Jump to content

Gigabyte

Alex1442169107

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας λοιπον λεω μετα απο κανα 2 χρονια και κατι που εχω το pc το καινουργιο να κανω ενα Update στην Gigabyte μπηκα στο site βρηκα τα απαιτουμενα

http://www.gigabyte.com.gr/Motherboard/Support/Driver/Driver_GA-K8VT800%20Pro.htm#

καταρχην να ρωτησω αξιζει να κανω κατι τετοιο ή να παραμεινω στα του cd που μου δωσανε με την αγορα της ? βεβαια τα καινουργια τα κατεβασα απλα ρωταω μιας και εσεις θα ξερετε κατι παραπανω

Thanks

σίγουρα αξίζει, οι νέοι οδηγοί συνήθως προσφέρουν και μικρές αυξήσεις ταχύτητας, αλλά και βελτιώνουν πολλά προβλήματα συμβατότητας και σταθερότητας.

Κατι αλλο στο link που εχω δωσει θελω να κατεβασω τα Tools πιο απο τα 2 να κατεβασω??

GIGABYTE @BIOS Beta:1.09 b050427 Win9x, WinMe, Win2000, WinXP, WinNT, Windows XP 64 bit 1.03 MB

GIGABYTE EasyTune5 Beta:050426 Win2000, WinXP, WinNT, Windows XP 64 bit 4.56 MB

Για μένα μην κάνεις bios flash μέσα από windows

Προτίμησε το πολύ εύχρηστο qflash utility (Πατάς F8 μέσα στο bios) και απλά χρησιμοποιείς μια δισκέτα με το *.bin file μέσα.

Όσο για το easytune, χρησιμοποίησε το μόνο για να βλέπεις θερμοκρασίες-voltages-στροφές ανεμιστήρων , αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

Για overclocking δεν το συνιστώ

Για μένα μην κάνεις bios flash μέσα από windows

Προτίμησε το πολύ εύχρηστο qflash utility (Πατάς F8 μέσα στο bios) και απλά χρησιμοποιείς μια δισκέτα με το *.bin file μέσα.

Όσο για το easytune, χρησιμοποίησε το μόνο για να βλέπεις θερμοκρασίες-voltages-στροφές ανεμιστήρων , αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

Για overclocking δεν το συνιστώ

Ναι είναι λίγο ανώμαλο στο oc το easytune... νομίζω οτι το παλιότερο ήταν αρκετά καλύτερο

Ok για αυτο σας ρωτησα εσας να καταλαβω τι παιζεται ε δεν θα τα εγκαταστησω τοτε δεν κρινω να ειναι αναγκαια σωστα αν ειμαι λαθος διορθωστε με

το easy tune βαλτω απλα για να βλεπεις τις θερμοκρασιες σου και τις ταχυτητες των ανεμηστηρων καλο θα ειναι να τα κοιτας μηπως δεν παει κατι καλα μιας και το χεις και 2 χρονια οπως λες

• 4 months later...

Παιδες προβλημα σοβαρo με το Usb 2.0 δεν αναγνωριζουν τα

Server 2003

πηγα στο site και δεν βρηκα drivers και θελω να περασω ενα Bluetooth usb και δεν το αναγνωριζει εχετε καμια ιδεα

ευχαριστω

Δεν έχεις το service pack1 των servers? μπες από την υπογραφή μου στο unattended installation έχω πολλά links θα βρεις και αυτό, αν έχεις dsl όμως γιατί είναι μεγάλο...

http://download.microsoft.com/download/1/2/7/127c5938-d36a-4405-9df1-f00d57495652/WindowsServer2003-KB889101-SP1-x86-ENU.exe

Edit το link παραπάνω.... 330Mb :040:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.