Jump to content

flashhhh

morfine

Recommended Posts

Hello, Έχω ένα ASUS DVD E616 το οποίο είχε προβλήματα, σκέφτηκα να κάνω update το firmware του αλλά αυτό δε γινόταν παρά μόνο σε secondary slave σε αντίθεση με το δικό μου που είναι στο secondary master. Γι' αυτό χρησιμοποίησα το mktflash και έκανα flash το drive. To update έγινε αλλά το dvd εξακολουθεί να μην διαβάζει τπτ και επιπλέον το απλό CD drive που έχω στο secondary slave να είναι disabled και να μην πορώ να το κάνω enabled. Απαιτώ να σκύψετε στο προβλημά μου αμέσως :067:

Το ειπαμε μια, δυο, τρεις...

Ας μην αναλωνομαστε στην τελευταια φραση του φιλου morfine, αφου μαλλον χιουμοριστικα το λεει.(Τουλαχιστον αυτο ελπιζω... :027: )

Στο θεμα μας τωρα.

Αν καταλαβα καλα λες οτι το προβλημα αντιμετωπιζει αρκετα προβληματα κατα την αναγνωση των οπτικων δισκων.

Αφου δοκιμασες και τη λυση του firmware update και τα προβληματα παραμενουν, πολυ πιθανον να εχει αρχισει το drive να κλαταρει.

Αν και τα χρηματα αποκτησης ενος καινουριου πλεον ειναι ελαχιστα, δε χανεις τιποτα να ζητησεις την αλλαγη του αν εισαι σε εγγυηση.

θα έλεγα ότι το παιδί απλά αστειέυεται... οπότε δε χρειάζονται άλλα off-topic σχόλια.

@ morfine.

Σε πρώτη φάση βγάλε εντελώς το dvd drive, και κοίταξε αν το cdrom αναγνωρίζεται κανονικά, αν όχι αποσυνδεσε το και αυτό, bootαρε χωρίς το drive επάνω, κλεισε το pc βάλτο (το cdrom) στη θέση του dvdrom και ξανάανοιξε το pc. Εαν δουλέψει κανονικά δοκίμασε να ξανασυνδέσεις το dvd σαν sec-slave.

- Μη ξεχάσεις να αλάξεις τα jumper πανω στα drive ώστε να τα ορίσεις sec-master ανάλογα με την περίπτωση.

η πολύ ευθιξία βλάπτει σοβαρά την υγεία:p, λέτε να εννοούσα ένα απότομο φέρσιμο τη στιγμή μάλιστα που ζητώ τη βοήθειά σας? nope

panoc οκ τώρα βλέπω κ τους δύο drivers αλλά το dvd εξακολουθεί να έχει προβλήματα, anyway σε ευχαριστώ

linos μάλλον θα ακολουθήσω την προτασή σου, α και δεν είμαι φίλος:p είμαι φίλη:)

Αφου εισαι και κοπελα, θα φροντισω να τιμωρισω :p οσους φερθηκαν με αγενεια στην φιλη της παρεας.

Ειδατε βρε παιδια?

Τωρα που μαθατε οτι προκειται για κοπελα, φανταζομαι οτι θα τρεχεται να λυσετε οποιες αποριες εχει στο μελλον. Αυτο δεν ειναι καλη τιμωρια?;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.