Jump to content

περιεργος ηχος απο m/b οποτε γινεται copy data!

AquaSonic1442169069

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ακουγεται ενα τζστζτζτζσσστζτζτ :020: Οποτε στελνω αρχεια απο hdd-> hdd, cd -> hdd και γενικα οποτε υπαρχει "φορτιο". Ειναι μια asus μιτρηκη για barebone pc. Το κανει και η σαβουρα που εχω στο καλο pc μου (p4v800-x) αλλα το κανει μονο οταν μεταφερω απο usb. Προσεξα οτι ακουγεται απο την περιοχη της cpu (λες να φταιει ο celeron (powah :076: )?) Μηπως ειναι κανας πυκνωτης? Τεσπα υπαρχει κινδυνος? Γιατι στο πλαισιο το στοκ εχει 6 μηνες εγγυηση μονο...

Μπορει να ειναι κ οι μνημες...συνηθως αυτες κανουν τετοιο θορυβο...

Είναι κλασικός ήχος που κάνουν αρκετές μητρικές (τελευταία το βλέπω πιο πολύ σε GB) και έχει να κάνει με πυκνωτές κλπ.

Κατά κανόνα πάντως δεν είναι ανησυχητικός (aka ένδειξη βλάβης).

Bασικα τα πηνια κανουν ετσι που ειναι γυρω απο την CPU και οχι οι πυκνωτες αλλα δεν υπαρχει λογως ανησυχιας.....

Είχα και εγώ 2 παρόμοια προβλήματα, 1α με την Asus P4S800D! έκανε το ίδιο όταν το cpu usage ήταν πάνω απο 80% ρώτησα και άλλους χρήστες με την ίδια μητρική και σε αυτούς το έκανε! όχι όμως σε P4P/C800. Μέτα άλαξα σε Gigabyte όλα μια χαρά ούτε θόρυβος ούτε τίποτα!, όταν έκανα και 2ο υπολογιστή το no-name τροφοδοτικο άρχισε να κάνει ήχους με την MSI 865Neo2-PFISR, το άλαξα και όλα ΟΚ ούτε θόρυβος ούτε τίποτα, γιαυτό δοκίμασε πρώτα κάπιο καλό τροφοδοτικό να δείς αν συνεχήζει να το κάνει. Αν το ξανακάνει και δε το μπορείς άλαξε μητρικη. :)

EDIT: Ένας moderator μου είχε προτίνει να βάλω γυαλιστικό νυχιών ή κάτι παρόμοιο (δε θυμάμε) στα πινία και θα σταματούσε ο ήχος, αν έχει λίξει η εγγυηση και δεν έχεις τίποτα να χάσεις προσπάθησέ το.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.