Jump to content

ati x1800

kickeras

Recommended Posts

άρα τι? να μην πάρω καν κάρτα????? να πάρω φτηνή κάρτα τώρα για να πάρω καλύτερη μετά? πάντα όταν βγαίνει μια έχουμε την επόμενη στα σκαριά...ouf...αγχώθηκα τώρα....έλεος....κάθε φορα που ναι να πάρω pc τα ίδια....

Δεν ξέρω αν ταιριάζει εδώ αλλά δεν βρίσκω κάπου αλλού: έχει δει κανείς το site της ati? έχει μια αντίστροφη μέτρηση η οποία απλά υπάρχει και μετράει ανάποδα, 4 μέρες και κάτι ώρες, χωρίς link χωρίς επεξήγηση. Μήπως είναι για καμιά παρουσίαση της X1800?

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η X1800XT θα είναι ο R580 πυρήνας. Αληθεύει αυτό ή μπα?

EDIT: Η πλάκα είναι ότι στο site της ΑΤΙ λέει ότι πλαίσιο και eshop έχουν τις νέες κάρτες..Κάτι που φυσικά δεν ισχύει ούτε καν προπαραγγελία! Πόσα θα πλήρωσαν γιαυτή την διαφήμιση από την ίδια την ΑΤΙ...

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η X1800XT θα είναι ο R580 πυρήνας. Αληθεύει αυτό ή μπα?

EDIT: Η πλάκα είναι ότι στο site της ΑΤΙ λέει ότι πλαίσιο και eshop έχουν τις νέες κάρτες..Κάτι που φυσικά δεν ισχύει ούτε καν προπαραγγελία! Πόσα θα πλήρωσαν γιαυτή την διαφήμιση από την ίδια την ΑΤΙ...

e ntaks....λογικά θα εννοεί ότι θα είναι διαθέσιμη όταν κυκλοφορήσει στην αγορά....μακάρι να είναι από τους πρώτους που θα την φέρουν...αλλιώς ebay :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.