Jump to content

fx57 και ποσο ρευμα

grand-master

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω ενα vapo πανω σε εναν fx57 η θερμοκρασια ειναι σταθερη σε -25,η μητρικη ειναι μια asus sli ποσο ρευμα πρεπει να δωσω για να ανεβει πανω απο 3.1 σταθερα?επισης οι μνημες σταθερες σε 2/2/2/5

η ερώτησή σου δυστυχώς δεν έχει κάποια βάσιμη απάντηση.

όλα ξεκινάνε από τον πειραματισμό και μόνο με αυτόν θα μπορέσεις να απαντήσεις στο ερωτημά σου.

μη ξαχνάς οτι μέσα στο παιχνίδι μπαίνουν και οι ανοχές της μητρικής σου, της μνήμης σου καθώς και του διαιρέτη της τελευταίας για να κρατήσεις αυτα τα timings.

δινεις πολυ λιγες πληροφοριες και δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε. Γενικα παντως αρχισε με διαιρετη στις μνημες και μαμα ταση να δεις ποσο παει. Λογικα ο fx57 τα εχει τα 3.1 και με μαμα ταση και επειδη εχει και μεγαλο πολ/στη θα δουλευεις ανετα 1:1. Πες μας και τι μνημες εχεις για να σε βοηθησουμε να βρεις τον καλυτερο συνδιασμο. Πες μας επισης και θερμοκρασιες idle/full load και τις συχνοτητες/τασεις λειτουργιας.

φιλε μου οι μνημες ειναι απο την μανα τους 2/2/2/5,δοκιμασα σημερα με ταση ρευματος 1.550 και ανεβηκα στα 3.15 καλο για αρχη,πιστευω στην συνεχεια να παω καλυτερα ευχαριστω για το ενδιαφερον

Τιποτα φιλε μου για αυτο ειναι το φορουμ αλλωστε.Καλο ειναι να βρεις που ειναι σταθερος με λιγοτερη ταση και μετα να δωσεις αν χρειαζετε. παντως και εγω τον 3500+ στα 3,16 τον εχω για καθε μερα αλλα με 1.65 ταση. Λογικα εσυ με τον FX57 και 1,55 θα πας γυρω στα 3,2 για καθε μερα. Το θεμα ειναι να δεις και οι μνημες μεχρι ποσο ανεβαινουν για να βρεις που εχεις καλυτερη αποδοση πχ 13χ250 με μνημες 1:1 2-2-2-5. Παιξε λιγο και θα τα καταφερεις.

Μπορεις να διαβασεισ το stepping του cpu σου???

Με vapo λογικα θα μπορεις να τραβηξεις pi στα 3400+.....

τι μνημες εχεις?(μοντελο)

ποσο ρευμα εχεις σκοπο να τους δωσεις?(μαλλον απο μητρικη.booster εχεις?σκοπευεις να παρεις?Αν οχι,πουλα τες αν εχεις οικονομικη ευχερεια και πηγαινε σε tccd/5)

Για αρχη βαλε διαιρετη στις μνημες,και μπουταρε οσο πιο ψηλα γινεται....κατεβασε το clockgen for K8 ή το set fsb και δοκιμασε μεσα απο windows να ανεβεις οσο πιο πολυ μπορεις μεχρι να τρως restart.......:p

Mετα δοκιμασε για την ιδια συχνοτητα αλλα με σφιχτα timmings kαι ρυθμησεις απο bios......

οταν τα κανεις ολα αυτα...ποσταρε αποτελεσματα και εμεις εδω ειμαστε....

Bill

EDIT:

Oι 0516 , 0517 και 0528 μεχρι τωρα πανε με περιπου 1.344v, απο 3350 μεχρι 3475MHz......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.