Stelaras Οκτώβριος 1, 2005 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Τι να πω βρε Στελιο?Οτι λεει το site ειπα και εγω....τιποτα παραπανω...μαλλον πρεπει να στειλουμε mail στην ασετεκ να μας απαντησει....Βασιλη , εσυ μια χαρα εκανες το review σου !Εγω ειμαι περιεργος για να δω πως ακριβως δουλευει .Στο site αναφερει πως η διαφοροποιηση σε σχεση με τα γνωστα heat pipes ειναι οτι το heat pipe φθανει μεχρι τον πατο της ψυκτρας (κοντα στο cpu δηλαδη).Στο ψαξιμο ...:069: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakos1442169075 Οκτώβριος 1, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 ......λογικα τα pipes ειναι κουφια και τελειωνουν εφαπτομενα πανω στην βαση της ψυκτρας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 1, 2005 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 ......λογικα τα pipes ειναι κουφια και τελειωνουν εφαπτομενα πανω στην βαση της ψυκτρας.... Αυτο ναι . Ετσι πρεπει να ειναι απο οτι φαινεται και στη φωτογραφια που βρηκα. Ολο το αεριο Βρισκεται ακριβως πανω απο τη CPU . Link to comment Share on other sites More sharing options...
benhour Οκτώβριος 1, 2005 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 λετε να τους ρωτησουμε?ελα που δεν πιστευω οτι θα μας πουν!!νομιζω οτι και στις αλλες ψυκτρες περνουν κοντα με τη cpu!πχ στην tower 112 τα Pipes περνουν μεσα απο τη βαση της ψυκτρας ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakos1442169075 Οκτώβριος 2, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Σιγα μην μας πουν κιολας......! Τα pipes δεν περνανε κοντα......εφαπτονται με την επιφανεια τους οχι πλαγια....καθετα! Φαντασου οτι εχεις ενα κομματι ξυλο(πατος ψυκτρας) και του ακουμπας επανω ενα στρογγυλο βαζο αναποδογυρισμενο(pipe)........πιο απλο δεν μπορω να το κανω δυστηχως..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.