Jump to content

Ποσο ευκρινεις ειναι οι 19" TFT ??

small_boy22

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Προσωπικα εκανα μια βολτα απο Στουρναρη και ειδα της Oθονες σε Πλαισιο και Μultirama, Eizo και Samsung αντιστοιχα.

Επειδη θελω να αγορασω μια TFT oθονη και παιχνιδια δεν παιζω καθολου αναρωτιεμαι τι σοι ευκρινεια εχουν οι 19".Προσωπικα απο τα λιγα που ειδα σε Πλαισιο και Μultirama δεν που πολυαρεσε η ευκρινεια.

Οσοι κανετε broswe, programming , γραφετε( Office ) σε 19" αν ειναι ευκολο πειτε την γνωμη σας :100:

προττιμησε κατι με μικρο dot.pich. σε eizo νομιζω οτι εκανα το ποιο απολαυστικο σερφαρισμα και την ποιο καθαρη πληκτρολογιση. αξιζει!

προττιμησε κατι με μικρο dot.pich. σε eizo νομιζω οτι εκανα το ποιο απολαυστικο σερφαρισμα και την ποιο καθαρη πληκτρολογιση. αξιζει!

Εννοεις το μεγεθος κοκκου ?

Εχεις δοκιμασει καμια 19" TFT να μας πεις εντυπωσεις ?

κοιτα εχω δοκιμασει ΕΙΖΟ και νεο αλλα και παλαιο μοντελο ειδικα με τα καινουρια πανελ...στην συνιστω αφοβα και με 5 χρονια 0 πιξελ... πλρωνεις ΟΤΙ παιρνεις

σε πλαισιο και μουλτιραμα δεν ειναι δυνατο να δεις οθονη, γιατι τις βαζουν ολες σε κοινο ανταπτορα. Και εγω ειχα το ιδιο προβλημα οταν εψαχνα. Μου φαινονταν λιγο μαπα ολες οι TFT και πραγματι σε ευκρινεια υστερουν απο λιγο ως πολυ.

Τελικα πηρα την FS PR19-2 που εχει το ιδιο πανελ με την ειζο L778, αλλα δεν εχει 0 πιξελ εγγυηση. Σε σχεση με αυτες που ειχα δει σε πλαισιο και μουλτιραμα κλασεις ανωτερη. Βεβαια πιστευω οτι μια 19 CRT εχει καπως καλυτερη ευκρινεια. Αλλα αυτη σε refresh rate και χρωματα σκιζει σε σχεση με τις υπολοιπες TFT. H Sony XBlack πολυ μαπα κατα τη γνωμη μου, χρωματα απαραδεκτα!!!

Δεν μας είπες πόσα λεφτα θέλεις να δώσεις. Aν δεν σε ενδιαφέρει η ύπαρξη DVI, η Samsung 910N είναι άριστη επιλογή (εκτός αν φοβάσαι τα καμμένα pixel).

σε πλαισιο και μουλτιραμα δεν ειναι δυνατο να δεις οθονη, γιατι τις βαζουν ολες σε κοινο ανταπτορα. Και εγω ειχα το ιδιο προβλημα οταν εψαχνα. Μου φαινονταν λιγο μαπα ολες οι TFT και πραγματι σε ευκρινεια υστερουν απο λιγο ως πολυ.

Τελικα πηρα την FS PR19-2 που εχει το ιδιο πανελ με την ειζο L778, αλλα δεν εχει 0 πιξελ εγγυηση. Σε σχεση με αυτες που ειχα δει σε πλαισιο και μουλτιραμα κλασεις ανωτερη. Βεβαια πιστευω οτι μια 19 CRT εχει καπως καλυτερη ευκρινεια. Αλλα αυτη σε refresh rate και χρωματα σκιζει σε σχεση με τις υπολοιπες TFT. H Sony XBlack πολυ μαπα κατα τη γνωμη μου, χρωματα απαραδεκτα!!!

AAAAAAAAAAAAAA σε βρηκα !!

Και οτι εψαχνα καποιον για πληροφοριες για την FS 19-2 !!!!

Εχεις χρονο/ορεξη να μας κανεις καποιο review αλλιως θα σε στειλω ΠM για διευκρινησεις. :)

...

Και οτι εψαχνα καποιον για πληροφοριες για την FS 19-2 !!!!

...

Έχω και εγώ αυτήν την οθόνη. Oικογενειακές υποχρεώσεις, το κάψιμο της μητρικής μου και οι καλοκαιρινές διακοπές, μόνο προβλήματα μου δημιούργησαν και δεν έχω ολοκληρώσει την παρουσίαση της συγκεκριμένης οθόνης.

Μέχρι να γίνει αυτό, προτείνω όλες οι ερωτήσεις σχετικά με την οθόνη να γίνονται στο thread που άνοιξε ο tech_guy γι' αυτό το σκοπό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.