Jump to content

Μήπως υπάρχει πρόβλημα με την ram?

@phonekiller

Recommended Posts

λοιπόν νέα δεδομένα...τις έβαλα πάλι όλες τις ram πίσω με νέα σειρά όμως: 128-256-128 (παλιότερα ήταν 256-128-128) και τι έγινε? έκανα ένα memtest τον windows για περίπου 30+ λεπτά (coverage 500%,errors 0) και δεν είχε κανένα error...δηλαδή τώρα είναι ok? δεν θα μου βγάλει αλλα σφάλματα?

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

500% ειναι ενα καλο ενδεικτικο . Αν φτασει 1000% ... τοτε μπορω να πω οτι κατα 99% δεν θα εχεις αλλα προβληματα .

xm ωραία...οπότε θα το αφήσω λιγάκι ακόμα μέχρι να φτάσει τα 1000+% α δεν σου είπα ότι το test έγινε σε All unused RAM...δεν του έγραψα εγώ σε πόση ram να κάνει test...δεν υπάρχει πρόβλημα έτσι?

ok μόλις τελείωσα το επόμενο test...λοιπόν έχουμε και λέμε: διάρκεια: 3ωρες & 34λεπτά, coverage: 1.868% errors: 0 αυτό είναι καλό σωστά;;; ;) :041: :038: να υποθέσω ότι δεν θα έχω άλλα προβλήματα με την ram?

Συγχαρητήρια φίλε, σε ταλαιπώρησε λίγο αλλά το δάμασες το θεριό

άσε βρε δεν δαμάζετε αυτό το πράμα....σήμερα λοιπόν με το που έρχομαι από το σχολειό η πρώτη μου κίνηση όπως πάντα είναι να ανοίξω το pc...το ανοίγω και βλέπω το kaspersky να μην δουλεύει... πατώ πάνω του και μου λέει ότι το αρχείο kav.exe είναι κατεσταραμένο και μου βγάζει ως διά μαγείας ένα σφάλμα...με το που κάνω ένα restart όλος τυχαίος κάνει το pc ένα έλεγχο στον σκληρό δίσκο...και λέω...windows τη περιμένεις...όπως πάντα στην κοσμάρα τους είναι τα win... χωρίς να τους πεις τίποτα δρουν αυτόνομα. αλλά λέω...παλιότερα (λολ πριν 2 μέρες) είχα κάτι προβλήματα με την ram...που ευτυχώς λύθηκαν...λύθηκαν όμως? και έτσι πάω και κάνω σήμερα άλλο ένα mem test (από τα windows) και....μέσα σε 10 λεπτά με coverage 100% είχε βρει 1 error...μιλάμε ότι από την τελευταία φορα δεν άλλαξα tpt στα slots. να υπενθυμίσω τελευταία φορα (coverage 1800+% errors 0) τώρα γιατί βρήκε σφάλματα?

κάτι δεν μου πάει καλά...any ideas

κοιτα αν θελεις να εισαι 1000% σιγουρος τρεξε S&M memory test... Εμενα περνανε 2700%+ και τρωω ταπα στα 10 λεπτα στο s&m.... Δεν εχω βρει τεστ που να περναει s&m και να χτυπαει αλλου... Μονο το αναποδο γινεται! Περναει ολα τα αλλα και χτυπαει s&m...

αν ψάξεις στο google θα δείς οτί το wow παρουσιάζει συχνά πρόβλημα με τις ram....ψάξτο λιγο

δεν είπα τπτ για το wow πάντως για το kav.exe έκανα λόγο...

κοιτα αν θελεις να εισαι 1000% σιγουρος τρεξε S&M memory test... Εμενα περνανε 2700%+ και τρωω ταπα στα 10 λεπτα στο s&m.... Δεν εχω βρει τεστ που να περναει s&m και να χτυπαει αλλου... Μονο το αναποδο γινεται! Περναει ολα τα αλλα και χτυπαει s&m...

χμ τώρα θα το κατεβάσω...οραιά επειδή όμως είμαι σίγουρος οτι θα βγάλει error τι να κάνω?

