cakrit1442169096 Σεπτέμβριος 28, 2005 #21 Σεπτέμβριος 28, 2005 Συνυπογράφω και εγώ και για τα δύο. Άριστες αγορές. Ειδικά το gatewatch μου ρυθμίζει τους τέσσερις fans των 8" που έχω, και η Big typhoon είναι αθόρυβη. Αποτέλεσμα, το σύστημα της υπογραφής είναι ένα κλικ πιο πάνω σε επίπεδο θορύβου (κάτι σαν χαμηλός ψίθυρος) από ένα επιτραπέζιο Dell Optiplex P4@2.2 (s478) του κουνιάδου μου που είναι παντελώς αθόρυβο (τι ανοικτό τι κλειστό το ρημάδι το DELL το ίδιο πράγμα είναι).Σαν κάτοχος του gatewatch μπορώ να πω οτι έιναι πολύ καλό. Μεγάλο μειονέκτημα είναι οτι δεν έχεις πραγματικό έλενχο των ανεμιστήρων στο αυτόματο, δουλεύει ομως αρκετά καλα, και οτι στο χειροκίνητο θέλεις 3 ώρες να κατεβάσεις τις στροφές. Προσωπικά θα ήθελα να έχει ένα επίπεδο low noise ώστε να μπορώ αμέσως να ρίξω τις στροφές στο χαμηλότερο δυνατό και ένα high. Εμένα δεν με πειράζει να έχει 35c ο επεξεργαστής, αλλά με πειράζει να δουλέυει το fan στις 1800 rpm/35C
kerneld Σεπτέμβριος 28, 2005 #22 Σεπτέμβριος 28, 2005 @cakritόντως έχει κάποια υστέρηση μέχρι να πέσουν οι στροφές και μετά από 7 μήνες ακόμα το ρυθμίζω με το manual ανα χείρας (ψιλομπερδεύουν τα κουμπιά του), αλλά τελικά δουλεύει ΟΚ. Ειδικά για περιφερειακό που μεγάλο μέρος της ίδιας της ύπαρξης του οφείλεται στον εφετζίδικο χαρακτήρα του (οθονάρα με πραγματάκια να αναβοσβήνουνε κτλ), τα πάει τελικά μια χαρά.ΒΤW, στο site της aerocool, υπάρχει και η καινούργια έκδοση του. Χωρίς κουμπιά (έχουν αντικατασταθεί με σχισμές για να διαβάζει κάρτες μνήμης- card reader functionality) και οι ρυθμίσεις έχουν πάει όλες μέσω software.
aliendna511442169081 Σεπτέμβριος 28, 2005 Author #23 Σεπτέμβριος 28, 2005 Ευχαριστώ για το μέχρι τώρα ενδιαφέρον. Όπως σας είπα όμως, δε θα μου χρειαστεί άμεσα ένα τέτοιο panel. Αν και όταν πάρω όμως, θα σκεφτώ σοβαρά το gatewatch.. Aν και, παρόλη την εκπληκτική του εμφάνιση και δυνατότητες, μάλλον έχει κακή ποιότητα κατασκευής.. Για ώρας θα πάρω δυο τέτοιους για να αντικαταστήσω του κουτιού. Στα 14db και με τέτοια απόδοση δε νομίζω να με ενοχλεί ο θόρυβος.. Περιμένω κι άλλες προτάσεις για cooler. Μέχρι τώρα είναι ελκυστικά αυτά (κατά σειρά κόστους):Gigabyte G-PowerThermaltake BeetleThermaltake Tower 112Thermaltake Big TyphoonCoolermaster Hyper 6+Thermalright XP-90CΑπό τα οποία μέχρι τώρα μου προτείνατε το 4ο και το 6ο, αλλά μάλλον τα δύο τελευταία δεν τα αντέχει η τσέπη μου.. Τα δύο πρώτα τι λένε? Από εμφάνιση σκίζουν.. Αποδίδουν όμως? Τα έχει δοκιμάσει κανείς?
