Jump to content

Σύστημα AMD που σκοτώνει

Cthulhu

Recommended Posts

Λάθος συμπέρασμα, το sataII δείχνει απλά το data transfer rate, όπως λέγαμε ata 100 ή 133 κλπ με του ide. από κει και μετά το τι τεχνολογίες ενσωματώνει ο κάθε δίσκος είναι άλλο.

Οι WD δεν έχουν NCQ σχεδόν στο σύνολο τους. Αν δεν κάνω λάθος μόνο ο 400άρις enterprise έχει και αυτός είναι sata150...

Φίλε Orthodox, προτού βιαστείς να βγάλεις κάποιον "λάθος", μάθε πρώτα το σωστό...

http://www.sata-io.org/namingguidelines.asp

Αλλά πράγματι, μόνο ο 400ρης έχει NCQ (οπότε μάλλον η WD έχει ονομάσει λάθος τους Caviar ως Serial ATA II)

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply
Φίλε Orthodox, προτού βιαστείς να βγάλεις κάποιον "λάθος", μάθε πρώτα το σωστό...

http://www.sata-io.org/namingguidelines.asp

Αλλά πράγματι, μόνο ο 400ρης έχει NCQ (οπότε μάλλον η WD έχει ονομάσει λάθος τους Caviar ως Serial ATA II)

Καλά και είσαι και συ βρε Cthulhu και μας βοηθάς να μάθουμε το σωστό, να σε καλά φίλε και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου...

• 1 month later...
Kαλα ντε μια γνωμη ειπαμε.... Και εννοειται δικα σου ειναι φιλε μου τα λεφτα και κανεις οτι θες με αυτα. Εγω παντως 2000€ για μηχανημα δεν θα εδινα αλλα φυσικα ειναι η αποψη μου και δεν εχει καμια θεση πανω στο thread.....

Απο εκει και περα ομως θελω να ρωτησω το εξης: Δεν σκεφτεσαι να παρεις ενα ΑΤΧ/ΒΤΧ κουτι; Το λεω γιατι σε λιγο καιρο θα βγουν νεες μητρικες που δεν θα κανουν στα κανονικα κουτια..... Ενα τετοιο εχει το πλαισιο γυρω στα 140€.....

Υ.Γ. Σε Αction και FPS οτι και να βαλουμε σε ενα PC το PS3 δεν πιανεται....

Υ.Γ.2. Και να στα εδινε ο μπαμπας σου επρεπε να αισθανεσαι ασχημα; Μαγκια σου!!!!

Tωρα αυτο ειναι αληθεια??? Ρωταω ως ασχετος επειδη δεν ξερω απο playstation καθολου. Δηλαδη 2 καρτες των 700 εβρο, συνολο 1400 σε sli ειναι χειροτερες απο ενα ps3?????

Aν ναι μου κανει τρομερη εντυπωση. !!!!!!!!!

Tωρα αυτο ειναι αληθεια??? Ρωταω ως ασχετος επειδη δεν ξερω απο playstation καθολου. Δηλαδη 2 καρτες των 700 εβρο, συνολο 1400 σε sli ειναι χειροτερες απο ενα ps3?????

Aν ναι μου κανει τρομερη εντυπωση. !!!!!!!!!

Φυσικά και είναι αλήθεια. Γιατί, το παιχνίδι που φτιάχνεται για το PS3, φτιάχνεται μόνο για ένα hardware, το οποίο αν δεν εκμεταλλεύεται στο 100%, το εκμεταλλεύεται τουλάχιστον στο 80-90%. Τα παιχνίδια για το PC θα πρέπει να είναι συμβατά με πρακτικά άπειρους συνδυασμούς Hardware και Software - και, πολύ απλά, δεν αξίζει τον κόπο.

Για να καταλάβεις, κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι χειρότερες υπολογιστικά οι δύο κάρτε. Απλά, οι προγραμματίστριες εταιρείες δεν θέλουν να επενδύσουν περισσότερο χρόνο και χρήματα για να κάνουν τα παιχνίδια του PC καλύτερα. Τώρα, αν όλα τα PC είχαν SLI και μάλιστα τις ίδιας μάρκας κάρτες με τους ίδιους drivers (και όλα τα άλλα ίδια), τα παιχνίδια θα ήταν πολύ καλύτερα. Αυτό δεν ήταν το X-Box?

μια χαρα ειναι το συστημα που θελει να παρει. ΔΥΝΑΤΟΤΑΤΟ!!!

Κατι ασχετο με το topic: Ρε συ cthulhu εισαι συντακτης στο pcmaster?

Ήμουν, φίλε μου, πράγματι, ο Κυρίτσης με τ' όνομα. Τώρα είμαι στο DVD & Home Theater, του οποίου ο εκδότης επέμενε να διακόψω τους δεσμούς μου με τα λοιπά περιοδικά, οπότε με βαριά καρδιά αποχαιρέτησα τον κόσμο του PC Games Reviewer.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.