S0ldi3R Σεπτέμβριος 28, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 Αυτό σκευτόμουν να κάνω.. format.. η κάρτα ήταν ελατοματικιά όταν την πείρα και τελικα την πήγα πίσω και πείρα καινούργια με εγγύηση. τώρα δουλεύει κανονικά.. άντε να αρχίσω να ετοιμάζομαι για Format. ρε εσείς μπάς και φταίνε τα Windows που δεν είναι 64bitα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannhspatra Σεπτέμβριος 28, 2005 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 κοίτα άν έχεις βάλει drivers για τη κάρτα που είναι για 64bit και έχεις win32 ναι φταίει άν όχι....άλλο πράμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
S0ldi3R Σεπτέμβριος 28, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 Μπορείς να γίνεις λίγο ποιο σαφής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Σεπτέμβριος 28, 2005 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 κοίτα άν έχεις βάλει drivers για τη κάρτα που είναι για 64bit και έχεις win32 ναι φταίει άν όχι....άλλο πράμα!Kατι τετοιο απλα δε μπορει να γινει αρα ακυρο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 28, 2005 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 Πραγματικά βρίσε με αν θες αλλά ταλαιπωρείσαι ήδη υπερβολικά πιστεύω. Άποψή μου φορμάτ. Άμα κάθε τι στα παραθύρια ψάχνεις να το λύσεις αιτιολογικά θα χάσεις τη μισή σου ζωή Link to comment Share on other sites More sharing options...
S0ldi3R Σεπτέμβριος 29, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 Θέλω να κάνω format αλλά λέω να μην βάλω τα κανονικα windows xp αλλα τα 64bita μήπως ξέρετε που θα τα βρώ; Εννοώ αντιγραφή ή απο warez ή απο torrent; Link to comment Share on other sites More sharing options...
S0ldi3R Οκτώβριος 4, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Λοιπόν.. Τα βίντεο δεν παιζουν τελικά ΜΟΝΟ απο το Windows Media Player απο άλλα προγράμματα παίζουν. Έχω βάλει και την έκδοση 10 του Windows Media player. Ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.