RagSoul Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2005 Tον τελεύταιο καιρό έχω βάλει στόχο να διαβάσω αρκετά και να ψαχτώ γύρω από το overclocking - επιτέλους έχω τον χρόνο και την όρεξη να το κάνω(φοιτητική ζωή... σου ρχομαι). Με τι να ξεκινήσω, ποιά είναι μια καλή αρχή και πως μπορώ να μπω στο πνεύμα; Γενικά, πως μπορώ να κάνω τα πρώτα βηματά μου;
y3k Σεπτέμβριος 26, 2005 #2 Σεπτέμβριος 26, 2005 Υπάρχουν πολλα threads για Overclocking και εδώ αλλά και γενικά στο internet. Καταρχας για να αρχήσεις να κάνεις σοβαρό overclocking πρέπει να έχεις:1. Καλή ψύχτρα στον επεξεργαστή να μην ανεβάζει θερμοκρασίες.2. Καλό κούτι τουλάχιστον 2χ 12αρια ανεμηστιρακια.3. Καλές μνήμες με καλά τσιπάκια.4. Πάντα θερμοαγώγιμη πάστα στον επεξεργαστή5. Μητρική η οποία να είναι πολύ καλή στο OC (Abit,DFI,AOpen)
Necro Σεπτέμβριος 26, 2005 #3 Σεπτέμβριος 26, 2005 παιδια για να μην ανοίξω καινουργιο thread, και συγγνωμη και στον φιλο ragsoul που οικιοποιουμαι το χώρο του, αλλά επειδη είμαι και γω αρχάριος στο oc που χθες έκανα τα πρώτα μου βήματα, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη βοήθεια και στη στήριξη που μου προσφέρατε, ειδικά τους φίλους indiana/cmos/varesj/panoc/sotos{sry αν ξέχασα κάποιον δε το κανα επίτηδες!} που με βοηθησαν τις τελευταιες μέρες για το εγχείρημα μου...τώρα είμαι ο ευτυχής κάτοχος ενώς athlon 64 venice 3200+ ...''3800+'' σε default ρευματάκι και με 166 διαιρέτη λόγω μνημών..........να ζητήσω και πάλι συγγνώμη απο τον φίλο ragsoul και να του υπενθυμίσω να μας πει το σύστημα του για πρώτες εκτιμήσεις!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.