simboy Σεπτέμβριος 30, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 Ο τύπος είναι ΤΟ γέλιο!Τον ίδιο λέμεΠρόσεξε διάλογοςΕγώ - Γειά σας .Εχετε δισκάκια με χρυσή επίστρωση ? Αυτός -Ποιά ? αυτά ? αυτά ? ( ανοίγει ένα δύο με πράσινη επίστρωση και τη κλασσική ) ε αυτά κάνουν λίγο χρυσό , αυτά λες ? Εγώ - Εχουν χρυσό χρώμα από κάτω . Διάβασα ότι είναι καλύτερα για αποθήκευση κτλπ κτλπΑυτός - Και εγώ είμαι ο πιο όμορφος άντρας του πλανήτηΕγώ - Το διάβασα σε ένα περιοδικό ειδικόΑυτός - Ε και εγώ σου λέω είμαι ο πιο όμορφος άντρας του πλανήτη.Πλήρωσα ένα περιοδικό και το έγραψε !!!!Από εκεί και πέρα άρχισε το μπούρου μπούρου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Σεπτέμβριος 30, 2005 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 EMTEC ναι Είναι καλά ?Της BASF ειναι . Δεν εχω δοκιμασει ποτε . Το 96 επαιρνα CD BASF με 5000 δρχ το ενα . Απο τοτε δεν ξαναδοκιμασα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Σεπτέμβριος 30, 2005 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 Υπάρχει ένα κατάστημα το κέντρο μικρό με πολύ φθηνά μεν cd κτλπ αλλά είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει κάθε φοράΕνα ατέλειωτο κύρηγμα αν τολμήσεις να πεις ότι θες μια συγκεκριμένη μάρκα για κάποιο συγκεκριμένο λόγο Δεν θα αναφέρω ποιό κατάστημα αλλά όποτε πω πχ ότι θέλω το συγκεκριμένο cd ακόμα κιαν το έχει αν πω ότι το θέλω γιαυτό κ αυτό το λόγο αρχίζει "και ποιός σου το είπε αυτό ? και εγώ είμαι ο πιο όμορφος άντρας που υπάρχει , πληρώνω περιοδικά και το γράφουν. Δεν υπάρχουν καλά και κακά cd ΟΛΑ είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ το ίδιο . Το μόνο που είναι καλό και κακό είναι τα cd player η μονάδα που τα τοποθετείς Τα cd είναι όλα ίδια" Επιμένει του χαμού Φυσικα δεν εχει δικιο, αλλα σγουρα ο οδηγος που θα χρησιμοποιηθει εχει σημασια ... η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση.Δεν υπάρχει κάποιο "χρωματιστό" βιβλίο που να αποτελεί το standard των CD-RWAπο οσο γνωριζω το Orange Book καλυπτει το CDR και CDRW format. Φυσικα δεν ειναι διαθεσιμο - καποιος μπορει να διαβασει ομως το ECMA-130 για περισσοτερες πληροφοριες.EMTEC ναιΕίναι καλά ? Παλαιοτερα κυκλοφορουσαν με την οσομασια BASF, κατα κανονα ειναι αρκετα καλα media.Εdit: Τωρα ειδα την απαντηση σου Στελιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Οκτώβριος 1, 2005 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Aμα δείτε στο παραπάνω μου post θα δείτε ότι "αναμερθικα" στεία χειρότερα cd κατά την γνώμη μου αλλα δεν θυμόμουν το όνομα......Λοιπόν θυμήθηκα Μπαίνω!!!!30 cd πήρα μπαίνω πάνω από τα 5 δεν δούλεψαν το πιστεύετε????5 από τα 30 έλεος δηλαδή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
assasine Οκτώβριος 1, 2005 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Γιατί τόση αγανάκτηση με τα creation; Έχω καμιά εικοσαριά σιντί αυτής της μάρκας για πάνω από δύο χρόνια και παίζουν μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Οκτώβριος 3, 2005 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Τι έχουν ρε παιδιά τα TY με disk impex λογότυπο ?Μια χαρά dvd είναι ...Ξέρετε κάτι που δεν ξέρουμε εμείς ?Tα παιδια μαλλον υπερβαλλουν λιγο - τουλαχιστον εγω δεν εχω τοσο αρνητικη αποψη για τα συγκεκριμενα μεσα (αν και υπαρχουν σαφεiς ενδειξεις οτι δεν ειναι ιδιας ποιοτητας με τα υπολοιπα ΤΥ μεσα)Ποιοτητα Taiyo Yuden +R 8x (TYT02) με Disc Impex Hellas logo Link to comment Share on other sites More sharing options...