EDIT:μήπως υπάρχει κάποιο λινκ να το κατεβάσω?? γιατι το googlara αλλά δεν βρήκα τπτ...

Eιχα γραψει και παραπανω , οτι μπορει να μην αντεχει η μητρικη με ολα τα slot κλεισμενα ...

Τη στιγμη που σου εβγαλε λαθος το memtest , δεν παει ο νους μου γιατι να φταιει καποιο προγραμμα .

Απο τροφοδοτικο και τασεις , πως παμε ?

χμ τώρα θα το κατεβάσω...οραιά επειδή όμως είμαι σίγουρος οτι θα βγάλει error τι να κάνω?

EDIT:μήπως υπάρχει κάποιο λινκ να το κατεβάσω?? γιατι το googlara αλλά δεν βρήκα τπτ...

click me

Eιχα γραψει και παραπανω , οτι μπορει να μην αντεχει η μητρικη με ολα τα slot κλεισμενα ...

Τη στιγμη που σου εβγαλε λαθος το memtest , δεν παει ο νους μου γιατι να φταιει καποιο προγραμμα .

Απο τροφοδοτικο και τασεις , πως παμε ?

xm το τροφοδοτικό μου είναι 250W από τάσεις δεν ξέρω ποσο πρέπει να είναι το κανονικό... by the way βρήκα το πρόγραμμα το s&m έχει διάφορες λειτουργίες v1.7.3

το έτρεξα λοιπόν το s&m και...δεν βρήκε τπτ...lmao...μετά έκανα restart και λέω δεν τρέχω λιγάκι το memtest των win μέχρι να πάω τον κοπρίτη μου βόλτα?άντε να πάει στα κομμάτια έτρεξα και το memtest των win... δεν ξέρω για πόση ώρα :D και έφτασε στο 179% χωρίς σφάλματα και έτσι το έκλεισα...δεν ξέρω ρε παιδιά τι παίζεται σηκώνω τα χέρια ψιλά...

Τα τυχαία αυτά σφάλματα ίσως να μαρτυρούν ασταθές τροφοδοτικό. Για ξαναδιάβασε το τελευταίο ποστ του Στελλάρα και πάρε πολύμετρο ανά χείρας και καλά παιχνίδια.

Αν τελικά φταίει το τροφοδοτικό μπορώ μόνο να σου ευχηθώ να σου σκάσει το συντομότερο δυνατό γιατί αλλιώς μπορεί να σου κρύβει τα προβλήματά του μέχρι να το βάψεις μπλε και να το πετάξεις στην θάλασσα από τα νεύρα σου

χμ... πολύμετρο έχουμε αλλα δεν είμαι ηλεκρονικός :D πως μπορώ να κοιτάξω τις τάσεις μέσο software και να ξέρω αν είναι οι σωστές. και κάτι άλλο... όταν λέτε ότι είναι ίσος πρόβλημα τροφοδοτικού λέτε ότι δεν μπορεί να δώσει τόσο ρεύμα όσο του ζητάει η μητρική και έτσι να μην μπορεί να κάνει σωστά την δουλειά τις η ram? α επίσης είχα και ένα σφάλμα ξανά...και έλεγε αν θυμάμαι καλά bad allocation και είχε πόλους αριθμούς και πατάω ok και κάνει restart το pc έλεος....αχ να μου δισεκατομμυριούχος να μην είχα τέτοια προβλήματα λολ...

και εγω για τροφοδοσια εδω και μερες το σκεφτομαι αλλα περιμενα να δω απο μεμτεστ τι παιζει.....δωσε λιγα φραγκα,κατω απο 50,για τροφοδοτικο και βλεπεις.αλλωστε το κρατας και στο νεο σου η/υ

Σκέφτηκα κάτι τελευταίο...αν υπάρχουν προβλήματα με το τροφοδοτικό λόγο του ότι είναι και τα 3 slots κλεισμένα από τις ram...ίσος αν έπαιρνα άλλη μια 256 και να βγάλω τις 2 128αρες...με αποτέλεσμα να έχω 2x256 δεν θα ήταν καλή ιδέα? και περισσότερο bandwidth θα είχα σωστά?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.