Jump to content

Χώρος, δίσκοι και BTX

Cthulhu

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες, σε προηγούμενο thread ψαχνόμουν για Midi Tower, όταν κάποιοι σοφοί ανάμεσά σας διαπίστωσαν πως θέλω να φτιάξω σύστημα με SLI και άρα το midi θα το στουμπώσω όσο δεν πάει άλλο. Άρα λοιπόν, ξεχνάω το δίλλημα Akasa-Tsunami και ψάχνω απ' την αρχή.

Λοιπόν, για εμένα το ιδανικό full tower έχει ως εξής:

1) Είναι πολύ ευρύχωρο και για τη συναρμολόγησή του χρειάζονται όσο το δυνατόν λιγότερες βίδες

2) Παίρνει έναν 12 ανεμιστήρα μπροστά κι έναν πίσω κι έχει καλό airflow (αν οι ανεμιστήρες έρχονται μαζί με το κουτί, ακόμα καλύτερα)

3) Έχει θέσεις για 5-7 σκληρούς δίσκους.

4) Ιδανικά, είναι όλο αλουμίνιο

5) Παίρνει και BTX μητρικές (μην ξαναλλάζω κουτί στην επόμενη αναβάθμιση...)

Από εκεί και πέρα, η εμφάνιση δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Τι έχετε να προτείνετε; Money is no object

p.s: Sorry που είμαι αναποφάσιστος και σας γεμίζω threads

Οπως σου ειπα και πριν, (και ως κατοχος) προτεινω stacker.

1)Απο χωρο εχει οσο θελεις. Οσο για τις βιδες, η μονη διαφορα απο το tsunami (επειδη ηταν το προηγουμενο κουτι μου) ειναι οτι το tsunami δεν ειθελε βιδες για τη στηριξη των καρτων. Το sracker θελει, αλλα ειναι thumbscrews.

2)Ανεμιστηρες εχει εναν 12ρη πισω, εναν σε καθε cage για σκληρο μπροστα, εναν 9ρη πανω και εναν 8ρη στο πλαι. (προαιρετικος)

3)Καθε cage εχει θεσεις για 4 σκληρους. Αφου δεν εχεις οικονομικο προβλημα και χρειαζεσαι τις θεσεις, περνεις αλλο ενα.

4)Δεν ειναι ολο αλουμινιο. Τα μονα αλουμινενια ειναι τα πλαϊνα και η οροφη.

5)Περνει ΒΤΧ αλλα νομιζω θα περασει αρκετος καιρος μεχρι να το χρειαστεις (αν τελικα το χρειαστεις)

Αν θελεις πες μου να ανεβασω φωτογραφιες.

Και το αρμορ ειναι σχεδον το ιδιο με διαφορετικη μουρη ( και το κανταλφ )

Οσο για το BTX νομιζω κανενα κουτι δεν ειναι ετοιμο αλλα σου δινουν την δυνατοτητα μετατροπης τουσ σε BTX αλλαζοντας μονο το πισω μερος του κουτιου με το αντιστοιχο για BTX το οποιο δεν βρισκεται στην συσκευασια του κουτιου και θα πρεπει να το αγορασεις οταν το χρειαστεις , αν το χρειαστεις :)

spresv (με το ωραίο Avatar), με έπεισες για το Stacker (βρε, δεν πιστεύω να σου κόβει ποσοστά ο αντιπρόσωπος, έτσι ;-). Ξέρεις όμως που θα βρώ τέτοιο cage για σκληρούς; Έλεγα να παραγγείλω το κουτί ηλεκτρονικά από e-shop.

Λοιπόν και εγώ σαν περήφανος κάτωχος armor, θα σου προτείνω stacker :116: ..

χωρίς πλάκα τώρα και με το armor είμαι πολύ ευχαριστημένος, θα σου έλεγα να τα δεις και τα 2 απο κοντά πριν αποφασίσεις.

Για να σε μπερδέψω λίγο ακόμα..για server case σκέφτηκες (είναι καλά και για τραπεζάκι με ενα σεμεδάκι πάνω)

Λοιπόν και εγώ σαν περήφανος κάτωχος armor, θα σου προτείνω stacker :116: ..

