Jump to content

ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ

vaios

Recommended Posts

Η γνωστή ΠΑΝΑΘΛΙΑ σχεδίαση όλων των καρτών ήχου PCI Creative, με ανύπαρκτο IRQ sharing, 100% PCI bus utilization, τριξίματα ακόμα και σε απλό playback MP3, μπλέ οθόνες συνεχώς, latency μέχρι το θεό, ανύπαρκτη απόκριση συχνοτήτων, αναλογικά μέρη για τα σκουπίδια, θόρυβος και φύσημα σε recording.

ΣΑΝ ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ... ΣΑΝ SPEC ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΛΗ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΗΝΩ.

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

....και το ίδιο υπερβολίκό post....

Βρε Wantilles πάτα λίγο φρένο διότι ότι δίκιο και να έχεις έτσι το χάνεις.

Πάντως κάποιες εταιρίες ξέρουν πως να την κάνουν την κουταμάρα τους...

Μπράβο Creative. Πριν 4 χρόνια ήταν το VIA 686B τώρα το NForce4.

ΣΑΝ ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ... ΣΑΝ SPEC ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΛΗ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΗΝΩ.

Την ιστορία του ψεύτη βοσκού την ξέρεις;

Μάθε την:

http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=188105&postcount=7

http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=21213&highlight=x-fi

Ετσι κι αλλιως "εμεις" δεν φοβομαστε... Εχουμε θειο Oscar για τα bios... :p

πες τα ρε SLN.... :040: :040: :040: :040: :040: :040:

είναι τώρα πανάθλια η κάρτα ή όχι? :115: :115: :115:

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΕΤΑ bIOS ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΤΣΕΙΛΕ Η ΑΒΙΤ..... ΤΕΛΕΙΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΗ.... Η ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ UO AND RUNNING.... TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΣΕ ΟΣΕΣ ΜΗΤΡΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ AWARD BIOS... ΟΙ ASUS ΠOY EXOYN AMI EINAI OK

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΕΤΑ bIOS ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΤΣΕΙΛΕ Η ΑΒΙΤ..... ΤΕΛΕΙΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΗ.... Η ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ UO AND RUNNING.... TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΣΕ ΟΣΕΣ ΜΗΤΡΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ AWARD BIOS... ΟΙ ASUS POY EXOYN AMI EINAI OK

άντε επιτέλους να την ευχαριστηθείς...

και δοκίμασε τη να μας πεις τι πουλιά πιάνει :039:

ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΗΣ.... X-FI<M-AUDIO AUDIOPHILE 2496<<M-AUDIO FIREWIRE. EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ 2496 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΗΝ FIREWIRE. TI CRYSTALISER EINAI ΚΑΛΟ , ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΠΑΝΑΘΛΙΟ

σε τι σετ ηχείων την δοκιμάζεις?

έβαλες κανένα παιχνίδι να δεις το EAX?

επίσης αν μπορείς, πες μας πως γενκά κάθεται στο σύστημα, από θέμα drivers....

έχεις παρατηρήσει κανένα conflict?

INDIANA, ΑΝ ΣΚΕΥΤΕΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΠΕΡΗΜΕΝΕ. Η ΚΑΡΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ HARDWARE MOD ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ CREATIVE ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΩΣΤΑ. ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ REV ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΟΒΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ

εγώ θα περιμένω πολύ, και θα πάω στην απλή x-fi....

πάντως ευχαριστώ για την πληροφορία!

Και εγω την περιμενα αυτην την καρτα συγκεκριμενα την X-Fi Fatal1ty FPS (το οποιο λεει οτι το chip της ειναι σαν ενας 3.600 ΙΝΤΕλ και εχει και 64ΜΒ Χ-RAM υποτιθεται για αν φορτωνει ποιο γρηγορα) αλλα απο οτι φαινεται και παλι η creative μας τα κανει........!Εσεις τι λετε...?

Εγώ έχω την M-Audio Revolution 7.1 και είμαι υπερευχαριστημένος με την αναπαραγωγή της. Δε συγκρίνεται με καμία creative από όσες έχω δοκιμάσει (όλες από audigy και κάτω..) Τη θεωρώ best-buy στην κατηγορία τιμής της (100+€). Θέλω όμως να κάνω και εγγραφές ταυτόχρονα από περισσότερα από δύο κανάλια.. Βάιε τι μου προτείνεις? Με συμφέρει καλύτερα να την πουλήσω και να πάρω μία που να κάνει και για τα δύο ή να την κρατήσω για αναπαραγωγή αφού με ικανοποιεί και να πάρω μια ξεχωριστή μόνο για τις εγγραφές?

Εγω παλιοτερα ειχα αντιμετωπισει προβλημα με την Fortissimo 2 της hercules πανω σε μητρικη qd1.Οταν πηγαινα να εγκαταστησω τους οδηγους για την καρτα το συστημα παγωνε δεν μπουταρε και η μονη λυση ηταν φορματ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.