Angelteam Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2005 Έχω μητρική Albatron px 865 lite pro (έτσι θυμάμαι τουλάχιστον ) και έχει ενσωματωμένη κάρτα ήχου. Μέχρι στιγμής βολευόμουν με ακουστικά αλλα θα ήθελα να μάθω αν βάλω κάρτα ήχου άλλη αν θα υπάρχει διαφορα στον ήχο (αρκετή όμως ) η αν με τα ακουστικά θα είναι μια απ τα ίδια. Ποτε δεν έδινα πολύ βάση στον ήχο των ακουστικών, και γενικά ποτε δε είχα κάρτα ήχου πάντα βολευόμουν με την ενσωματωμένη. Αξίζει να βάλω ηχεία 5.1? η να κρατήσω τα ακουστικά και να βάλω άλλη κάρτα ήχου? Μήπως τελικά πρέπει να μείνω όπως είμαι? Τα παιχνίδια που παίζω είναι Counter-Strike, Lineage2 κυρίως, άραγε θα κέρδιζαν καθόλου με μια άλλη κάρτα ήχου η με σύστημα 5.1? Καμια ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Σεπτέμβριος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Εδω γραφουμε με ελληνικα.Διορθωσε το ποστ σου σε παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fonias A.E1442169095 Σεπτέμβριος 22, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Με την ενσωματωμενη καρτα ηχου το μονο που χανεις ειναι ενα μικρο ποσοστο των πορων του συστηματος(σε μερικες μητρικες κ η onboard καρτα δικτυου προκαλει προβληματα).Στο ηχο δεν θα ακουσεις διαφορες με τα ακουστικα, αν ομως βαλεις 5.1 θα χρειαστεις κ μια καλη καρτα ηχου.Βεβαια δεν διευκρινησες τι ακουστικα χρησιμοποιεις(πχ στα senhseiser που εχω καταλαβαινω διαφορες απο on board και audigy)...Τα 5.1 σε fps και strategy δινουν αλλη οψη στο gaming. Το counter αν κ εχει EAX ειναι τοσο παλιο που δεν επωφελειται απο τα 5.1 τοσο πολυ(ωστοσο μια μικρη διαφορα στο περιβαλλον υπαρχει). Για το lineage δεν γνωριζω καθοτι εχω firewall και δεν μου επιτρεπει να το βαλω. Με καρτα ηχου κ 5.1 εχεις αλλα πλεονεκτηματα οπως στην μουσικη και στις ταινιες περισσοτερο καθως και στα νεα παιχνιδια που ολα λιγο πολυ εχουν ΕΑΧ κτλ.PS. μην γραφεις με greeklish, χρησιμοποιησε τον greeklish converter! Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Οκτώβριος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Έχει διαφορά, και εκτός αυτού δεν απασχολείς τον επεξεργαστή με τον ήχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Οκτώβριος 1, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 δες με αυτά τα games που παίζεις πιστεύω ότι θα σου είναι άχρηστα εγώ εδώ 400euro για ηχεία και αλλα 80 για κάρτα ήχου αλλα παίζω διαφορα games με πολύ καλο ήχο και games που χρειάζονται ήχο...ακόμα εγώ τον υπολογιστή τον χρησιμοποιώ 50για movies 20 για mp3 20για internet και 10για games...!!Οποτε έχω τα "ιθελω" πραγματικά και φυσικά βρήκα τεράστι δαφορά......!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.