Jump to content

Eπιλογή 12αρη ανεμιστήρα

nickthegreek1442169120

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

θα πάρω ανεμιστήρες μέσα στην επόμενη εβδομάδα και είμαι ανάμεσα στους παρακάτω. ποιον να προτιμήσω? για τους silenX έχω ακούσει ότι είναι πιο θορυβώδεις απο ότι λέει ο κατασκευαστής...αλλα πόσο παραπάνω μπορεί να είναι? Τους Papst τους έχει δοκιμάσει κανείς να μου πει αν όντως είναι τόσο αθόρυβοι? Οι ανεμιστήρες έχουν τέτοια επίπεδα θορύβου στα 12 Volt?

SilenX iXtrema 120mm 14dBA

Fan Papst 120 mm Silent 16,5 dBA http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=2639

από τους 2 παραπάνω θα σου πρότεινα να παρεις τον πιο φτηνό...είναι και οι 2 αθόρυβοι και με χαμηλή ροή, οπότε δεν πιστεύω πως θα καταλάβεις τη διαφορά

Απλά η σταθερά παραμένει. Ήσυχοι ανεμιστήρες =χαμηλή απόδοση

οι papst πραγματικά είναι απίστευτα αθόρυβοι αλλά είναι και λογικό να μην έχουν απόδοση! by the way που θα τους βάλεις??

Έχω υδρόψυξη στο κουτί και δεν είμαι σίγουρος αν καν χρειάζεται να βάλω ανεμιστήρες...Ωστόσο άκουσα ότι καλό είναι να υπάρχει και μία σχετική ροή μέσα στο κουτί οπότε είπα να πάρω έναν-δύο για να τους βάλω μπροστά και πίσω. Έτσι δεν με ενδιαφέρει τόσο η ροή όσο ο θόρυβος των ανεμιστήρων. Ρώτησα στην CHECMATE και μου είπαν ότι θα φέρουν σε καμια 20αριά μέρες και το SILENTX 11dbl. Αξίζει να περιμένω ή να πάρω τον Papst?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.