Jump to content

Επεξεργαστής Athlon???

MF_III1442169079

Recommended Posts

Ωραια μετα απο πολλες μερες αποφασισα τον 4400+ αλλα θελω και μια καλη mobo. Να εχει Dual Channel για μνημες firewire εννοειται 939 socket για τον επεξεργαστη. Και αξιζει να παρω με slot PCI Express η στην καλη παλια AGP.

Υπαρχει καμοια καλη mobo sto e-shop (γιατι απο εκει θελω να παρω τον επεξεργαστη) με τα χαρακτηριστικα που ειπα παραπανω και γενικα να ειναι top σε συνεργασια και με τον επεξεργαστη

απο αποδοσεις πως παει? σηκωνει αρκετα ταυτοχρονη χρηση προγραμματων. συμπιεσεις κανεις εσυ να μου πεις αν πεταει? δεν θελω SLI γιατι θα πρεπει να παρω αναγκαστικα Nvidia και θελω να την αποφυγω... Συν οτι θελω η μητρικη να εχει και AGP και PCI Express

κατι αλλο... Τον εχει δει κανεις στα μαγαζια τον 4400+ να μου πει ποσο εχει περιπου δεν νομιζω να εχει πιο φτηνα απο το e-shop απλα να το τσεκαρω στο e-shop παντως τον εχει 542

Εγω τον αγορασα απο πλαισιο στην τιμη που λες αλλα εχει αλλαξει τωρα στα 559.

To www.skroutz.gr δεν ψαχνει μονο τα ηλεκτρονικα μαγαζια,ψαχνει και τα κανονικα μαγαζια που εχουν site.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.