Hazuki Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2005 Λοιπόν μια γνωστη μου έχει για πέταμα [χάρισμα], έναν 386. Σκέφτομαι να τις πω να τον πάρω χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο αλλα άμα μου χρησιμέψει και σε τίποτα καλο θα ήταν [λέμε τώρα]. Τέσσπα τι μπορείς να κανεις με έναν 386 [πέρα από να τον πετάξεις από το μπαλκόνι]. Να πω ότι ο συγκεκριμένος είναι τόσο παλιός που δεν έχει ούτε σκληρό δίσκο, τουλάχιστον έτσι μου είπε. Τέλος μήπως η παλαιολιθική του μητρική μπορεί να αναβαθμιστεί σε επεξεργαστή [πχ. να μπει pentium 1] και σε σκληρό δίσκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Σεπτέμβριος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 περα απο να τον πεταξεις απο το μαλκονι μπορεις να τον πεταξεις κ απο το παραθυρο.. μονο προσεχε μην περναει κανεις κ τον φαει στο κεφαλι και παει απο 386 κριμα ειναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Σεπτέμβριος 27, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Αν δεν έχει ούτε καν σκληρό τότε δύσκολα τα πράματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis Σεπτέμβριος 27, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Σουταρε τον χαλαραΕκτός αν βρεις στο fleamarket κανενα δισκο 2 gb παλιας τεχνολογίας.χλωμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos91442169096 Σεπτέμβριος 27, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Βαλτον σε καδρο και κρεμασε το στο τοιχο σου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Σεπτέμβριος 27, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Υπαρχει και η λυση του μπρελοκ . Αλλιως αραξε τον σε κανα γραφειο με παλιο hardware ή καμενο hardware... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Σεπτέμβριος 27, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Εγω έχω έναν atari 65xe... και έναν 1040STe.... σκέφτομαι τον 65 να τον κάνω μπρελόκ και τον 1040 κάδρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskar Σεπτέμβριος 27, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Βγαλε ολα του τα εντοσθια, γεμισε το 1/3 του κουτιου με καρβουνα, βαλε μια σχαρα απο πανω και αρχισε να ψηνεις μπριζολιδια.Αν δε σου αρεσουν τα καρβουνα λογο καπνας παρε ηλεκτρικες εστιες συνδεσε τες με το τροφοδοτικο του και πατας το Κουμπι "ΟΝ" και ψηνεις παλι παρα πολυ καλα και χωρις καπνα και δακρυα :081: :044: :119: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaSonic1442169069 Σεπτέμβριος 27, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Βαλε τον να κανει folding :046: :046: Περα απο την πλακα μπορεις να του πεταξεις ενα 3.11 πανω (με εναν σκληρο με 5ε (www.ocs.gr) και να τρεχεις abadonware. εγω με το πρωτο πισι μου (ΟΛΟ δικο μου, ειχα και το pII του bro), 386 και αυτος, επαιζα παιχνιδια απο genesis με dos emulator! :jinnwink: :sheep: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WAntilles Σεπτέμβριος 27, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Εάν η CPU είναι σε socket και όχι κολλημένη, βγάλε την και κράτα την για το μουσείο.Ειδικά εάν είναι καθαρόαιμη DX και όχι μπασταρδο-υβρίδιο SX.Εάν είναι AMD ακόμα καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Σεπτέμβριος 27, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Εάν η CPU είναι σε socket και όχι κολλημένη, βγάλε την και κράτα την για το μουσείο.Ειδικά εάν είναι καθαρόαιμη DX και όχι μπασταρδο-υβρίδιο SX.Εάν είναι AMD ακόμα καλύτερα.αχ τι μου θυμησες. ειχα εναν ΑΜΔ τρελο κ λεω ας του κοψω ποδαρακια κ ας τον τρυπισω με το τρυπανι για να τον κανω μπρελοκ. ε το κεραμικο ιλικο ουτε με καινουργιο διαμαντοτρυπανο δεν τρυπουσε. τελικα εσπασε στιν προσπαθεια μου να γινει μπρελοκ.οσο για την μητρηκη ακομα κοσμει το ενυδρειο μου για να μαθενουν τα ψαρακια απο π.σ Link to comment Share on other sites More sharing options...
