Jump to content

μια απλη ερωτηση που καει πορτοφολια και κατακταει καρδιες

Αναζητωντας

Recommended Posts

αυριο θα μιλησω με ενα τεχνικο ο οποιοσ προσφερθηκε να μου δωσει να πιλοταρω ενα ντουαλ τζι 5 μακ θα παιξω ενα δυο παιχνιδια με αυτη τη οθονη γυρω στις δυο ωρες οταν μπορεσω θα ποσταρω για το πως καποιος μπορει να συνδεσει αυτη την οθονη σε pc απλα για να υπαρχει σαν δεδομενο στο φορουμ

ναι μπορει να παιξει απο οτι γνωριζω μεχρι στιγμης . απλα θελει την χ850 χτ με ντουαλ

λινκ . δεν ξερω εαν αξιζει η αναβαθμιση σε χ850χτ τη στιγμη που πλησιαζουν χρισουγεννα , ερχονται τα καινουργια νεα μοντελα και θελω να παρω και την tdm 900(ξεμπαρκο)θα γνωριζω το πρωι . εαν καποιος εχει τον παραπανω πυρηνα η την καινουργια 7800gtx, προσφερεται να φερει το κουτι (εννοω το tower)να παμε μαζι να δουμε την οθονη εαν ολα πανε καλα . να δουμε πως παιζει αυτη η οθοναρα σε pc και οχι στο g5 (ντουαλ)που θα μου δωσουν .με την προυποθεση οτι θα εχει εγκατεστημενα ενα δυο δυνατα παιχνιδια με ικανοτητα γρηγορης εναλλαγης εικονας

γιατι εχει ντουαλ ντι βι αι . φευγω αυριο για κερκυρα . θα γυρισω σε τρεις μερες λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων .δυστυχως η οθονη θα φυγει αυριο . θα πρεπει να περιμενω ενα μηνα περιπου για να παρουν καινουργια παραγγελια.επεσα και σε δυσκολη εποχη στην οποια βγαινουν οι νεες καρτες γραφικων και δεν ειμαι ακομα σιγουρος εαν πρεπει να πουλησω αυτη που εχω τωρα και να παρω την χ850 χτ

• 2 weeks later...

τελικα με τις καινουργιες καρτες και την τεχνολογια την avivo της ατι θα μπορεσουμε να χαρουμε την 30 της apple . υπομονη να μαζεψουμε κανενα φραγκο για να χαρουμε ενα καινουργιο υπολογιστη απο την αρχη

και απο την ερευνα αγορας που πραγματοποιω αλλη τεχνολογια το dvi ,αλλη το dual dvi (δυο dvi ) και αλλη το dual link dvi το οποιο οπως μεχρι στιγμης γνωριζω ειναι ενα σλοτ με ομοιο interface me to dvi αλλα me διαφορετικη υποσταση .αρκει να περιμενουμε την καινουργια γενια και να κανω την πολυποθητη δοκιμη και να δω οτι ολα πανε καλα

• 3 weeks later...

η καινουργια καρτα χ1800 χτ με 512 μνημη υποστηριζει Dual integrated dual-link DVI transmitters .να δουμε ποσο θα κοστισει μια τετοια αναβαθμιση . στελαρα σκεφτεσαι γιατο πολυποθητο βημα ;;;;; την αποκτηση της apple 30 inch hd display????

η καινουργια καρτα χ1800 χτ με 512 μνημη υποστηριζει Dual integrated dual-link DVI transmitters .να δουμε ποσο θα κοστισει μια τετοια αναβαθμιση . στελαρα σκεφτεσαι γιατο πολυποθητο βημα ;;;;; την αποκτηση της apple 30 inch hd display????

Αποκλειεται να ακολουθησω αυτη τη στιγμη στην αγορα της 30αρας . Θελουν πολυ δουλεια οι TFT για να καλυψουν τις απαιτησεις μου. Αρα παραμενω με την καλη μου Trinitron .

Σε 1-2 χρονια , που θα ειναι οπως πρεπει να ειναι , θα γινει η κινηση .

Aπο εκει και περα , μια 1800XT εχει περιπου 550-600Ευρω . Αλλα 2500 η Οθονη , οποτε πηγαμε στα 3000 Ευρω . Οσοι πιστοι , προσελθετε ! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.