letsios Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2005 Επειδη ειμαι τελειως ασχετος θα ηθελα να μου προτεινετε ποια οθονη tft 21" να αγορασω.Η κυρια χρηση της οθονης θα ειναι για autocad και αναγνωση κειμενων.Θεμα τιμης δεν τιθεται.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Σεπτέμβριος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 http://www.behardware.com/articles/587-1/eizo-s2110w-the-big-come-back.htmlIδανικη οθονη για graphic designer ... Ειναι wide 16:10 για την ακριβεια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
didymos Σεπτέμβριος 24, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Αν έχεις MAC, τότε η ποιότητα των Apple Displays δε σου αφήνει πολλά περιθώρια επιλογής.Αν έχεις PC, λογικά θα κινηθείς μεταξύ EIZO, NEC, VIEWSONIC και DELL.Σύγκρινε μόνος σου τα μοντέλα 21 ιντσών αυτών των εταιριών και σίγουρα δε θα βγεις χαμένος.Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, χωρίς να ξέρω 100%, είναι ότι πιθανόν να μη βρεις εγγύηση για 0 pixels σε τόσες ίντσες. Ψάξτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.