illusion Οκτώβριος 9, 2005 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 Για όσους ρώτησαν για Emtec, πήρα την προηγούμενη εβδομάδα μια πενηντάδα CD Emtec με 7,50€ από το Πλαίσιο. O κατασκευαστής είναι Plasmon. Μακριά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelioshania Οκτώβριος 10, 2005 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 ΛΟΙΠΟΝ... Μαζευτείτε και πάρτε μία απόφαση...... Κάντε μία λίστα να ξέρουμε... Αγόρασα 100 ΤΥ μην πάνε χαμένα.;Έτρεχα και Σαββατιάτικα στην Αμφιθέας. ΑΑΑΑ...Κώστα μιας και έχουμε τα 'μέσα' μην ξαναδώ αυτό το Junior member... είμαστε και κάποιας ηλικίας )))))). Από αύριο με θέλω VIP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Οκτώβριος 10, 2005 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 To thread αυτο δεν αφορα στα μεσα που εχεις παρει Στελιο - μια χαρα εισαι εσυ dont worry. Α, σορρυ αλλα το "junior member" is there to stay. Το status αλλαζει με τον αριθμο των ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelioshania Οκτώβριος 11, 2005 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Xρησιμοποίησα τα Tayio Yuden και είναι φανταστικά.Kώστα κάτσε καλά...θέλω να γίνω senior....Διαφορετικά...... :068: Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Οκτώβριος 12, 2005 Author #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Να κάνω μια ερώτηση άλλη σχετική με τη ποιότητα και τι παίζει ..... Ρε παιδιά Βάζω cd ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ !!!!!!!! ( Εταιριών ) στο windows media player και εμφανίζει τίτλους τραγουδιών που υπάρχουν άσχετους Σε CD ελληνικό έβγαλε PetshopBoys Τι είναι αυτό ? τάχα είναι διπλογραμμένα ? ή το ίντερνετ δίνει τίτλους ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Οκτώβριος 12, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Για όσους ρώτησαν για Emtec, πήρα την προηγούμενη εβδομάδα μια πενηντάδα CD Emtec με 7,50€ από το Πλαίσιο. O κατασκευαστής είναι Plasmon. Μακριά!!!Κάτσε τι εννοείς ? τώρα με μπέρδεψεςΕγώ πήρα EMTEC από το πλαίσιο με 1μισι ευρώ το ένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
svizi1442169086 Οκτώβριος 12, 2005 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Μάλλον όχι cd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Οκτώβριος 12, 2005 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Κάτσε τι εννοείς ? τώρα με μπέρδεψεςΕγώ πήρα EMTEC από το πλαίσιο με 1μισι ευρώ το έναΤώρα που τα Taiyo Yuden κοστίζουν 52 λεπτά του ευρώ με την θήκη, γιατί να δίνεις 1,5€ σε αμφίβολης ποιότητας δισκάκια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Οκτώβριος 12, 2005 Author #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Τώρα που τα Taiyo Yuden κοστίζουν 52 λεπτά του ευρώ με την θήκη, γιατί να δίνεις 1,5€ σε αμφίβολης ποιότητας δισκάκια;Μα εγώ θέλω με χρυσή επίστρωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 12, 2005 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Μα εγώ θέλω με χρυσή επίστρωσηΓιατι ? Εχεις πειστει οτι ειναι τα καλυτερα ?Θα σου προτεινα να δοκιμασεις και taiyo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordelesar Οκτώβριος 13, 2005 #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 Για Intenso και Philips DVD+R τι γνώμη έχετε? Τα παλιότερα είναι κανά 2 χρόνια τώρα και παίζουν μια χαρά σε όποιο player έτυχε να δοκιμάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Οκτώβριος 13, 2005 Author #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 Γιατι ? Εχεις πειστει οτι ειναι τα καλυτερα ?Θα σου προτεινα να δοκιμασεις και taiyo .Ναι Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι είναι μακράν τα καλύτεραΔιάβασες το άρθρο που έβαλα στην αρχή του θέματος ? Χώρια του ότι για να είναι ένα είδος που δεν υπάρχει σε μεγάλη διαθεσιμότητα σημαίνει ότι είναι και καλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz1442169105 Οκτώβριος 13, 2005 #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 Τα Taiyo Yuden δεν τα πολυήθελε το Plextor 708A που εχω και στα 80 πουχα πάρει μου έκαψε κοντά μια δεκάδα,δεν ξέρω αν φταίει το nero αλλα τώρα με το τελευταίο firmware(το πέρασα αφου τελείωσε η στοιβα) μόνο ενα TDK έχασα απο τα απειρα που γράφω. Το πρόβλημα το έιχαν πάντα σε ταινίες... Aν με βγάλει ο δρόμος μου απο Ν.Σμύρνη θα πάρω αλλη μια κούτα να ξαναδοκιμάσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 13, 2005 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 Ναι Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι είναι μακράν τα καλύτεραΔιάβασες το άρθρο που έβαλα στην αρχή του θέματος ? Χώρια του ότι για να είναι ένα είδος που δεν υπάρχει σε μεγάλη διαθεσιμότητα σημαίνει ότι είναι και καλύτεροΤο αρθρο το διαβασα , αλλα δεν πειθομαι . Η εμπειρια μου τα τελευταια 9 χρονια στην εγγραφη CD δε με αφηνει.Ουτε για το περι διαθεσιμοτητας πιστευω οτι ισχυει . Υπαρχουν πολλοι λογοι για να μην υπαρχει διαθεσιμοτητα σε κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.