Jump to content

Ati x1800....9700marks-->3dmark05?

GoriLLakos1442169075

Recommended Posts

Αμα σας ελεγα οτι η x1800 βγαζει στα default clock της 9700marks στο 2005 θα με πιστευατε η οχι????

Αν σας ελεγα οτι οσες δοκιμες εχουν γινει μεχρι τωρα εχουν γινει σε via chipsets και κουραφεξαλα???

Επισης οτι την κυριακη θα γινει o/c competition στην συγκεκριμενη(στην ibiza,και εχουν 800lt LN2)και ακουγεται πως δεν θα εχει cold bug......θα με πιστεψετε?

Για το πρωτο ειμαι σιγουρος....για το κρυολογημα ο καιρος θα δειξει.....

Αμα σας ελεγα οτι η x1800 βγαζει στα default clock της 9700marks στο 2005 θα με πιστευατε η οχι????

Αν σας ελεγα οτι οσες δοκιμες εχουν γινει μεχρι τωρα εχουν γινει σε via chipsets και κουραφεξαλα???

Επισης οτι την κυριακη θα γινει o/c competition στην συγκεκριμενη(στην ibiza,και εχουν 800lt LN2)και ακουγεται πως δεν θα εχει cold bug......θα με πιστεψετε?

Για το πρωτο ειμαι σιγουρος....για το κρυολογημα ο καιρος θα δειξει.....

Βασίλη πολύ ενθουσιασμό διακρίνω.

Ελπίζω στο τέλος να μην απογοητευτείς.

Εντάξει στο OC πάντως η σιδηρά κυρία δεν θα απογοητεύσει τους κολλημένους...ή καλύτερα παγωμένους :p

Τα καλά είναι αλλού...αλλά έχουμε καιρό ακόμα.

δωστε κανα λινκ για να δουμε τα σκορ??η x1800 ειναι η μαγαλη??ή θα βγαλουν και δυνατοτερες??

Δεν υπάρχουν link, γιατί δεν επιτρέπεται το ανέβασμα scores/reviews από τους reviewers που έχουν ήδη τις κάρτες.

Μην παίρνετε πάντως ότι ακούτε τις μετρητοίς...

Η κορυφαία κάρτα της νέας σειράς της ATi είναι η X1800XT

There is a 32 pipes version of the R520 as well but it can only be clocked at 520MHz and as a result it will perform lower than the 24 pipes R520XT @ 650Mhz core. Therefore ATi will not release 32pp version until R580 comes along.

Πολύ ενδιαφέρον πάντως. :)

Απότι φαντάζομαι το R580 θα μπορεί με 32 Pipes να κάνει overclock ίσο και καλύτερο απο του r520 και τότε θα έχει πλάκα το όλο θέμα. :)

Η ΑΤi παίζει πολύ καλό παιχνίδι μου φαίνεται και η nVidia θα βρεθεί προ εκπλήξεως :083:

Είδωμεν

Απότι φαντάζομαι το R580 θα μπορεί με 32 Pipes να κάνει overclock ίσο και καλύτερο απο του r520 και τότε θα έχει πλάκα το όλο θέμα. :)

Η ΑΤi παίζει πολύ καλό παιχνίδι μου φαίνεται και η nVidia θα βρεθεί προ εκπλήξεως :083:

Είδωμεν

Άκυρο το quote.

Αν έρθει η άνοιξη, και το R580 είναι πάλι 16pipes, θα εκπλαγείτε ?

μέχρι τότε θα έρθει και η Nvidia με τα 0.09 και θα γίνει μάχη.....

η Nvidia κατάφερε και πήρε μεγάλο μερίδιο αγοράς......

τώρα μπορεί να κάνει ότι θέλει........

σκεφτείτε ότι με την σειρά της και η nvidia κάτι σχεδιάζει.....

και συγγνώμη billpeppas,

εννοούσα την έκδοση 24,32 pipes του 520....που ανάφερε ο Nodsl....δεν τα ξέρω καλά

:)

μέχρι τότε θα έρθει και η Nvidia με τα 0.09 και θα γίνει μάχη.....

η Nvidia κατάφερε και πήρε μεγάλο μερίδιο αγοράς......

