Jump to content

Τελικά υπάρχουν καλά και κακά CD ?

simboy

Recommended Posts

Ο τύπος είναι ΤΟ γέλιο!

Τον ίδιο λέμε

Πρόσεξε διάλογος

Εγώ - Γειά σας .Εχετε δισκάκια με χρυσή επίστρωση ?

Αυτός -Ποιά ? αυτά ? αυτά ? ( ανοίγει ένα δύο με πράσινη επίστρωση και τη κλασσική ) ε αυτά κάνουν λίγο χρυσό , αυτά λες ?

Εγώ - Εχουν χρυσό χρώμα από κάτω . Διάβασα ότι είναι καλύτερα για αποθήκευση κτλπ κτλπ

Αυτός - Και εγώ είμαι ο πιο όμορφος άντρας του πλανήτη

Εγώ - Το διάβασα σε ένα περιοδικό ειδικό

Αυτός - Ε και εγώ σου λέω είμαι ο πιο όμορφος άντρας του πλανήτη.Πλήρωσα ένα περιοδικό και το έγραψε !!!!

Από εκεί και πέρα άρχισε το μπούρου μπούρου

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply
Υπάρχει ένα κατάστημα το κέντρο μικρό με πολύ φθηνά μεν cd κτλπ αλλά είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει κάθε φορά

Ενα ατέλειωτο κύρηγμα αν τολμήσεις να πεις ότι θες μια συγκεκριμένη μάρκα για κάποιο συγκεκριμένο λόγο

Δεν θα αναφέρω ποιό κατάστημα αλλά όποτε πω πχ ότι θέλω το συγκεκριμένο cd ακόμα κιαν το έχει αν πω ότι το θέλω γιαυτό κ αυτό το λόγο αρχίζει

"και ποιός σου το είπε αυτό ? και εγώ είμαι ο πιο όμορφος άντρας που υπάρχει , πληρώνω περιοδικά και το γράφουν. Δεν υπάρχουν καλά και κακά cd

ΟΛΑ είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ το ίδιο . Το μόνο που είναι καλό και κακό είναι τα cd player η μονάδα που τα τοποθετείς

Τα cd είναι όλα ίδια"

Επιμένει του χαμού

Φυσικα δεν εχει δικιο, αλλα σγουρα ο οδηγος που θα χρησιμοποιηθει εχει σημασια ... η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση.
Δεν υπάρχει κάποιο "χρωματιστό" βιβλίο που να αποτελεί το standard των CD-RW
Aπο οσο γνωριζω το Orange Book καλυπτει το CDR και CDRW format. Φυσικα δεν ειναι διαθεσιμο - καποιος μπορει να διαβασει ομως το ECMA-130 για περισσοτερες πληροφοριες.
EMTEC ναι

Είναι καλά ?

Παλαιοτερα κυκλοφορουσαν με την οσομασια BASF, κατα κανονα ειναι αρκετα καλα media.

Εdit: Τωρα ειδα την απαντηση σου Στελιο :)

Aμα δείτε στο παραπάνω μου post θα δείτε ότι "αναμερθικα" στεία χειρότερα cd κατά την γνώμη μου αλλα δεν θυμόμουν το όνομα......Λοιπόν θυμήθηκα Μπαίνω!!!!30 cd πήρα μπαίνω πάνω από τα 5 δεν δούλεψαν το πιστεύετε????5 από τα 30 έλεος δηλαδή...

Τι έχουν ρε παιδιά τα TY με disk impex λογότυπο ?

Μια χαρά dvd είναι ...

Ξέρετε κάτι που δεν ξέρουμε εμείς ?

Tα παιδια μαλλον υπερβαλλουν λιγο - τουλαχιστον εγω δεν εχω τοσο αρνητικη αποψη για τα συγκεκριμενα μεσα (αν και υπαρχουν σαφεiς ενδειξεις οτι δεν ειναι ιδιας ποιοτητας με τα υπολοιπα ΤΥ μεσα)

Ποιοτητα Taiyo Yuden +R 8x (TYT02) με Disc Impex Hellas logo

ΛΟΙΠΟΝ...

Μαζευτείτε και πάρτε μία απόφαση......

Κάντε μία λίστα να ξέρουμε...

Αγόρασα 100 ΤΥ μην πάνε χαμένα.;Έτρεχα και Σαββατιάτικα στην Αμφιθέας.

ΑΑΑΑ...Κώστα μιας και έχουμε τα 'μέσα' μην ξαναδώ αυτό το Junior member... είμαστε και κάποιας ηλικίας :))))))). Από αύριο με θέλω VIP.

Να κάνω μια ερώτηση άλλη σχετική με τη ποιότητα και τι παίζει .....

Ρε παιδιά

Βάζω cd ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ !!!!!!!! ( Εταιριών :p ) στο windows media player και εμφανίζει τίτλους τραγουδιών που υπάρχουν άσχετους

Σε CD ελληνικό έβγαλε PetshopBoys

Τι είναι αυτό ? τάχα είναι διπλογραμμένα ? ή το ίντερνετ δίνει τίτλους ?

Για όσους ρώτησαν για Emtec, πήρα την προηγούμενη εβδομάδα μια πενηντάδα CD Emtec με 7,50€ από το Πλαίσιο. O κατασκευαστής είναι Plasmon. Μακριά!!!

Κάτσε τι εννοείς ? τώρα με μπέρδεψες

Εγώ πήρα EMTEC από το πλαίσιο με 1μισι ευρώ το ένα

Κάτσε τι εννοείς ? τώρα με μπέρδεψες

Εγώ πήρα EMTEC από το πλαίσιο με 1μισι ευρώ το ένα

Τώρα που τα Taiyo Yuden κοστίζουν 52 λεπτά του ευρώ με την θήκη, γιατί να δίνεις 1,5€ σε αμφίβολης ποιότητας δισκάκια;

Γιατι ? Εχεις πειστει οτι ειναι τα καλυτερα ?

Θα σου προτεινα να δοκιμασεις και taiyo .

Ναι

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι είναι μακράν τα καλύτερα

Διάβασες το άρθρο που έβαλα στην αρχή του θέματος ?

Χώρια του ότι για να είναι ένα είδος που δεν υπάρχει σε μεγάλη διαθεσιμότητα σημαίνει ότι είναι και καλύτερο

Τα Taiyo Yuden δεν τα πολυήθελε το Plextor 708A που εχω και στα 80 πουχα πάρει μου έκαψε κοντά μια δεκάδα,δεν ξέρω αν φταίει το nero αλλα τώρα με το τελευταίο firmware(το πέρασα αφου τελείωσε η στοιβα) μόνο ενα TDK έχασα απο τα απειρα που γράφω. Το πρόβλημα το έιχαν πάντα σε ταινίες... Aν με βγάλει ο δρόμος μου απο Ν.Σμύρνη θα πάρω αλλη μια κούτα να ξαναδοκιμάσω ;)

Ναι

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι είναι μακράν τα καλύτερα

Διάβασες το άρθρο που έβαλα στην αρχή του θέματος ?

Χώρια του ότι για να είναι ένα είδος που δεν υπάρχει σε μεγάλη διαθεσιμότητα σημαίνει ότι είναι και καλύτερο

Το αρθρο το διαβασα , αλλα δεν πειθομαι . Η εμπειρια μου τα τελευταια 9 χρονια στην εγγραφη CD δε με αφηνει.

Ουτε για το περι διαθεσιμοτητας πιστευω οτι ισχυει . Υπαρχουν πολλοι λογοι για να μην υπαρχει διαθεσιμοτητα σε κατι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.