χωρίς πλάκα τώρα και με το armor είμαι πολύ ευχαριστημένος, θα σου έλεγα να τα δεις και τα 2 απο κοντά πριν αποφασίσεις.

Για να σε μπερδέψω λίγο ακόμα..για server case σκέφτηκες (είναι καλά και για τραπεζάκι με ενα σεμεδάκι πάνω)

Μήπως να πάρω και rack; Όχι μωρέ, το βρήκα. Μιας και το φυσάω το χρήμα, θα χτίσω ένα σπίτι και θα εντοιχίσω το PC σ' ένα δωμάτιο (η motherboard θα βιδώνεται κατ' ευθείαν πάνω στο σοβά κ.ο.κ.). Ναι μωρέ, τι € 2.000, τι € 202.000 :110: :110: :110:

Thanks for the input, everybody, νομίζω δεν θα περιμένω την αναβάθμιση μέχρι να πάρω το κουτί, θα το πάρω τώρα και θα μεταγγίσω το παλιό κουτί (αν κι έτσι θα έχω διπλή αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση, αλλά δε βαριέσαι...)

Μήπως να πάρω και rack; Όχι μωρέ, το βρήκα. Μιας και το φυσάω το χρήμα, θα χτίσω ένα σπίτι και θα εντοιχίσω το PC σ' ένα δωμάτιο (η motherboard θα βιδώνεται κατ' ευθείαν πάνω στο σοβά κ.ο.κ.). Ναι μωρέ, τι € 2.000, τι € 202.000 :110: :110: :110:

Thanks for the input, everybody, νομίζω δεν θα περιμένω την αναβάθμιση μέχρι να πάρω το κουτί, θα το πάρω τώρα και θα μεταγγίσω το παλιό κουτί (αν κι έτσι θα έχω διπλή αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση, αλλά δε βαριέσαι...)

http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1171

πέρα από την πλάκα δεν είναι μεγάλη η διαφορά απο stacker/armor και σαν χώρους σίγουρα είναι καλύτερο (συνολικά 15 θέσεις) Το κακό είναι οτι δεν έχει ανεμιστήρες πάνω.

http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1171

πέρα από την πλάκα δεν είναι μεγάλη η διαφορά απο stacker/armor και σαν χώρους σίγουρα είναι καλύτερο (συνολικά 15 θέσεις) Το κακό είναι οτι δεν έχει ανεμιστήρες πάνω.

Πράγματι, η πρότασή σου έχει χώρο και τον γονέων... (διάολε, μοιάζει να χωράω κι εγώ ο ίδιος εκεί μέσα. Αν και με λίγη δυσκολία, με το φαΐ πού 'χω ρίξει το καλοκαίρι ;-). Θα προτιμήσω όμως κάτι πιο mainstream, όπως το Stacker.

Holy smokes, that's a sexy Tower... 12 θέσεις για σκληρούς. Ηχομονωτικό υλικό απ' τη μάνα του. Damn, γιατί μου το κρύβατε;

http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=20846

12KG και αλουμίνιο ? Φαντάζομαι αν ήταν μέταλλο πόσο θα ζύγιζε.. :101:

12KG και αλουμίνιο ? Φαντάζομαι αν ήταν μέταλλο πόσο θα ζύγιζε.. :101:

Είναι θέση σκληρού και κιλό... :025: :025: :025:

Αξιζει το βαρος του σε χρυσο :D

12 κιλά = 423,288 ουγιές (περίπου)

1 ουγιά χρυσού=463.10 δολάρια την Παρασκευή, σύμφωνα με τη σελίδα kitco.com

Σύνολο: $ 196.024. E, νομίζω πως για € 365 its a very good deal!

δεν ξερω αλλα μου φαινεται πως...Εδω υπαρχει ενας ερωταααααας....μεγαααααλος....η πεφτω εξω? :D

Kοίτα, όλο το υπόλοιπο σύστημα που σκοπεύω να πάρω, σε ενάμισι χρόνο θα έχει χάσει το 90% της αξίας του. Το κουτί το βλέπω σαν μία διαχρονική αξία (τουλάχιστον μέχρι να αλλάξουν άρδην οι τεχνολογίες των M/B).

Αλλά, ότι κι αν λέω, ήταν love at first sight...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.