loner Σεπτέμβριος 27, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Kρατα τον να παιζεις παλιες dos παιχνιδαρες. Τα "καινουρια" pc δεν ειναι σε θεση να το κανουν..................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Σεπτέμβριος 27, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 .οσο για την μητρηκη ακομα κοσμει το ενυδρειο μου για να μαθενουν τα ψαρακια απο π.σΛΟΛ απαιχτος! Μηπως εχεις και καμια φωτο να ανεβασεις? :035: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Σεπτέμβριος 27, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 λιγο οφφ τοπικ: οχι δεν εχω γιατι ειμαι βουλγαρια τωρα κ τα :fish: ειναι στην ελλαδα στο υπνοδωματιο μου.γενικα το ενυδριο μου εχει μερικα πραγματακια μεσα για να κανει τιν ζωη τον ψαριων μου ομορφη κ digital. εχει στο δεξι τοιχομα την μητρηκη, στον πατο μαζι με τα χαλικακια 2 ορθιες κολημενες και καμενες pc66 μνημουλες κ στην αλλη γωνια το νεο μου αποκτημα που ταιριαζει απολυτα με το ολο σχεδιο εναν πολυ μα παρα πολυ γρηγορο δισκο στα :023: 850μβ αγνωστου κατασκευαστη γιατι κ εγω τον πηρα χωρις το πανω καπακι μονο κ μονο για να τον τοποθετησω στα ψαρακια μου.ολα αυτα με ενα πολυ ομορφο ενυδριο :055: αρκετα χρυσοχαζοψαρακια α κ φυσικα ενα blacklight ειναι στην αριστερη γωνια του δωματιου μου κατω απο το στερεοφωνικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Σεπτέμβριος 27, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Μη το πετάξεις κράτα την cpu, είχα και εγώ μια Cyrix 166+ την είχα μονο για να την κρατάω να στραβώνω τα πινάκια, αλλα την έχασα, τώρα την απουσία της σημπλήρωσε μια ψύχτρα VIA Apollo PRO 133T απο QDi Advance10F :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Σεπτέμβριος 27, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Μη το πετάξεις κράτα την cpu, είχα και εγώ μια Cyrix 166+ την είχα μονο για να την κρατάω να στραβώνω τα πινάκια, αλλα την έχασα, τώρα την απουσία της σημπλήρωσε μια ψύχτρα VIA Apollo PRO 133T απο QDi Advance10F :P Εχω κι εγω εναν κακομοιρη cyrix 486 και στολιζει την βιβλοθηκη μου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konos Σεπτέμβριος 27, 2005 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Εχω κι εγω εναν κακομοιρη cyrix 486 και στολιζει την βιβλοθηκη μου ! Και να ηταν το μοναδικο πραγμα που εχεις σε αυτη την αμοιρη βιβλιοθηκη!!! Ενα σωρο απο μ@λ@κιες που ειναι για πεταμα. Καλα ρε ποτε θα τα μαζεψεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Σεπτέμβριος 27, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Και να ηταν το μοναδικο πραγμα που εχεις σε αυτη την αμοιρη βιβλιοθηκη!!! Ενα σωρο απο μ@λ@κιες που ειναι για πεταμα. Καλα ρε ποτε θα τα μαζεψεις???E καποια στιγμη στο εμεσο μελλον θα γινει κι αυτο :031: ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konos Σεπτέμβριος 27, 2005 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Ποσο εμεσο??? Την καημενη τη μανουλα σου λυπαμαι που εχει να πατισει εκει μεσα απο τοτε που ησουν παιδακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Σεπτέμβριος 27, 2005 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Ποσο εμεσο??? Την καημενη τη μανουλα σου λυπαμαι που εχει να πατισει εκει μεσα απο τοτε που ησουν παιδακι.ΚαραΛΟΛ !!! :082: :082: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.