Εvo8-By-m-diox Οκτώβριος 4, 2005 #41 Οκτώβριος 4, 2005 ναι σίγουρα θα ήταν καλύτερα αλλα δεν νομίζω ότι θα βοηθούσε και πολύ....!
schumifer Οκτώβριος 5, 2005 #42 Οκτώβριος 5, 2005 Φίλε μου προσωπική μου άποψη ξεκαθάρισε με το θέμα τροφοδοσία. Από το φόρουμ εδώ-ή δίπλα- μπορείς να βρεις πολύ καλές λύσεις σε πολύ καλές τιμές. Αν οπωσδήποτε θες εγγύηση πάρε ένα 300άρι επώνυμο (πχ έχω δει 300άρια φόρτρον) και βάλτο στη μητρική και το παλιό σου άστο για τους σκληρούς-ανεμστήρια-drives...)
Εvo8-By-m-diox Οκτώβριος 5, 2005 #43 Οκτώβριος 5, 2005 ναι όντως πρέπει να κανεις και το τροφοδοτικό κάποια στιγμή και το καλύτερα θα ήταν να το κανεις πρώτο και μετά όλα τα αλλα....
@phonekiller Οκτώβριος 7, 2005 Author #44 Οκτώβριος 7, 2005 λοιπόν τελικά με πείσατε θα πάρω άλλο τροφοδοτικό...αν πάρω αυτό πχ υπάρχει περίπτωση να έχω πάλι σφάλματα κτλ? αλλά αν το πάρω τελικά...δεν είναι σωστό να το χρησιμοποιήσω για όλες τις συσκευές...δηλαδή να το βγάλω εντελώς το παλιό και να μην δουλεύει καθόλου...πάντος το κάναμε σίριαλ το θέμα... αλλά γιατί να μου τυχαίνουν εμένα όλα τα κουλά;;;; :073:
Stelaras Οκτώβριος 7, 2005 #45 Οκτώβριος 7, 2005 Κανεις δεν μπορει να εγγυηθει οτι φταιει το τροφοδοτικο σου . Τα ειχαμε πει και παλιοτερα . Μπορει να εχει προβλημα η μητρικη οταν ζοριζεται με ολα τα dimm κατειλημενα.Αν παρεις τροφοδοτικο , εννοειται πως το παλιο σου θα αποσυνδεθει τελειως.
@phonekiller Οκτώβριος 7, 2005 Author #46 Οκτώβριος 7, 2005 Κανεις δεν μπορει να εγγυηθει οτι φταιει το τροφοδοτικο σου . Τα ειχαμε πει και παλιοτερα . Μπορει να εχει προβλημα η μητρικη οταν ζοριζεται με ολα τα δημ κατειλημενα.Αν παρεις τροφοδοτικο , εννοειται πως το παλιο σου θα αποσυνδεθει τελειως.άμα ζορίζεται μπορεί να στρώσει με ένα bios update άραγε? ή όπως είπα με 2x256mb έτσι ώστε να μένει ένα slot άδειο... υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κοιτάει όλες τις τάσεις και να λέει αν είναι εντάξει ή αν χρειάζομαι άλλο τροφοδοτικό?παιδιά thnx για όλα :Ο
Stelaras Οκτώβριος 7, 2005 #47 Οκτώβριος 7, 2005 Προγραμμα οχι . Δεν μπορεις να εχεις αξιοπιστη μετρηση με προγραμμα . Μονο με δοκιμες και πειραματα θα μπορεσεις να εισαι σιγουρος .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.