S0ldi3R Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2005 Παιδιά το PC του πατέρα μου έχει ένα πρόβλημα που δεν έχω καταλάβει καν τι ειναι.. λοιπόν όταν πάει να κάνει τερματισμό στον υπολογιστή ο υπολογιστής επάνερχετε χωρίς να κάνει τερμάτισμο ή επανεκκίνηση απλά όταν πατάει το κουπί του τερματισμού είναι σαν να πατάει το κουμπί "Άκυρο". Μήπως ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 Malware μήπως? Για ψάξε με 1-2-3-4-5 προγράμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dll Σεπτέμβριος 30, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 το ειχα ακουσει παλια αυτο το προβλημα και λυθηκε με τις ρυθμισεις που υπαρχουν για τις επιλογες αυτων των τριων κουμπιων.υπαρχει τροπος να αλλαχθει η σειρα τους...εγω δεν θυμαμαι.. καποιος απο τους εμπειρους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Οκτώβριος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας, ιδιότητες, screen saver, power, Advanced και τσέκαρε το When i press the power button on my computer: ανάλογα τι θές να γίνετε όταν πατάς το power button.Αυτό μπορώ να σκεφτώ προς το παρόν, παλία δουλευε εντάξει? μίπως δεν είναι κατι βαλμένο σωστά στο F_Panel της μητρικής?Επίσης ψάξε με κανένα Αntivirus/AntiSpyware μήπως βρείς τίποτα περίεργο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S0ldi3R Οκτώβριος 2, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Εγω νομίζω ότι είναι Virus ή κάτι τέτοιο. Παλιότερα δούλευε κανονικά ξαφνικά έγινε το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Οκτώβριος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Αρχικά κάνε ένα search για virus/spyware κλπ Ίσως κάποιο πρόγραμμα μένει κολλημένο στη μνήμη και περιμένουν τα windows να τερματίσει.Τουλάχιστον σε τέτοιες περιπτώσεις το έχω συναντήσει. Αν αφήσεις λίγη ώρα το PC ανοικτό (αφού πατήσει shutdown) τι κάνει κλείνει καμία εφαρμογή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
S0ldi3R Οκτώβριος 4, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Οχι όχι.. απλα ειναι σαν να πατάω το "Άκυρο" στο παράθυρο του τερματισμου.. ενω πατάω "ΟΚ". ελεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.