forthnet Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2005 Παίδες έκανα βλακεία και παρήγγειλα τον επεξεργαστή σκέτο(tray) κι όχι box.Για να μην αγοράσω άδικα ψύκτρα,θα ήθελα να μου πείτε αν η Zalman 6000cu μπορεί να ψύξει με άνεση τον επεξεργαστή και να μην τον τρέχω με θερμοπληξία αργότερα!!!Μπήκα στο site του κατασκευαστή(zalman)αλλά δεν πείθομαι με το"supports all speeds" in normal mode(δηλ.όχι silence). Ευχαριστώ!!
WAntilles Σεπτέμβριος 26, 2005 #2 Σεπτέμβριος 26, 2005 Παίδες έκανα βλακεία και παρήγγειλα τον επεξεργαστή σκέτο(tray) κι όχι box.Ακύρωσε την παραγγελία όσο είναι καιρός, και κάνε την εκ νέου σωστά.
forthnet Σεπτέμβριος 26, 2005 Author #3 Σεπτέμβριος 26, 2005 Τον έχω ήδη παραλάβει και όταν τους πήρα για να τον αλλάξω μου είπαν ότι έπρεπε να πάω από εκεί για να τον ελέγξουν πρώτα αν δουλεύει σωστά και ύστερα να πάρω κάτι άλλο.Αλλά εγώ μένω Νίκαια και το E-shop είναι στο Χαλάνδρι.τρέχα γύρευε δηλαδή!!!!:101:
vgiozo Σεπτέμβριος 26, 2005 #4 Σεπτέμβριος 26, 2005 Μπορείς να τους το στείλεις και να γίνει με τον ιδιο τρόπο η αλλαγή...θα το ελέγξουν και αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα θα σου δώσουν την δυνατότητα να τροποποιήσεις την παραγγελία σου
forthnet Σεπτέμβριος 26, 2005 Author #5 Σεπτέμβριος 26, 2005 Καλά όλα αυτά που μου λέτε,αλλά θέλω και μια απάντηση στην ερώτησή μου!Ευχαριστώ πάντως!
Atari[Xp+] Σεπτέμβριος 26, 2005 #6 Σεπτέμβριος 26, 2005 Kανε οτι σου λενε τα παιδια . Για να μην μετανιωνεις αργότερα 3 χρονια εγγυηση ειναι 3 χρονια εγγυηση . Kαι η ψυκτρα που επελεξες δεν κανει [2ο λαθος] http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=33&code=005
forthnet Σεπτέμβριος 26, 2005 Author #7 Σεπτέμβριος 26, 2005 ΟΚ.Αλλά πώς θα πάω Χαλάνδρι??Το ταξί θα με μαδήσει.Θα πρέπει να αλλάξω 500 λεωφορεία.Ξέρει κανείς κάποιο σύντομο δρομολόγιο?(χαζή ερώτηση αλλά τί να κάνω?Λεφτά είναι αυτά!!!)Μένω Νίκαια,άντε να πάω Πειραιά ή Ομόνοια...μετά?
Atari[Xp+] Σεπτέμβριος 26, 2005 #8 Σεπτέμβριος 26, 2005 Στειλε τον με καποιον γνωστο σου που τυχαινει να πηγαινει απο κει , Στην χειρότερη περιπτωση στειλε το με courier πηγαινε-ελα να σου παει 20 ευρω το πολυ η φαση . Παλι πιο φθηνα βγαινει γιατι θα σου ερθει με μια πολυ ωραια boxed ψυκτρα και με 3 χρονια εγγυηση . Αλλα παρε τηλ πρωτα να συνενοηθεις ., Μην κανεις τα ευκολα δύσκολα .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.