τώρα μπορεί να κάνει ότι θέλει........

σκεφτείτε ότι με την σειρά της και η nvidia κάτι σχεδιάζει.....

και συγγνώμη billpeppas,

εννοούσα την έκδοση 24,32 pipes του 520....που ανάφερε ο Nodsl....δεν τα ξέρω καλά

:)

Σιγά ρε ιndi πόσοι έχουν πάρει 7800? Οι περισσότεροι με 6800 είναι ακόμα και X800.. Μετά τα χριστούγεννα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο. :083:

Η nvidia Ξέρουμε τι ετοιμάζει 32 pipes Κάρτα... σιγά τον πολυέλαιο ΛΟΛ

Peppas Δεν νομίζω το R580 να είναι με 16 πάλι... πόσο θα τον φτάσει τον πυρήνα 1.5 giga?

Σιγά ρε ιndi πόσοι έχουν πάρει 7800? Οι περισσότεροι με 6800 είναι ακόμα και X800.. Μετά τα χριστούγεννα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο. :083:

Peppas Δεν νομίζω το R580 να είναι με 16 πάλι... πόσο θα τον φτάσει τον πυρήνα 1.5 giga?

Χεχ... μην κοιτάτε μόνο τα MHz και τον αριθμό...

Υπάρχουν και άλλα πράγματα.

Το τι ετοιμάζει η nVIDIA το ξέρουν πραγματικά ελάχιστοι...ίσως και μόνο το R&D Department τους...

Απλά για το αρχείο...είπα 16 :)

και νομίζεις ότι όταν βγει η Ati θα τρέξουν όλοι να την πάρουν με τα 600 ευρώ που θα κάνει.... αντί να πάρουν με 500 την 7800....

και μην μου πεις για φανατικούς Ati και τα λοιπά, γενικά μιλάω......

τεσπα.......

Κοιτα να δεις.. αν η κάρτα πιάνει απο 8000-9000 3δμαρκ2005 στα default αυτός που θα έχει να δώσει τα 500 θα έχει και άλλα 100 και θα τα σκάσει για τα 1000+ παραπάνω 3δμαρκς απο τα default της 7800 με τους καραoptimized drivers.

Επίσης αν δεν έχει cold bug άντε γεια απο τις τοπ στήλες της futuremark η nvidia ;)

Απο εκεί και πέρα μπάινει και η προσωπική προτίμηση του καθενός.

Φιλάκια....

Είδωμεν

Αυτό τους λέω κι εγώ καιρό τώρα (και στους "έξω") αλλά δε με ακούνε.......Για να δούμε τι θα γίνει τελικά....... ;)

από αυτή την άποψη σύμφωνω.....

μακάρι να την αγοράσεις.....να την χαρείς...

αν όμως την μέρα που βγει η Ati,η Nvidia σαν καλή κυρία που είναι ρίξει κατακόρυφα τις τιμές.....που έχει την δυνατότητα.....

δώσε όσα παραπάνω θέλεις......

Φιλάκια ματς μουτς

από αυτή την άποψη σύμφωνω.....

μακάρι να την αγοράσεις.....να την χαρείς...

αν όμως την μέρα που βγει η Ati,η Nvidia σαν καλή κυρία που είναι ρίξει κατακόρυφα τις τιμές.....που έχει την δυνατότητα.....

δώσε όσα παραπάνω θέλεις......

Φιλάκια ματς μουτς

Ρε αλέκο μην παρεξηγιέσαι δεν κρίνο την επιλογη σου, απλά δεν συμπαθώ την nvidia σαν εταιρία. Καλά έκανες και πήρες την 7800 έιναι η καλύτερη αυτή την στιγμή όμως η ΑΤι και κάθε άτι δεν είναι μλκισμενη να βγάλει μετά απο τόση καθυστέριση ένα κακό προιόν. Μηπως δεν σου κάνει εντύπωση οτι το r580 έιναι έτοιμο εδώ και καιρό και το R520 το έβγαλαν τώρα?

Και να ρίξει τις τιμές αυτός που θέλει το κοριφαίο θα τα σκάσει και θα τα ξανασκασει και θα τα σκάει πάντα για 1 παραπάνω fps.

Φιλούσκια. :116:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.