Jump to content

rar password

totally_wired

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να βρώ ένα pass για ένα rar που έπεσε στα χέρια μου.

Δοκίμασα τα rar password cracker και η ταχύτητα είναι 34pass/sec... τόσο είναι συνήθως?

Ένα καλό και γρήγορο πρόγραμμα κανείς?

Έχω δοκιμάσει μόνο το Advanced rar password recovery. Οι ταχύτητες είναι αργές και δεν είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί το password.

Αρχική απάντηση από zavaras [Σήμερα, στις 15:44]

Έχω δοκιμάσει μόνο το Advanced rar password recovery. Οι ταχύτητες είναι αργές και δεν είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί το password.

Μια φορά το δοκίμασα κι εγώ.Περίμενα πάνω από 5 ώρες και τελικά δεν βρήκε τον κωδικό!:(

γενικά με τα brute force progs, αν αφήσεις όλα τα πιθανά γράμματα ανοιχτά, κεφαλαία/μικρά, αριθμοί κλπ, αριθμό ψηφίων του κωδικού κλπ, τότε μπορεί να θέλει και χρόνια για όλους τους πιθανούς συνδυασμούς...

εγώ που είχα πετύχει κάτι αρχεία που ΕΠΡΕΠΕ να τα σπάσω, είχα βάλει 3 pc να ψάχνουν και επειδή ήξερα το άτομο που τα κλείδωσε περιόρισα αρκετά τα πιθανά γράμματα και σε μερικές ώρες είχα τον κωδικό...

θα πρότεινα αρχικά να ψάξεις μόνο αριθμούς

μετά με γράμματα (μικρά πρώτα) και προσπάθησε να τα περιορίσεις...

30/σεκ μου φαίνονται λίγα...

ψάχνω να βρω αυτό που με είχε βολέψει γιατί τα δοκίμασα σχεδόν όλα ΤΟΤΕ. θα ποστάρω μόλις έχω νέα;)

Λοιπόν αυτό που έχω εγώ είναι για ζιπ... το έβαλα κ μου βγάζει 9 εκατομμύρια συνδυασμούς το δευτερόλεπτο σε ντόθαν 1.6... είναι το azpr το αντίστοιχο με το arpr που δοκίμασες...

http://www.bet-with-me.gr/azpr.zip

For RAR archives created in versions 2.9 and 3.x, the recovery speed is extremely low (due to very strong encryption). στην 1.51 έκδοση του arpt

στον dothan Μου βγαζει 21/sec

Έκανα τα ίδια αρχεία με το ίδιο password rar και zip. Για το rar αρχείο μου βγάζει 30p/s και για το zip 9.300.000 p/s.... :p

Πάντως ψήνομαι για distributed brute force attack!!!

χμμμ πείσε το άτομο ότι καλύτερη ασφάλεια προσφέρει το ζιπ φορμάτ... λολ..

χμμμ με κάποια παλιά έκδοση του acdsee άνοιγα τα προφυλαγμένα αρχεία χωρίς να έχω κωδικό...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.