S0ldi3R Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2005 Γεία σε όλους, είχα κάνει ένα Post παλεότερα για το ποια κάρτα γραφικών μου προτείνετε, πολλά άτομα μου είπαν για την GeForce 6600. Συγνώμη κιόλας άλλα αυτή η κάρτα είναι άθλια... Την πείρα χθές και είδη έχω προβλήματα απο σήμερα.. gtm.. π.χ στο World of Warcraft όταν πάω να κάνω "Enter World" μου βγάζει περίεργα χρώματα και κολάει το PC, μήπως για αυτό ευθήνετε και η οθόνη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Σεπτέμβριος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Μηπως πολυ απλα επεσες σε ελατωματικη καρτα?Αν σου βγαζει artifacts και την εχεις σε default καταστασεις τρεχα για RMA το συντομοτερο δυνατον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr bill Σεπτέμβριος 23, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Alex οι προτασεις που κανουν στο forum οι χρηστες ειναι βαση της πειρας τους και ποτε δεν θα ηθελε καποιος να παιδεψει για την πλακα του καποιον αλλο χρηστη.Εκτος απο το ενδεχομενο που σου ειπε ο linos δλδ να ειναι ελλατωματικη η καρτα μπορει ακομα:να μην εχει γινει σωστα η απεγκατασταση των παλαιοτερων οδηγων της παλιας καρτας γραφικωννα μην επαρκει το τροφοδοτικο σου (αν μπορεις δωσε περισσοτερα στοιχεια για τον υπολογιστη σου)να χρειαζεται ενα γενικοτερο update το μηχανημα σου σε θεματα drivers (μητρικη,bios κτλ)Παντως οτι θελεις το ρωτας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Αλήθεια.... Με τί drivers την έχεις;Με τους 78.01 από την NVidia ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Σεπτέμβριος 24, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Drivers μυριζομαι...apotsi και εσυ φανταστικες το bugακι με τα χρωματα σωστα ?Δοκιμασε κανεναν αλλο απο το http://www.guru3d.com/Οπως τους 80.40 που εχω τωρα κ ολα ειναι jet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S0ldi3R Σεπτέμβριος 24, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Λοιπόν το PC μου είναι:Motherboard: ASUS K8N (Όχι η Deluxe)CPU: AMD 64 3200+ (s754)RAM: 512MBVGA Card: Albatron GeForce 6600Q 256MBέχω βάλει τους τελευταίους Drivers τους οποίους κατέβασα απο το www.nvidia.comΛέτε να έπεσα σε ελατοματική κάρτα όπως λεει παραπάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Σεπτέμβριος 25, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 όχι.........πόσο βγάζεις με τους τελευτέους drivers 3dmark05? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Σεπτέμβριος 25, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Ασε την nvidia κ κατεβασε απο guru3d.com Κ επεισης...δοκιμασες την καρτα σε ενα παιχνιδι...δοκιμασε κ σε αλλα να δεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Σεπτέμβριος 25, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Ασχετο με το θέμα, αλλά ήθελα να παραθέσω ένα λινκ που βρήκα για ένα μαγαζί που διαφημίζεται στο adslgr το οποίο πουλάει sli bridge που γυρεύουν αρκετοίhttp://mshop.hopto.org/pgProductView.aspx?ID=22Η ιστοσελίδα βρίσκεται σε νηπιακό στάδιο ακόμη και δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Σεπτέμβριος 25, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Ασχετο με το θέμα, αλλά ήθελα να παραθέσω ένα λινκ που βρήκα για ένα μαγαζί που διαφημίζεται στο adslgr το οποίο πουλάει sli bridge που γυρεύουν αρκετοίhttp://mshop.hopto.org/pgProductView.aspx?ID=22Η ιστοσελίδα βρίσκεται σε νηπιακό στάδιο ακόμη και δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστη... thats no sli bridge..μια μούφα είναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Σεπτέμβριος 25, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Αλήθεια; Δεν έχω δεί κι όλας απο κοντά...το έγραψα για να βοηθήσω όσους ψάχνουν τον σχετικό "κονέκτορα"...προσοχή λοιπόν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Σεπτέμβριος 25, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 μια πρώτη εκτίμηση έκανα από οσα βλέπω! εγώ πιστευώ πως πριν το δοκιμάσει κανείς αυτο καλύτερα θα ταν να ειναι με αποδειξη αγορας sli ready προιοντος και βουρ για καποια αντιπροσωπεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Σεπτέμβριος 25, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 thats no sli bridge..μια μούφα είναι....Τι ακριβώς κάνει το συγκεκριμένο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Σεπτέμβριος 25, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Τι ακριβώς κάνει το συγκεκριμένο; συνδέει 2 καρτες γραφικών nvidia σειρας 6ΧΧΧ pci-e ώστε να δουλεύουν μαζί Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Σεπτέμβριος 25, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 thats no sli bridge..μια μούφα είναι....To δοκιμασες και δεν παιζει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Σεπτέμβριος 25, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Ε τότε είναι sli bridge, που είναι το πρόβλημα; Έτσι όπως το είπες νόμισα ότι ήταν κάτι άλλο και αναρωτήθηκα τι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Σεπτέμβριος 25, 2005 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Ε τότε είναι sli bridge, που είναι το πρόβλημα; Έτσι όπως το είπες νόμισα ότι ήταν κάτι άλλο και αναρωτήθηκα τι.ρε παιδιά είπα μια εκτίμηση από μια πρώτη ματιά....εγω δε το εμπιστεύομαι.....καλύτερα θα ταν να ρωταγα την αντιπροσωπεία αν δικαιούμαι sli bridge και μετα θα τη ζητουσα απέξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
S0ldi3R Σεπτέμβριος 25, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Ρε παιδιά γιατί πήγαμε Off Topic.. λοιπόν την κάρτα την δοκίμασα και σε άλλα παιχνίδια.. χθες το έψαξα το θέμα με άλλους και βγήκε το συμπέρασμα ότι έπεσα σε ελατοματικιά κάρτα. γιατι βάλαμε μια άλλη και δούλευε κανονικά.. απλός άυριο θα πάω να την αλλαξω με την εγγύηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Σεπτέμβριος 25, 2005 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 οκ ρε μακάρι να φταίει αυτό αλλό θέλω σε προειδοποιήσω να μη περιμένεις τεράστιες διαφορές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
S0ldi3R Σεπτέμβριος 25, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Σε τί να μην περιμένω διαφορές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.