Jump to content

Zalman 6000cu και AMD athlon 3200+ Venice socket 939

forthnet

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες έκανα βλακεία και παρήγγειλα τον επεξεργαστή σκέτο(tray) κι όχι box.

Για να μην αγοράσω άδικα ψύκτρα,θα ήθελα να μου πείτε αν η Zalman 6000cu μπορεί να ψύξει με άνεση τον επεξεργαστή και να μην τον τρέχω με θερμοπληξία αργότερα!!!Μπήκα στο site του κατασκευαστή(zalman)αλλά δεν πείθομαι με το"supports all speeds" in normal mode(δηλ.όχι silence).

Ευχαριστώ!!

Παίδες έκανα βλακεία και παρήγγειλα τον επεξεργαστή σκέτο(tray) κι όχι box.

Ακύρωσε την παραγγελία όσο είναι καιρός, και κάνε την εκ νέου σωστά.

Τον έχω ήδη παραλάβει και όταν τους πήρα για να τον αλλάξω μου είπαν ότι έπρεπε να πάω από εκεί για να τον ελέγξουν πρώτα αν δουλεύει σωστά και ύστερα να πάρω κάτι άλλο.

Αλλά εγώ μένω Νίκαια και το E-shop είναι στο Χαλάνδρι.τρέχα γύρευε δηλαδή!!!!:101:

Μπορείς να τους το στείλεις και να γίνει με τον ιδιο τρόπο η αλλαγή...θα το ελέγξουν και αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα θα σου δώσουν την δυνατότητα να τροποποιήσεις την παραγγελία σου

ΟΚ.Αλλά πώς θα πάω Χαλάνδρι??

Το ταξί θα με μαδήσει.

Θα πρέπει να αλλάξω 500 λεωφορεία.

Ξέρει κανείς κάποιο σύντομο δρομολόγιο?

(χαζή ερώτηση αλλά τί να κάνω?Λεφτά είναι αυτά!!!)

Μένω Νίκαια,άντε να πάω Πειραιά ή Ομόνοια...μετά?

Στειλε τον με καποιον γνωστο σου που τυχαινει να πηγαινει απο κει , Στην χειρότερη περιπτωση στειλε το με courier πηγαινε-ελα να σου παει 20 ευρω το πολυ η φαση .

Παλι πιο φθηνα βγαινει γιατι θα σου ερθει με μια πολυ ωραια boxed ψυκτρα και με 3 χρονια εγγυηση . Αλλα παρε τηλ πρωτα να συνενοηθεις .,

Μην κανεις τα ευκολα δύσκολα .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.