Jump to content

Tools of the trade

ShadowReaper

Recommended Posts

Προτείνω να postαρουμε εδώ τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε για να modaρουμε mobos, vga, cpu κλπκλπ. πχ κολλητίρια (παρακαλώ να γράφετε και πόσα Watt είναι καθώς και τι μύτη) κλπ.

Έτσι θα μαθαίνουν και οι καινούριοι τι χρειάζεται πάνω-κάτω

:038: :038: :038: :038: :038: :038: :038:

dremel, κολιτηρι 40w, τρυπανι μπαταριας, πιστολι σιλικονις, χαρτοκοφτη, μονωτικη ταινια, ταναλια, κοφτακι, κατσαβιδι, μαυρο σπραι, λακ χρωματος, αναπτηρα, τεφλον, τσιμουχες, σιτα απο αξεσουαρ αυτοκινιτου,ζελατινα για τζαμια κ μερικα αλλα που δεν μου ερχοντε στο μυαλο αυτη την στιγμη

edit: και πολυ φαντασια

Εγω μοντ δεν κανω αλλα ολες οι πατεντες μου απαιτουν συνηθως κατσαβιδι και απο κει και περα κανα χαρτονι και καμια κολιτικη/μονοτικη ταινια ισως και κανενα μικρο κομματι καλωδιο για να δεσω τιποτα :D

Ο Soulriver είναι στο πνεύμα μου. Προσπαθώ να χρησιμοποιώ τα ελάχιστα εργαλεία γιατί ελάχιστα υπάρχουν . Πολύ μονωτική , συνδετικά (φοβερή ανακάλυψη), κατσαβίδια-κατσαβιδάκια , μυτοτσίμπηδο-ίσιο -στραβό, πιστολάκι σιλικόνης, σύριγγες , τρυπάνι (αραιά) και πολύ φαντασία και πατέντα

Ο Soulriver είναι στο πνεύμα μου. Προσπαθώ να χρησιμοποιώ τα ελάχιστα εργαλεία γιατί ελάχιστα υπάρχουν . Πολύ μονωτική , συνδετικά (φοβερή ανακάλυψη), κατσαβίδια-κατσαβιδάκια , μυτοτσίμπηδο-ίσιο -στραβό, πιστολάκι σιλικόνης, σύριγγες , τρυπάνι (αραιά) και πολύ φαντασία και πατέντα

με καλυψες απολυτα... :D :040: και γω τα ιδια ακριβως θα εγραφα :098:

y3κ : η δολοφωνος με τα κατσαβιδια!

πιστολη θερμικης συλικονης,κατσαβιδια,μονωτικη,τρυπανι,κολυτηρι,σουγια,ενα μαχαιρι κυνηγιου,κολα στιγμης,spray,dremel,κλπ(γενικα οτι βρω)

1!!!Ποτέ δεν είναι αρκετό. Πάντα υπάρχουν 5-10 μονωτικές ταινίες διαφόρων χρωμάτων στο συρτάρι μου. Επίσης ένα ηλεκτρονικό κιτ με πολύμετρο, πολύ καλώδιο διαφόρων διαμέτρων, κροκοδειλάκια -απαραίτητα για δοκιμή brainstorm!!!- αυτόν τον ειδικό πολυκόφτη για ηλεκτρικά καλώδια που ποτέ δε χρησιμοποίησα-, πιστόλι και μπόλικο καλάι, δυο-τρία κουτιά από διάφορα πραγματάκια που ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου φανούν χρήσιμα .Α! ξέχασα ως εργαλείο έχω χρησιμοποιήσει και το συρραπτικό. Αρκετά μικρά σιδεράκια σε ένα απλό κομμάτι χαρτί το καθιστούν ικανό να σηκώσει μπόλικο βάρος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.