 του μηνός τελειώνει το πέρα-δώθε...

Συμφωνω με ολα....

αυτο μονο δεν καταλαβα...

Εννοούσα ότι:

Τα sites πλέον γράφουν ότι τους κατέβει, ή απλά οτιδήποτε ώστε να πιάσουν hits ( @ site stats ).

Μέγα παράδειγμα ο S***** Sa**** ( δεν θα αναφέρω το όνομά του...αρκετή διαφήμηση έφαγε με το όλο θέμα που ξάνοιξε ) του HardwareAnal****.com

Είναι οι εποχές μας πλέον που λέμε:

"πόσα πιάνεις στο Alexa ?"

"α ωραία, καλό site είσαι"

Οπότε βάζουμε ένα "δήθεν review" για το φλέγον hardware, που σίγουρα θα μας δώσει χιλιάδες visits και καθαρίσαμε.

----

άντε...σύντομα να την παγώσουμε :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.