Jump to content

mp3 player> φθηνο!

Necro

Recommended Posts

Η Amstrad είχε κάνει μεγάλο όνομα την δεκαετία του 80 με τους Amstrad CPC. Απλά ίσως το ποιο διαδεδομένο 8bit home PC. Έφτιαξε και κάποια IBM Compatibles. Από εκεί και πέρα χάθηκε. Είναι Αγγλική εταιρία. http://www.amstrad.co.uk/

Τώρα αυτό που λες φαίνεται πολύ καλό για τα λεφτά του αλλά δεν το βλέπω στο site τους. Γενικά δεν βλέπω στο site τους mp3 players...

To χειρότερο είναι ότι το google με search το "AMSTRAD MP375" δίνει μόνο διευθύνσεις από e-shop.gr

Οπότε δεν ξέρω πόσο Amstrad είναι αυτό το Amstrad.

Οταν ειδα το amstrad νομιζα κατι σαν infograms -> atari ενα πραγμα! Υπαρχει ακομα η amstrad απο τοτε? Νομιζα οτι ειχε κλεισει!!

ρε necro, μαζεψε αλλα 40 και παρε ενα αλλο που εχει με 1 γκιγκα. Πιστευω αξιζει! Η ψαξε για κατι που να εχει και καρτα επεκτασης, πχ. mmc/sd!

μπορώ να δω τα προιοντα του eshop στο καταστημα Χαλανδρίου? μπορώ έστω να τα παραλάβω από κει για να γλυτώσω μεταφορικά?

Ναι μπορείς. Απλά πάρε τους ένα τηλέφωνο ώστε να το έχουν έτοιμο όταν πας από εκεί.

Ναι μπορείς. Απλά πάρε τους ένα τηλέφωνο ώστε να το έχουν έτοιμο όταν πας από εκεί.

ευχαριστώ john!

@ aquasonic

δεν ακούω πολύ μουσική και δε θ'ελω να δώσω πολλά χρήματα για mp3...αλλά τώρα με καθημερινές μετακινήσεις που κάνω προς μαρούσι μου χρειάζεται!

Και δεν σου χρειάζεται και κάτι περισσότερο. Εγώ έχω ένα απλό Napa USB stick με 128ΜΒ το οποίο είναι ότι πρέπει απλά για λίγη μουσική κατά τις μετακινήσεις. Από την στιγμή που έχει και υποστήριξη WMA το έχω φορτώσει με 130 κομμάτια ικανοποιητικότατης ποιότητας...

Και δεν σου χρειάζεται και κάτι περισσότερο. Εγώ έχω ένα απλό Napa USB stick με 128ΜΒ το οποίο είναι ότι πρέπει απλά για λίγη μουσική κατά τις μετακινήσεις. Από την στιγμή που έχει και υποστήριξη WMA το έχω φορτώσει με 130 κομμάτια ικανοποιητικότατης ποιότητας...

εμενα γιατι μου φαινονται λιγα? Εδω με την 512 στο κινητο εχω προβλημα!! (400mb mp3... Και θελω να βαλω και αλλα) Μονο 40mb εχω ελευθερο!!

μόλις πήρα το amstrad....η εταιρία ειναι ιταλική γιαυτό δε βρήσκαμε το site :D......το προτείνω ανεπιφύλακτα...μονο drawback......ελεγα και γω γιατι τοσο φθηνό!!!! ξλερετε απο πού έκοψαν???στη κυριολεξία απο τα earphones :D το καλώδιο δε μου φτάνει για τσέπες!!!!! χιχιχιχιχιχχι ευτυχώς που το μόνο αξιοσημείωτο πρόβλημα είναι αυτο ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.