TRoboCop Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2005 Αντιμετοπίζω ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημαΈχω(μάλλον είχα) τα windows XP SP2 αλλά εγκτέστησα και ένα enviroment(ούτε που ξέρω πως το λένε) κάπως Sphre και αυτό είχε πρόβλημα(Δεν χρειαζόταν install) Μετά απο πολύ ώρα και δυσκολία ξέγραψα τον φακελό τοθ αλλά τώρα το explorer.exe δεν ξεκινάει και όταν το κάνω run ανοίγει ένας φάκελος. Τα windows φορτόνουν μόνο την ταπετσαρία και τπτ άλλο και μετα με ALT CTRL DEL τα χειρίζομαι όλα. Τι να κάνω????? ????? ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Format και παλι setup Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Ιανουάριος 16, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Format και παλι setup Δεν χρειάστηκε το έφτιαξα. Να ναι καλά η επαναφορά συστήματος που ενεργοποιήθηκε ΄με την εκγατάσταση του SP2. Καλά δεν παίζομαι :T: :T: :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από TRoboCopΚαλά δεν παίζομαι Αστερι μου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιανουάριος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Ψώνιο μου!! Καλά ρε όταν στο έλεγα εγώ δεν το έκανες!(Επαναφορά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από TRoboCopΤα windows φορτόνουν μόνο την ταπετσαρία και τπτ άλλο ... Δοκιμασες να αλλαξεις τσιμουχες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιανουάριος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 τσιμουχες=????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.