superduke Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2005 Έχοντας ένα athlon64 3200+ @2700 και βλέποντας ότι μπορεί να πάει και παραπάνω αποφάσισα να του βάλω άλλη ψύκτρα.Αν είναι αερόψυξη coolermaster hyper 6.Αν είναι υδρόψυξη thermaltake big water.Σίγουρα η δεύτερη είναι πιο ήσυχη,θα έχει όμως καλύτερα αποτελέσματα?Ακούω γνώμες, αξίζει τα παραπάνω λεφτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Σεπτέμβριος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Η hyper 6+ σιγουρα εχει καλυτερα αποτελεσματα απο το "big"...water. Link to comment Share on other sites More sharing options...
superduke Σεπτέμβριος 23, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Τελικά είναι τόσο καλή όσο λένε?Ακόμα και από υδρόψυξη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Σεπτέμβριος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 για αέρα προτείνω την hyper 6 όχι την 6+, αλλά για νερό αντί του big water που είναι παντελώς ελεϊνό κοίταξε αυτό http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=WaterCPUcooling&cp_id=54665, πολύ καλό για έτοιμη λύση, και το χρησιμοποιώ εγω στο σύστημα της υπογραφής μου.Τελικά είναι τόσο καλή όσο λένε?Ακόμα και από υδρόψυξη!!!από υδρόψυξη όχι, από το big water ναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
superduke Σεπτέμβριος 23, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Είναι καλύτερο από την hyper 6,όμως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Σεπτέμβριος 23, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 μιλας για το κιτ της asetek, ναι είναι καλύτερο.από το συστημά μου http://www.panoc.freegr.net/temps.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason1442169106 Σεπτέμβριος 23, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 H hyper 6 ειναι καλυτερη σε επιδοσεις απο την hyper 6+.Κ γω εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το kit της asetek στο προτεινω κ εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Σεπτέμβριος 23, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 σιγουρα μια καλη υδροψυξη ειναι καλυτερη απο μια πολυ καλη ψυκτρα, αλλα εχει και περισσοτερο παιδεμα.Εγκατασταση, εξαερωση, αλλα σε θεμα αποδωσης ειναι παντα πιο καλη και μπορεις να εχεις πολυ καλες επιδοσεις σε συνδιασμο με ησυχη λειτουργια. Φυσικα μπαινει και ο παραγοντας κοστος στη μεση οπου παντα οι ψυκτρες ειναι ποιο φτηνες. Η επιλογη παντα παραμενει στον χρηστη φυσικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
superduke Σεπτέμβριος 24, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Το κιτ της asetek δεν έχει ανεμιστήρα?Σε ένα site κάτι τέτοιο διάβασα.Γενικά θα χρειαστεί να πάρω τίποτα άλλο εκτός από το κιτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Σεπτέμβριος 24, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 όχι δεν έχει ανεμηστήρα, θα χρειαστεί να παρεις έναν 12αρι, καθώς επίσης θα χρειαστεί και το μέσο ψύξης -νερό αν και προσωπικά χρησιμοποιώ paraflou της wurth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.