aliendna511442169081 Οκτώβριος 6, 2005 Author #25 Οκτώβριος 6, 2005 Λοιπόν, πήρα αυτό το τροφοδοτικό και είναι απίστευτο! Δείτε το σε αυτά: 1 & 2 τα reviews γιατί βαριέμαι να το περιγράφω εγώ.. Όσον αφορά το μέγεθος τώρα και αν χωράει στο κουτί.. Είναι λίγο μεγαλύτερο από το ModStream και φοβήθηκα όταν το είδα.. Επειδή δεν έχει όμως τις υποδοχές για τα αποσπώμενα καλώδια που έχει το άλλο, και δεν έχει τον ανεμιστήρα από κάτω, οπότε μπορείς να το βάλεις και ανάποδα για να πάνε τα καλώδια από την άλλη, χώρεσε μέσα στο κουτί άνετα (τι άνετα δλδ, ακριβώς εφάρμοσε..) Κι έτσι τώρα είμαι ευτυχισμένος από τον συνδυασμό κουτιού & τροφοδοτιού μου..P.S. Περιμένω ακόμα κάποια σχόλια για τα cooler που ανέφερα..
spresv Οκτώβριος 6, 2005 #26 Οκτώβριος 6, 2005 Εγω επιμενω στην Big Typhoon. Δες και ενα review απο το δικο μας site: http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/article.php?a=101
aliendna511442169081 Οκτώβριος 6, 2005 Author #27 Οκτώβριος 6, 2005 Να υπενθυμίσω ότι δεν αμφισβητώ κανέναν, απλά θέλω κι άλλες γνώμες.. Πιθανότατα το Big Typhoon είναι το καλύτερο value for money.. Από την άλλη, η απλή xp-90 είναι φθηνότερη και δεν είναι και τραγικές οι διαφορές με την xp-90c..
spresv Οκτώβριος 6, 2005 #28 Οκτώβριος 6, 2005 Να υπενθυμίσω ότι δεν αμφισβητώ κανέναν, απλά θέλω κι άλλες γνώμες.. Πιθανότατα το Big Typhoon είναι το καλύτερο value for money.. Από την άλλη, η απλή xp-90 είναι φθηνότερη και δεν είναι και τραγικές οι διαφορές με την xp-90c..Μην ξεχνας οτι θελεις και ανεμιστηρακι, αν δεν εχεις ηδη.
aliendna511442169081 Οκτώβριος 6, 2005 Author #29 Οκτώβριος 6, 2005 Το έχω υπόψη μου. Πάντως φαίνεται να δουλεύει το σύστημα του κουτιού, οπότε θα το δοκιμάσω έτσι αρχικά και βλέπω μετά αν χρειαστώ extra ανεμιστήρα. Με την Tower 112 πάντως που δοκίμασα δε χρειάστηκα άλλο ανεμιστήρα. Δούλεψε μια χαρά το σύστημα του κουτιού. Ορίστε ξανά το link για να καταλάβετε τι εννοώ. Κάτω δεξιά δείχνει τη ροή
mefistofelis Οκτώβριος 6, 2005 #30 Οκτώβριος 6, 2005 Παντως για καλυτερη ρυθμιση των στροφων το aerogate 3 ειναι καλυτερο σε σχεση με το 2 αφου μπορει και τους δουλευει και στα 5v αντιθετα με το 2 που τους ριχνει μεχρι τα 7.Οσο για το εμφανισιακο περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
aliendna511442169081 Οκτώβριος 7, 2005 Author #31 Οκτώβριος 7, 2005 Αυτό θα το σκεφτώ αρκετά αργότερα μιας και μάλλον μαζί με το καινούριο cooler (που κοντεύω να αποφασίσω ποιό θα είναι..) θα πάρω και τους silenx (που θα τους πάρω σιγουρα..) Αλλιώς λίγο αργότερα.. Από τα οικονομικά μου θα εξαρτηθεί..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.