Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2005 Ψάχνω μπλέ ledάκια να αλλάξω τα δυο του κουτιού (τώρα έχω δυο κόκκινα). Είχα ρωτήσει σε ένα ηλεκτρονικάδικο και μου είχαν πεί οτι μπλέ υπάρχουν μόνο φωτισμού και όχι ενδεικτικά... Το πρόβλημα δεν είναι τόσο το πόσο φωτίζουν αλλά το οτι ήταν αρκετά μεγαλύτερα στο μέγεθος και θέλουν και μεγαλύτερη τάση. Έχει πάρει κανενός το μάτι τίποτα μπλε ενδεικτικά leds; Αν στην τελική δεν υπάρχουν μπλέ, τι χρώμα μου προτείνετε; Έχω μπλέ λάμπες και τα δυο κόκκινα φαίνονται μπουρdελο...
aristos87 Ιανουάριος 16, 2005 #2 Ιανουάριος 16, 2005 Είσαι και κρήτη ρε gmt αν είσουν αθήνα ξέρω μαγαζία που σίγουρα κατι θα έβρησκες... Εκεί γύρο στην στουρνάρη έχω βρει πολλά πράμματα που υπάρχουν στα στενά μαγαζιά με ηλεκτρονικά... Αλλά και κατουμά θα έβρησκες... Υπάρχουν και στο αιγάλαιω που είναι το ΤΕΙ μαγαζιά πάντως .....
Vagouridis Ιανουάριος 16, 2005 #3 Ιανουάριος 16, 2005 Απο οσο γνωριζω υπαρχουν μπλε σε ολα τα μεγεθη.Θεςς βρισκουμε στον Γεωργιαδη και Μουτσιουλη.Το προβλημα ειναι οτι επειδη τα μπλε ειναι υπερβολικα ενοχλητικα ενδεχεται αμα αλλαξεις τα ενδεικτικα σου λεντ καθε φορα που διαβαζει ο σκληρος και ας πουμε βλεπεις ταινια και εισαι μπροστα στον υπολογιστη να νοιωθεις να σε "φλασαρουν".Δοκιμασε και ασπρα που ενω φωτιζουν εξισου αρκετα δεν ειναι τοσο ενοχλητικα.
Makis Hourdakis Ιανουάριος 16, 2005 Author #4 Ιανουάριος 16, 2005 Δεν το 'ξερα οτι υπάρχουν και άσπρα! Προτιμώ μπλέ αλλά θα πάρω και άσπρα να 'χω...Αρχική απάντηση από aristos87 Είσαι και κρήτη ρε gmt αν είσουν αθήνα ξέρω μαγαζία που σίγουρα κατι θα έβρησκες... Εκεί γύρο στην στουρνάρη έχω βρει πολλά πράμματα που υπάρχουν στα στενά μαγαζιά με ηλεκτρονικά... Αλλά και κατουμά θα έβρησκες... Υπάρχουν και στο αιγάλαιω που είναι το ΤΕΙ μαγαζιά πάντως ..... Πες μου που είναι το μαγαζί και θα στείλω εγώ να μου πάρουν (γειά σου ρε ξάδερφε! )...
aristos87 Ιανουάριος 16, 2005 #5 Ιανουάριος 16, 2005 To ράδιο κατουμά ειναι πίσω απο την Πλατεία Κλαθμόνος και τα άλλα κοντά στη στουρνάρη... Στα στενά.. Δρόμους δεν ξέρω... Εμπηρικά τα θυμάμε....
jpavly Ιανουάριος 16, 2005 #6 Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Makis HourdakisΠες μου που είναι το μαγαζί και θα στείλω εγώ να μου πάρουν (γειά σου ρε ξάδερφε! )... Επειδή θα αργήσω να κατέβω εγώ κάτω (όχι, δεν είμαι ο ξάδερφός του)... Δεύτερο στενό της Πατησίων, από Ομόνοια. Το κατάστημα λέγεται "Ακτίνιον", από εκεί πήρα τα κόκκινα μου προς 0,40 το ένα. Μπλε δεν έψαχνα, αλλά εκτιμώ πως θα έχει.
