Jump to content

Για να δούμε που μπορεί να πάει

cakrit1442169096

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν είπα να δοκιμάσω και εγώ την τύχη μου... Και μάλλον ανέβαίνει καλά... επειδή όμως έχω σκουριάσει λιγάκι με oc μπορείτε να μου πείτε πως να δοκιμάσω να ανέβω λίγο ακόμη? Ξέχασα να γράψω οτι ο επεξεργαστής είναι 3.0G

post-1579-1442174218,5773_thumb.jpg

post-1579-1442174218,7233_thumb.jpg

Καλημερα.

Εισαι σταθερος εκει?

Εχεις ανεβασει αρκετα το vcore αν ειδα καλα.

Αφου εισαι με νερο, αν η cpu τραβαει, εχεις κι αλλα περιθωρια.

Ως αρχικο στοχο βαλε τα 3750.

Καλημερα.

Εισαι σταθερος εκει?

Εχεις ανεβασει αρκετα το vcore αν ειδα καλα.

Αφου εισαι με νερο, αν η cpu τραβαει, εχεις κι αλλα περιθωρια.

Ως αρχικο στοχο βαλε τα 3750.

Δουλεύω εδώ και μία ώρα εδώ... έτρεξα και κάποια bencmarks για την ώρα όλα καλά.. Μάλλον θα το αφήσω για σήμερα εδω να δω πως πάει.

Εχεις δώσει πολύ Vcore.

Η εμπειρία μου,λέει ότι συνήθως οι 3άρηδες Northwood χρειάζονταν μέχρι 1,675 για να δουλέψουν σε αυτές ή ακόμα και μεγαλύτερες ταχύτητες.

Σε καμμία περίπτωση...μήν τον αφήσεις να δουλέψει με τόσο ρεύμα.

Δοκίμασε με 1.60-1.65 και δές που είναι σταθερός.

Mαστορα θα τον τηγανισεις τον P4,για τα 3.6 πρεπει να χρειαζεται ελαχιστο vcore........

Ρε παιδια είμαι κρυωμένος... και εκεί που έχει πάει το πετραίλεο που να ανάψεις καλοριφερ :018:

Ρίξε και ένα αυγουλάκι στο Reserator.... Μιά χαρά θα γίνει σε λίγα λεπτά.

Χωρίς πλάκα τώρα.... Στον δικό μου έχω δώσει 1.6V και είμαι στα 3900. Νομίζω ότι έχεις δώσει πολλά... Μείωσέ τα του, και βάλε τις μνήμες σε διαιρέτη 5:4 για να είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις πρόβλημα με τις μνήμες και χτύπα μετά 250FSB. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Και όπως είπε και ο Τάκης παραπάνω, βάλε κανένα F@H σε διπλή κονσόλα για να δεις τη σταθερότητά σου.

Αν και οι προλαλησαντες με καλυψαν απολυτα θα στο πω και εγω ξανα ΜΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΤΑΣΗ στον επεξεργαστη. Εμενα καηκε Northwood με 1,675 στα 3,95Ghz σε modarismeno Prommie με -38 idle και -17 full load.

Αν και οι προλαλησαντες με καλυψαν απολυτα θα στο πω και εγω ξανα ΜΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΤΑΣΗ στον επεξεργαστη. Εμενα καηκε Northwood με 1,675 στα 3,95Ghz σε modarismeno Prommie με -38 idle και -17 full load.

Μηπως ειχε παρει υγρασια ??? Η κεφαλη του Prommie εχει πολυ ασχημο παρελθον και εχει συμβει σε αρκετους παρομοιο πραγμα.

με 1,58 V βγαζω 4208 απο 3200 ΜΗζ....

κατεβασε το γιατι ακροβατεις....

Δεν εχει prescott βεβαια αλλα και σε northwood(0.13μ)ειναι καπως πολλα τα volt.

Λοιπον έριξα το voltage και πήγε μέχρι 3.7 πριν αρχίσει να κολλάει στο post. Στα 3.7 δούλευε άψογα, αλλά παρατήρησα οτι οτι τάση και να έδινα στο bios ο επεξεργαστής δούλευε στα 1.675!!!!!!!! (μάλλον η μητρική τα έχει παίξει)

Οπώτε το έριξα στο default να έχω το κεφάλι μου ήσυχο

Λοιπον έριξα το voltage και πήγε μέχρι 3.7 πριν αρχίσει να κολλάει στο post. Στα 3.7 δούλευε άψογα, αλλά παρατήρησα οτι οτι τάση και να έδινα στο bios ο επεξεργαστής δούλευε στα 1.675!!!!!!!! (μάλλον η μητρική τα έχει παίξει)

Οπώτε το έριξα στο default να έχω το κεφάλι μου ήσυχο

Mπορει να εχει droop το vcore . Το ιδανικο ειναι να πολυμετρησεις το vcore .

Aυτο ειναι ενα προβλημα αρκετων μητρικων.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.