Jump to content

Πείτε μου την γνώμη σας (άσχετος )

Chaleas

Recommended Posts

"Kαλησπερα".Έχω έναν παλιό computer και λέω να τον κάνω τίποτα. Σκέφτομαι να πάρω μια κάρτα Assus EN6600/TD/128MB PSI-E. Να την πάρω η όχι?Πέστε μου καμια καλύτερη γνώμη αλλα με τα ίδια χρήματα πάνω κάτω.Αυτήν την βρήκα με ~100Euro. Περιμένω γνώμες

Όπως επίσης σκέφτομαι να βάλω :

CPU=AMD ATHLON64 3000 s939

ΜΒ= ASSUS A8N-E/NF4 σ.939

Και τα τρία μαζί ~300Euro

Να την κάνω την κίνηση και να τα πάρω η έχετε κάτι καλύτερο μαυτές τις τιμές?

Περιμένω..........

Η 6600 ειναι αρκετη αν εισαι συμβιβαζομενος gamer, ενω αν εχεις μεγαλες απαιτησεις θα επρεπε να βρεις κατι σε 6800 και πανω. Ο επεξεργαστης ειναι μια χαρα και ευκολα θα φτασει με ελαχιστο oc τα επιπεδα ενος 3200/3500. Η μητρικη ειναι μια χαρα ,αρκει να μην επιδιωξεις etreme oc... Αν το σκεφτεσαι προτιμησε την best seller μητρικη για ocers: DFI...

Η 6600 ειναι αρκετη αν εισαι συμβιβαζομενος gamer, ενω αν εχεις μεγαλες απαιτησεις θα επρεπε να βρεις κατι σε 6800 και πανω. Ο επεξεργαστης ειναι μια χαρα και ευκολα θα φτασει με ελαχιστο oc τα επιπεδα ενος 3200/3500. Η μητρικη ειναι μια χαρα ,αρκει να μην επιδιωξεις etreme oc... Αν το σκεφτεσαι προτιμησε την best seller μητρικη για ocers: DFI...

Με τις αλλαγες που λες ποσο περισσοτερα θα μου κοστισουν?

Ευχαριστω παιδια για τις πληροφοριες σας.........

Ευχαριστω πολυ παιδια.Οσο για σενα Saxon ξεφυγες λιγο :) 300 δεινω βαρια βαρια.Τα 500 με τιποτα.Ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες.

y3k δηλαδη ποσο μεγαλο?400-500-600-..-1000??? :)

ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.