georgeadams Ιανουάριος 19, 2005 #8 Ιανουάριος 19, 2005 Δεύτερο στενό της Πατησίων, από Ομόνοια. Το κατάστημα λέγεται "Ακτίνιον", από εκεί πήρα τα κόκκινα μου προς 0,40 το ένα. Μπλε δεν έψαχνα, αλλά εκτιμώ πως θα έχει.Σίγουρα θα έχει το "Ακτίνιον", αλλά αν δεν έχει, είναι κι ένα άλλο μαγαζί εκεί παραδίπλα σε ένα πεζόδρομο, κάθετο στην Πατησίων (δεν έχει όνομα απ' έξω, μόνο μια μεγάλη επιγραφή της Philips). Πήρα από εκεί πρόσφατα κάτι μπλε led με 0,90 το ένα.
jpavly Ιανουάριος 19, 2005 #9 Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis LOL! Πατριώτης κι εσύ; Ευχαριστώ! Έτσι, έτσι, έτσι... Αρχική απάντηση από georgeadams Σίγουρα θα έχει το "Ακτίνιον", αλλά αν δεν έχει, είναι κι ένα άλλο μαγαζί εκεί παραδίπλα σε ένα πεζόδρομο, κάθετο στην Πατησίων (δεν έχει όνομα απ' έξω, μόνο μια μεγάλη επιγραφή της Philips). Πήρα από εκεί πρόσφατα κάτι μπλε led με 0,90 το ένα. Απέναντι απ'τη Στοά Φέξη πιο συγκεκριμένα, πρίν την Πλατεία Κάνιγγος.
Makis Hourdakis Ιανουάριος 19, 2005 Author #10 Ιανουάριος 19, 2005 Αυτά τα leds είναι στο ίδιο μέγεθος με τα συνηθισμένα;
jpavly Ιανουάριος 19, 2005 #11 Ιανουάριος 19, 2005 Υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη. Αν είναι όπως αυτά που έχουν τα περισσότερα κουτιά (περίπου Φ 3mm)...
BeetleJuice Ιανουάριος 29, 2005 #12 Ιανουάριος 29, 2005 παιδια ο ανταπτορας που εχω που κανει το σκληρο λαπτοπ usb εχει μια ψιρα λεντακι μπλε και οταν δουλευει νομιζω οτι ζω την αποκαλυψη,θα παω στο τρελοκομειο ετσι και τα εχω ολατα φωτα σβησταμιλαμε για πολυ φως,εκνευριστικο θα ελεγασυμφωνω με τον φιλο που ειπε οτι μπορει να ενοχλειρε παιδια σε λιγο θα μας ζητανε 5 ευρο το λεντακι , μην τρελαθουμε , 300 δραχμες για ενα λεντακι???και γω απο ακτινιο ψωνιζω αλλα ενημερωτικα ειναι ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟκαι ουτε λογος για χωρις αποδειξη και τετοια , ολα με αποδειξη και πανακριβαυπαρχουν κατι μαγαζακι απλα με καλα υλικα οπως ας πουμε το μαγαζι ΦΑΝΟΣ στην κανιγγος.απεξω νομιζεις οτι ειναι αποθηκη και οτι δεν θα βρεις ουτε προκα αλλα αμα ζητησεις εχουν τα παντα .και παζαρια και χωρις αποδειξη και απολλαγνησιο ελληνικο μαγαζι (ξερετε στην τσεπη ολα ,παζαρι ,τιμουλα σπεσιαλ , μαυρα κοινως)
Makis Hourdakis Ιανουάριος 29, 2005 Author #13 Ιανουάριος 29, 2005 Τώρα που είπες για μαγαζάκια... Πήγα το πρωί στο "άτομο" να πάρω δυο βύσματα τροφοδοσίας DC για να φτιάξω ένα καλώδιο για την κάμερα και επειδή δεν ήξερα πώς λέγονται του λέω: "Θέλω δυο βύσματα ρεύματος, απ' αυτά τα μπιμπίκια" και μου λέει "Τι είναι αυτά τα μπιμπίκια; Ρε παιδιά μη μου λέτε μ@μακίες όταν έχω κόσμο!"
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.